24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos resorts tanggung jawab teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Wisatawan resep liburan liburan langsung sareng panyadia di tengah kateupastian

Wisatawan resep liburan liburan langsung sareng panyadia di tengah kateupastian
Wisatawan resep liburan liburan langsung sareng panyadia di tengah kateupastian
Ditulis ku Harry Johnson

Saluran booking langsung sigana parantos ngalaman paningkatan popularitas kusabab kagoréngan pesen perjalanan dina kaayaan ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Karesep konsumén bergeser nuju liburan booking langsung
  • 39% responden survey nyarios yén aranjeunna biasana bakal buku perjalanan langsung
  • 17% responden survey nyarios yén aranjeunna bakal milih OTA sareng situs perbandingan harga

Polling industri perjalanan anyar parantos ngungkabkeun pergeseran preferensi konsumen nuju liburan liburan langsung, tinimbang ngalangkungan agénsi perjalanan online (OTA)

Total 39% réspondén nyarios yén aranjeunna biasana bakalan langsung, dituturkeun ku 17% anu milih OTA sareng situs perbandingan harga.

Analis nyatet yén pergeseran ieu henteu heran, nunjukkeun pembatalan fléksibel sareng kabijakan pengembalian dana langsung anu ditawarkeun ku booking langsung.

Pandemi parantos nyababkeun pergeseran anu signifikan dina kabiasaan pemesanan konsumén. Survei sateuacanna dina Q3 2019 nunjukkeun yén OTAs mangrupikeun pilihan pemesanan anu paling populér, dituturkeun ku booking langsung sareng hotél atanapi maskapai. Nanging, sababaraha OTA parantos lambat pisan ngaluarkeun pengembalian dana sareng nampi rakit pers goréng akibatna. Ieu ngetrok kapercayaan wisatawan pikeun buku ngaliwatan perantara.

Saluran booking langsung sigana parantos ngalaman paningkatan popularitas kusabab kagoréngan pesen perjalanan dina kaayaan ayeuna. Wisatawan ayeuna mikahoyong tingkat kalenturan tingkat luhur, sareng teu heran yén istilah fleksibel saluran pesenan langsung, parobihan anu gampang sareng pengembalian dana anu gancang meunang juara. 

Salajengna, kamampuan ngadamel parobihan sacara online nempatkeun kakuatan deui kana tangan palancong sareng ngalancarkeun sadayana prosés. Ku booking langsung, anu ngumbara ngorehan parawat tengah, lumayan nyepetkeun prosés perobihan / pengembalian dana, sareng nambihan kapuasanana.

Sababaraha OTA parantos lambat ngaluarkeun pengembalian dana, sareng pers négatip anu ditampi henteu ngabantosan kapercayaan wisatawan. Nyatana, dina sababaraha kasus, anu UK Otoritas Kompetisi sareng Pasar ngancam tindakan légal kecuali agénsi perjalanan online patepung garis waktos pengembalian dana 14 dinten.

Kapercayaan kana kamampuan OTAs ngaluarkeun pengembalian dana parantos gancang nyerah kapercayaan. Réspon anu laun parantos matak pikasieuneun sareng nyababkeun aya sakedik pergeseran jauh tina metode booking ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.