Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Jalma Serbia gaduh Haté ageung nalika COVID nunjukkeun Visi pikeun Pariwisata sareng Kakuatan

Sakedik carita ngeunaan jalma anu gedé haté

Slogan jalma Serbia nalika pandemi COVID-19 nyaéta "Babarengan kami langkung kuat." Ti saprak mimiti pandemi, Serbia sanggup, épisién, sareng solidaritas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sérbia parantos ngalakukeun langkah anu kuat pikeun ngaleuleuskeun panyakit pandemi ogé di sésana daérah Balkan
  2. Éta parantos seueur pikeun kerjasama régional; integrasi ékonomi; sareng aliran barang, jalma, sareng modal gratis saatos pandemi.
  3. Pimpinan kelompok minat tingkat luhur Jaringan Pariwisata Dunya Dr. Snežana Šteti nyarioskeun carita alit ieu ngeunaan jalma anu ngagaduhan manah ageung - masarakat Sérbia.

Imunisasi massa masarakat dimimitian dina Januari 2021 dina 300 poin di sakumna Sérbia. Warga Sérbia parantos tiasa milih ti mimiti pandemi ti 4 jinis vaksin: Phajzer - BiONTeck, Sputnik V, Sinopharm, sareng AstraZeneca. Hanjakalna, nagara-nagara Balkan anu sanés henteu ngagaduhan vaksin dina waktos éta sareng badé dikencar.

Saatos vaksinasi massal munggaran pikeun wargana, Sérbia parantos mimiti ngabantosan nagara-nagara sanés di daérah gratis ku:

• Ngirim vaksin dina bentuk bantosan kado ka nagara-nagara tatangga: Makedonia Kalér (48,000 vaksin), Bosnia sareng Herzegovina (30,000), sareng Monténégro (14,000).

• Ngajak pengusaha divaksinasi di Belgrade (ngalangkungan Kamar Dagang Serbia). Ku cara éta, langkung ti 20,000 pangusaha ti nagara tatangga parantos divaksinasi.

• Serbia ngirim kado 100,000 dosis vaksin perusahaan Phajzer - BioNTech ngalawan COVID-19 ka Républik Céko.

• Télépon dilakukeun pikeun warga nagara tatangga pikeun divaksinasi di Sérbia dina titik vaksinasi anu pang caketna, anu ditampi.

• Seueur warga Sérbia ti diaspora (nagara-nagara Uni Éropa) sumping ka Sérbia pikeun divaksinasi.

• Dina awal pandemi, Serbia ogé ngirim bantosan ka Itali dina bentuk réspirator sareng alat-alat sanés.

Sérbia terang éta kameunangan pikeun pandemi tiasa upami urang ngahijikeun, sareng éta sababna urang henteu kedah mikirkeun politik sareng geopolitik tapi ngabantosan sadayana anu tiasa.

Anu penting pisan, pikeun Sérbia sareng daérah, nyaéta mimiti produksi vaksin di Sérbia. Produksi vaksin Rusia Sputnik V ngalawan coronavirus dimimitian tanggal 4 Juni di Institute Institute for Virology, Vaksin sareng Serum "Torlak" di Belgrade. Sputnik V, dihasilkeun di Sérbia, tiasa dina titik vaksinasi dina 10 dinten komo panginten sateuacanna Sérbia nagara munggaran di Éropa ngahasilkeun vaksin éta.

Sérbia parantos ngembangkeun deui industri perjalanan sareng pariwisata na. Pamingpin nyandak peran pamimpin dina diskusi pangwangunan ngawangun ku Jaringan Pariwisata Dunya.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email