24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Investasi Rapat Berita Industri wartos Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Heathrow neken pamimpin dunya pikeun satuju mandat suluh sustainable global di G7

Heathrow neken pamimpin dunya pikeun satuju mandat suluh sustainable global di G7
CEO Heathrow John Holland-Kaye
Ditulis ku Harry Johnson

Dina sési G7 anu diayakeun di Cornwall dinten Jumaah ku His Royal Highness The Prince of Wales, CEO Heathrow John Holland-Kaye ngadesek pamimpin G7 pikeun satuju dina puncak komik na anu ningkatna mandat pikeun 10% SAF ku 2030, naék sahenteuna 50 % ku 2050, ogé jinis mékanisme insentif harga anu parantos dianggo pikeun ngadukung paménta sareng najong ngamimitian séktor karbon rendah sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • SAF mangrupikeun téknologi anu kabuktosan, dianggo dugi ka WWII pikeun ngapung pejuang nalika minyak kirang, sareng éta tiasa dianggo dina pesawat anu aya
  • SAF mangrupikeun solusi anu tiasa dianggo di sakumna dunya, tapi éta kedah diskalakeun sacara masif
  • G7 tiasa nyandak kalungguhan global ku sacara koléktif komitmen kana amanat sahenteuna 10% SAF ku 2030, naék sahenteuna 50% ku 2050

Pimpinan ékonomi panggedéna di dunya ngadesek pikeun ngirangan émisi penerbangan ku sacara koléktif ngalakukeun mandat pikeun panggunaan bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF). Dina sési G7 anu diayakeun di Cornwall dinten Jumaah ku His Royal Highness The Prince of Wales, Selaparang CEO John Holland-Kaye mencét para pamimpin G7 pikeun satuju dina gempungan komik na naékkeun mandat pikeun 10% SAF ku 2030, naék sahenteuna 50% ku 2050, ogé jinis mékanisme insentif harga anu parantos dianggo pikeun ngadukung paménta sareng najong ngamimitian séktor karbon handap anu sanés.

Penerbangan mangrupikeun kakuatan pikeun kahadéan. Éta nguntungkeun masarakat ku ngahubungkeun jalma sareng budaya sareng ngamungkinkeun perdagangan di sababaraha nagara. Urang kedah nyandak karbon tina hiber sahingga urang tiasa ngajagi kauntungan éta dina dunya enol bersih. Maskapai utama di sadaya nagara bagian G7 sareng nambihan jumlah di sakumna dunya parantos netepkeun nol dugi ka taun 2050. Urang ngan ukur tiasa ngahontal tujuan ieu ku cara gancang ningkatkeun panggunaan bahan bakar penerbangan berkelanjutan.

SAF mangrupikeun téknologi anu kabuktosan, dianggo dugi ka WWII pikeun ngapung bajoang nalika minyak kirang, sareng éta tiasa dianggo dina pesawat anu aya. Éta parantos ngaayakeun 250,000 penerbangan di panjuru dunya. SAF tiasa biofuel maju tina bahan limbah tina tatanén, kehutanan rumah tangga sareng industri atanapi bahan bakar sintétik anu didamel nganggo karbon anu diekstraksi tina hawa sareng énergi bersih, kaduana nganteurkeun tabungan karbon siklus hirup 70% atanapi langkung. Ngan minggu ayeuna ieu, Heathrow nampi pangiriman SAF anu kahijina sareng dilebetkeun kana sistem pasokan bahan bakar utami pikeun nunjukkeun buktina konsép di bandara utama.

SAF mangrupikeun solusi anu tiasa dianggo di sakumna dunya, tapi éta kedah diskalakeun sacara masif. G7 tiasa nyandak kalungguhan global ku sacara koléktif ngalakukeun mandat pikeun sahenteuna 10% SAF ku 2030, naék sahenteuna 50% ku 2050. Marengan insentif harga anu leres, stabil salami 5 - 10 taun (sapertos Kontrak pikeun Bédana anu parantos épéktip dina skala énergi angin luar negeri di Inggris), anu bakal ngirimkeun sinyal pasar anu pas pikeun muka konci inpormasi di pepelakan SAF. Ieu bakal nyiptakeun padamelan anyar dina industri héjo dina G7.

CEO Heathrow John Holland-Kaye nyarios:

"Urang sadayana satuju yén ngeureunkeun parobihan iklim mangrupikeun tantangan anu paling hébat anu disanghareupan di planet urang. G7 parantos nunjukkeun kapamimpinan ku nyatujuan pajak perusahaan minimum global, sareng upami urang tiasa nampi sumanget koléktif éta pikeun sacara koléktif komitmen kana mandat sahenteuna 10% panggunaan bahan bakar penerbangan sustainable ku 2030 sareng insentif harga anu tepat pikeun ngagunakeun éta, urang bakal mastikeun murangkalih urang tiasa ngagaduhan manpaat hiber tanpa biaya karbon. Penerbangan mangrupikeun kakuatan pikeun kahadéan sareng urang henteu tiasa ngantosan anu sanés pikeun méréskeun masalah ieu di sababaraha waktos ka hareup - urang gaduh alat pikeun ngalakukeunana ayeuna, sumanget koléktif aya di dieu ayeuna sareng kuring ngadesek para pamimpin G7 nyandak tindakan konkrit ayeuna. ”

Heathrow parantos aya di payuneun advokasi sareng parobihan pikeun ngirangan émisi karbon dina sektor penerbangan. Dina mimiti taun 2020, sektor penerbangan Inggris, janten sektor penerbangan nasional anu munggaran di dunya anu komitmen pikeun net nol ku 2050, kalayan Heathrow maénkeun peran konci. Salaku tambahan pikeun ngahijikeun kiriman SAF anu munggaran kana sistem pasokan bahan bakar na, sadayana infrastruktur bandara ngalir kana listrik anu tiasa dibarikeun 100%, sareng rencana-rencana pikeun ngalih jauh tina pemanasan gas di bandara dina pertengahan taun 2030an, janten karbon pinuh .

Heathrow ogé parantos ngarépakeun 95 héktar lahan gambut Inggris anu ngaluarkeun karbon sareng ayeuna mimiti meta salaku tilelep karbon. Diréktur Strategi Karbon Heathrow, Matthew Gorman, parantos mingpin tim karbon sareng kelestarian anu unggul pangajén dina dékade ka tukang sareng maénkeun peran penting dina nyetir targét sareng rencana urang. Anjeunna parantos dikenal pikeun jasa Decarbonisation of Aviation kalayan MBE dina daptar Honors Ulang Ratu. Heathrow mangrupakeun tempat anu langkung saé kusabab kontribusina. Sanaos kahormatan ieu mangrupikeun panyiri penting tina kamajuan anu parantos kahontal ku Heathrow, perjalanan pikeun mastikeun manpaat penerbangan diamankeun pikeun kapayunna tanpa biaya karbon mangrupikeun waktos anu panjang sareng padamelan sareng tékad urang teraskeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.