Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner Jérman Ngabobol Warta Investasi wartos tanggung jawab teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Jalur gancang pikeun tuang: Fraport nuju nyobian Yoordi, layanan mesen kadaharan anu énggal, di Bandara Frankfurt

Jalur gancang pikeun tuang: Fraport nuju nyobian Yoordi, layanan mesen kadaharan anu énggal, di Bandara Frankfurt
Jalur gancang pikeun tuang: Fraport nuju nyobian Yoordi, layanan mesen kadaharan anu énggal, di Bandara Frankfurt
Ditulis ku Harry Johnson

Sistem Yoordi digital, leyuran mesen mandiri anu inovatif, tambahan ningkatkeun pangalaman panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Solusi pangaturan diri Yoordi sacara khusus dirancang pikeun nyumponan kabutuh wisatawan.
  • Panumpang nyeken kode QR, diajar menu réstoran anu ilubiung, mesen, teras mayar tanpa kontak.
  • Salami fase percontohan, aplikasi tiasa dirobih pikeun langkung nyumponan kabutuhan sareng ekspektasi konsumén sareng réstoran.

Panumpang sareng tamu di Bandara Frankfurt ayeuna tiasa nganggo telepon pinterna pikeun merenah mesen sareng mayar tuangeun sareng inuman tina sababaraha réstoran - ngamangpaatkeun "jalur cepat untuk makanan" anu anyar.

Solusi pangaturan diri Yoordi sacara khusus dirarancang pikeun nyumponan kabutuh wisatawan. Panumpang nyeken kode QR, diajar menu réstoran anu ilubiung, mesen, teras mayar tanpa kontak. Teu kedah ngaunduh aplikasi atanapi ngadaptar. Pesenan na tiasa dicandak dina jalur réstoran anu gancang. Prasyarat pikeun panggunaan anu gampang, henteu masalah nyaéta sambungan Internét anu stabil, mesen halaman dina sababaraha basa, sareng sababaraha jinis modeu pembayaran anu populér sacara internasional.

Ayeuna ogé sakali deui tiasa didahar nalika calik di réstoran di salah sahiji terminal di Bandara Frankfurt, kalayan bédana yén ayeuna tuangeun tiasa dipesan tanpa kontak. Server nyayogikeun tuangeun kana méja.

"Proyék pilot ieu ngantepkeun urang gancang sareng fleksibel damel sareng réstoran kami ningali kumaha Yoordi tiasa ningkatkeun pangalaman tamu," saur Daniel Gemander, manajer akun konci Fraport AG pikeun tuangeun & inuman. Rupa-rupa konsési ayeuna nyobian solusi dina Dermaga A Terminal 1. Salami fase percontohan, aplikasi tiasa di-tweak pikeun langkung nyumponan kabutuhan sareng ekspektasi konsumén sareng réstoran, kalayan kamungkinan nambihan langkung seueur fitur.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.