24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Kaseueuran wisatawan masih gaduh masalah ngeunaan perjalanan 2021 usum panas

Kaseueuran wisatawan masih gaduh masalah ngeunaan perjalanan 2021 usum panas
Kaseueuran wisatawan masih gaduh masalah ngeunaan perjalanan 2021 usum panas
Ditulis ku Harry Johnson

Taun ayeuna, pikeun sasih pakansi Juli, Agustus, sareng Séptémber, 51.6% jalma anu ngumbara parantos ngarencanakeun perjalanan domestik sareng hoyong resep ka nagara na sareng mendakan tempat-tempat anu caket di aranjeunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 54% pamilon survey masih ngagaduhan masalah ngeunaan perjalanan usum panas ayeuna.
  • 51.6% jalma anu parantos memesan parantos ngarencanakeun perjalanan domestik.
  • Kusabab Juli 2020, aya kanaékan 66.4% dina perjalanan domestik anu direncanakeun pikeun usum panas 2021.

Sugan salah sahiji usum panas anu paling ditunggu-tunggu, usum panas 2021 kanggo seueur jalma waktos aranjeunna bakal tiasa nampi liburan kanggo anu munggaran dina langkung ti sataun! Éta tanpa ragu hal anu kaseueuran urang ngarepkeun. Najan kitu, sakumaha urang kauninga, seueur palancong tetep gaduh masalah.

Dina survey anyar, wisatawan ditaroskeun ngeunaan perjalanan usum panas na taun ayeuna (2021) sareng kumaha parasaan ngeunaan COVID-19. Hasil survey ngungkabkeun seueur pandangan anu pikaresepeun.

Perjalanan domestik janten pamimpin usum panas ieu

Taun ayeuna, pikeun sasih pakansi Juli, Agustus, sareng Séptémber, 51.6% jalma anu ngumbara parantos ngarencanakeun perjalanan domestik sareng hoyong resep ka nagara na sareng mendakan tempat-tempat anu caket di aranjeunna. Éta sigana dugi ka pandemi leres-leres "réngsé," perjalanan domestik bakal tetep populer. Perjalanan ieu ayeuna meryogikeun kirang damel kertas, teu aya tes COVID wajib sareng kamungkinan ngajantenkeun palancong langkung santai. Salaku tambahan, perjalanan domestik kirang terbatas sareng langkung ramah lingkungan. Urang tiasa ngarepkeun yén kasadaran ékologis bakal langkung aya dina perjalanan dina taun payun. Dibandingkeun sareng Juli 2020, aya kanaékan 66.4% dina perjalanan domestik anu rencanana pikeun usum panas 2021 ku pamilon urang.

Sabaraha anu masih sieun iinditan kusabab COVID-19?

Sanaos kaayaan na langkung saé sareng kami laun-laun kéngingkeun kabébasan urang, tetep aya rasa ragu. Nyatana, 53.8% responden masih paduli kana perjalanan, sabab aranjeunna terang yén COVID teu acan réngsé. Ngan langkung ti 67% pamilon kasieunan janten gering nalika perjalanan sareng ampir 26% kasieunan nginféksi lingkunganana, sedengkeun 30.3% prihatin kusabab teu acan nampi vaksin COVID-19. Dina waktosna, éta hartosna yén nalika pamilon kami divaksinasi, aranjeunna bakal mimiti langkung raoseun ngeunaan ngamimitian petualangan énggal.

64% parantos dipesen nalika usum panas ayeuna

Pikeun usum panas 2021, ngan 35.6% réspondén nyatakeun yén aranjeunna henteu acan memesan pakansi. Sektor perjalanan laun pulih saprak Juli kamari, nalika 50% responden survey sateuacanna nyarios yén aranjeunna henteu ngarencanakeun liburan dina usum panas éta. Beuki seueur wates di dunya ayeuna kabuka, sareng turis beuki diidinan balik deui ka tujuan liburan anu dipikacinta sareng nikmati cicing. Dibandingkeun sareng data kami ti Juli kamari, aya kanaékan 28% dina perjalanan anu direncanakeun pikeun usum panas 2021, dibandingkeun sareng perjalanan di usum panas 2020.

Perjalanan luang deui

Taun ayeuna, perjalanan luang bakal penting pisan, kalayan langkung ti 61% réspondén ngarencanakeun ngalakukeunana. Dibandingkeun sareng usum panas kamari, nalika kaseueuran urang bahkan teu tiasa ngimpi nyandak perjalanan luang, hasilna nunjukkeun yén pastina aya sababaraha harepan pikeun usum panas 2021. Perjalanan luang deui sareng mudah-mudahan balik deui pikeun kahadéan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.