24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kajahatan Warta Méksiko Muter wartos resorts kasalametan piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Shooter nyerang wisatawan ti jet ski

Shooter nyerang wisatawan ti jet ski
Shooter nyerang wisatawan ti jet ski
Ditulis ku Harry Johnson

Turis Amérika terluka nalika pakansi di Cancun saatos jalma-jalma anu nganggo senapan dina jet ski nyemprot pantai sareng pélor.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Némbak ogé nyababkeun dua urang maot.
  • Némbak éta katingalina mangrupikeun bagian tina perang gambut antara geng narkoba saingan.
  • Dua jalma anu tiwas dina serangan éta nyaéta PKL anu ngajual produk wisata ka anu datang.

Liburan AS di Mexico Cancun ieu luka ku peluru sesat dipecat ku dua jalma gunmen dina ski jet.

Panémbakan anu ogé nyababkeun dua urang maot tétéla mangrupikeun bagian tina perang turf diantara geng narkoba saingan.

Turis awéwé ti Kentucky ngaraos liburan di handapeun pondok atap palem di Playa Tortugas - tempat pantai anu populer di sapanjang Cancun's Hotel Zone, nalika pasangan panyerang dina jet ski nembak seuneu, nyemprot 10 dugi ka 15 puteran nuju pantai, sateuacan angkat .

Dua jalma anu tiwas dina serangan éta nyaéta PKL anu ngajual produk wisata ka anu datang. Tapi sering nganggo padagang jalan ogé dua kali salaku tukang narkoba anu nyayogikeun para turis kokain sareng ganja.

Pulisi Méksiko anu nalungtik némbakan ngabersihan pantai pondok pondok anu teu ngagaduhan lisénsi dina usaha jelas pikeun ngaleungitkeun daérah tukang ubar.

Nagara Semenanjung Yucatán di Quintana Roo - anu kalebet Cancún, Playa del Carmen, Tulum sareng Cozumel - dipikaterang salaku titik lebet pikeun ubar anu asalna ti Amérika Kidul, ogé pusat konsumsi narkoba kusabab seueur wisatawan.

Dina opat bulan kahiji 2021, aya 209 rajapati di Quintana Roo, vs 266 salami periode anu sami taun 2020.

Kaseueuran pembunuhan kajantenan di luar daérah resor anu sering dikunjungi wisatawan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.