24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Jalan panjang pikeun pamulihan ngantosan perjalanan bisnis

Jalan panjang pikeun pamulihan ngantosan perjalanan bisnis
Jalan panjang pikeun pamulihan ngantosan perjalanan bisnis
Ditulis ku Harry Johnson

Henteu aya pituduh anu jelas sareng konsisten ti aparat kaséhatan féderal ngeunaan PMEs, perjalanan anu aya hubunganana sareng bisnis henteu diperkirakeun pulih jilidna pra-pandemi salami dua taun tambahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perjalanan sacara umum nyaéta industri AS paling parah katandangan ragragna tina pandemi COVID-19.
  • Nyéépkeun perjalanan pikeun rapat sareng acara propésional anu ageung, turun ku 76% taun ka tukang.
  • Perjalanan luang domestik diperkirakeun ngahontal 99% tina puncak pra-pandemi taun 2022 sareng bakal tumuh teras teras teras.

Watesan COVID anu lami sareng pendekatan tambalan pikeun muka deui di panjuru nagara bakal nyegah segmen perjalanan bisnis anu penting pisan ékonomi tina pulih dugi sahenteuna 2024, numutkeun analisis Ékonomi Pariwisata anu dileupaskeun Salasa ku Asosiasi Perjalanan AS.

Perjalanan sacara umum nyaéta industri AS paling parah katandangan ragragna tina pandemi COVID-19. Belanja perjalanan pikeun rapat sareng acara propésional (PME) anu ageung, turun ku 76% taun kamari - rugi $ 97 milyar dina pengeluaran.

Kalayan vaksinasi sareng tingkat inféksi di Amérika Serikat anu dipikaresep, larangan diturunkeun, sareng kapercayaan wisatawan anu rebound, perjalanan luang domestik diperkirakeun ngahontal 99% puncak pra-pandemi taun 2022 sareng tumuh teras teras teras.

Tapi ku henteuna hidayah anu jelas sareng konsisten ti aparat kaséhatan féderal ngeunaan PME, perjalanan anu aya hubunganana sareng bisnis henteu diperkirakeun pulih jilidna pra-pandemi salami dua taun tambahan. Ngan sakitar sapertilu (35%) usaha AS ayeuna nuju ngalaksanakeun perjalanan anu aya hubunganana sareng bisnis.

65% tina sadaya padamelan AS anu kaleungitan di 2020 didukung ku perjalanan, sareng aranjeunna moal tiasa pulih deui tanpa balik gancang tina sadaya bagéan perjalanan, khususna PME pribadi, numutkeun analisis.

Salah sahiji faktor utama dina lambatna balik PMEs nyaéta tambalan tambalang anu henteu rata anu ayeuna ngatur rapat ageung tina yurisdiksi kana yurisdiksi nasional. Travel AS ngadesek pikeun nyoko kana pedoman féderal anu jelas sareng konsistén — sareng anu ngakuan yén tindakan kaséhatan sareng kaamanan tiasa langkung gampang dilaksanakeun di PME dibanding dina bentuk rapat umum anu sanés.

Élmuwan perawatan kaséhatan anu terkemuka di The Ohio State University dinten ayeuna ogé ngaluarkeun kertas bodas anu kalebet analisis berbasis bukti-museur kana tinjauan ilmiah ngeunaan tindakan kaséhatan sareng kaamanan anu kabuktosan dina taun kamari-nunjukkeun yén éta aman pikeun balik deui kana ngalaksanakeun sareng ngahadiran PMEs.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.