Duta Besar Panama ka Jamaika nganjang ka Menteri Pariwisata Jamaika

Duta Besar Panama ka Jamaika nganjang ka Menteri Pariwisata Jamaika
Duta Besar Panama ka Menteri Pariwisata Jamaika & Jamaika

Menteri Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, (ditingali dina poto), nyorot masalah anu dipikaresep nalika diskusi sareng Duta Besar Républik Panama ka Jamaika, Dr Lasford Douglas, salami kunjungan hormat di Menteri Kingston Anyar Menteri nembé.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kamungkinan susunan pamasaran multi-tujuan dibahas antara dua pejabat Panama sareng Jamaika.
  2. Ogé dina tabel nyaéta Komisi Daérah Organisasi Pariwisata Dunya PBB anu bakal datang pikeun rapat Amérika.
  3. Jamaika ngayakeun rapat UNWTO ti tanggal 23-24 Juni 2021.

Dina rapat éta, aranjeunna ngabahas nguatan hubungan Jamaika sareng Panama, kamungkinan susunan pamasaran multi-tujuan ogé rapat Komisi Daérah Pariwisata Dunya PBB (UNWTO) anu bakal datang pikeun Amérika (CAM), dijadwalkeun dina 23-24 Juni , 2021, di Jamaika.

nu Menteri Pariwisata Jamaika sareng agénsi na aya dina misi ningkatkeun sareng ngarobih produk pariwisata Jamaika, bari mastikeun yén manpaat anu ngalir tina sektor pariwisata ningkat pikeun sadaya urang Jamaika. Pikeun tujuan ieu éta parantos nerapkeun kabijakan sareng stratégi anu bakal nyayogikeun moméntum langkung jauh pikeun pariwisata salaku mesin pertumbuhan ékonomi Jamaika. Kamentrian tetep komitmen pikeun mastikeun yén sektor pariwisata ngajantenkeun kontribusi pangsaéna pikeun pangwangunan ékonomi Jamaika kumargi poténsi pangasilanana anu luar biasa.

Di Kementerian, aranjeunna nuju mingpin pancén pikeun nguatkeun hubungan antara pariwisata sareng séktor sanés sapertos tatanén, manufaktur, sareng hiburan, sareng dina ngalakukeun éta ngadorong unggal urang Jamaika pikeun maénkeun bagianna dina ningkatkeun produk pariwisata nagara, ngadukung investasi, sareng modérenisasi sareng ngagalarkeun sektor pikeun ngabina kamekaran sareng nyiptakeun padamelan pikeun sasama urang Jamaika. Kamentrian ningali ieu penting pisan pikeun kasalametan sareng kasuksésan Jamaika sareng parantos ngalaksanakeun prosés ieu ngalangkungan pendekatan inklusif, anu disetir ku Déwan Resor, ngaliwatan konsultasi lega.

Nyadar yén usaha kolaborasi sareng kerjasama anu komitmen antara sektor publik sareng swasta diperyogikeun pikeun ngahontal targét anu ditetepkeun, inti tina perencanaan Kamentrian nyaéta ngajaga sareng miara hubunganana sareng sadaya pamangku kapentingan konci. Ku ngalakukeun éta, dipercaya yén ku Master Plan pikeun Pengembangan Pariwisata Berkelanjutan salaku panduan sareng Rencana Pangwangunan Nasional - Visi 2030 salaku patokan - tujuan Kamentrian tiasa kahontal pikeun kapentingan sadaya urang Jamaika.

Langkung seueur warta ngeunaan Jamaika

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

eTurboNews | TravelIndustry News