24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab Spanyol Breaking News piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Ampir satengah Brits ngarencanakeun liburan di Spanyol usum panas ayeuna

Ampir satengah Brits ngarencanakeun liburan di Spanyol usum panas ayeuna
Ampir satengah Brits ngarencanakeun liburan di Spanyol usum panas ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

41% urang Brits nyarios yén aranjeunna bakal daék ngalakukeun karantina bumi sapuluh dinten ditambah pengujian pikeun perjalanan internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 48% urang Brits bakal nganggap liburan di Spanyol usum panas ayeuna.
  • Angka anu sami bakal nganggap ngumbara ka tujuan 'amber' tempat panas sanés.
  • Tilu perempat urang Brits disiapkeun pikeun divaksinasi pikeun ngarambat sacara internasional.

Panilitian anyar mendakan yén ampir satengah (48%) urang Brits bakal nganggap liburan ka Spanyol usum panas ayeuna, sareng ampir dua per tilu - 64% - nyarios yén aranjeunna ngémutan dina kelompok umur 18-34 sareng 52% jalma anu umur 35-54.

Tujuan utama sanés anu dianggap ku Brits usum panas ieu nyaéta Italia sareng Portugal duanana dina 46%; sedengkeun 45% nganggap Yunani sareng 42% mikir ngeunaan liburan di Perancis. Di luar Éropa, 37% réspondén nyarios yén aranjeunna bakal ngémutan liburan ka AS panas ieu.

Sadaya tujuan ieu ayeuna dipeunteun salaku amber ku pamaréntah Inggris. Ieu hartosna tés COVID-19 sareng ngasingkeun diri diperyogikeun ku palancong nalika balik ka Inggris. Kalayan seueur tujuan ogé meryogikeun paspor vaksinasi pikeun lebet, ampir tilu perempat (74%) urang Brit nyatakeun yén aranjeunna siap ngalengkepan program vaksinasi lengkep dina perjalanan internasional dina usum panas ieu.

Dumasar kana sarat amber anu ayeuna pikeun karantina bumi sapuluh dinten ditambah pengujian, 41% urang Brits nyarios yén aranjeunna bakal daék ngalaksanakeun ieu pikeun perjalanan internasional. Satengah tina réspondén (50%) nyatakeun yén aranjeunna bakal daék ngarengsekeun karantina salami lima dinten ogé tés COVID-19 anu diperyogikeun, sanaos ngan 19% siap-siap pikeun minuhan karantina hotél anu dikuatkeun salami sapuluh dinten dina biaya £ 1,750 (sarat ayeuna pikeun nagara daptar beureum).

Warta anu hébat nyaéta sapertos anu diarepkeun, masih aya napsu anu ageung pikeun perjalanan internasional usum panas ayeuna. Jelas tina hasil panilitian urang yén seuseueurna urang Inggris daék divaksinasi pinuh pikeun ngarambat internasional. Éta ngayakinkeun pikeun ngadangu dinten ayeuna yén pamaréntah Inggris ngarencanakeun ngajantenkeun liburan usum panas di luar negeri kanyataan pikeun warga Inggris anu divaksinasi pinuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.