24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Sentimen perjalanan Éropa soars sareng vaksin sareng peluncuran ID COVID digital EU

Sentimen perjalanan Éropa soars sareng vaksin sareng peluncuran ID COVID digital EU
Sentimen perjalanan Éropa soars sareng vaksin sareng peluncuran ID COVID digital EU
Ditulis ku Harry Johnson

Dua per tilu urang Éropa badé angkat-angkatan dina akhir Nopémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 70% réspondén gaduh rencana perjalanan dina genep bulan ka payun, kalayan satengah hoyong didatangan ka nagara Éropa anu sanés.
  • Seuseueurna urang Éropa anu disurvei (72%) maksadna ngarambat antawis Juni sareng Séptémber, sedengkeun 16% sanésna anu ningali perjalanan usum gugur.
  • Syarat karantina sareng parobahan dumadakan aturan tetep janten masalah utama pikeun urang Éropa.

Nalika Éropa dibuka saatos bulan-bulan lockdowns sareng larangan, minat kana perjalanan parantos naék sacara jelas, sareng dua per tilu urang Éropa badé angkat-angkatan dina akhir Nopémber 2021. Ngan 15% tetep henteu pasti, sareng 15% henteu daék indit-inditan .

Ieu numutkeun panilitian pang anyarna ngeunaan "Sentimen Monitoring pikeun Perjalanan Dalam Negeri sareng Intra-Éropa - Gelombang 7" ku Komisi Wisata Éropa (ETC), anu nyayogikeun wawasan tepat ngeunaan maksud perjalanan jangka pondok sareng karesep urang Éropa nalika pandemi COVID-19.

Perkembangan gancang tina vaksinasi COVID-19 di Éropa ditambah ku ngenalkeun Sértipikat Digital Digital COVID EU sareng usum panas anu bakal datang anu nguatkeun sumanget perjalanan Éropa. 70% réspondén parantos nyusun rencana perjalanan salami genep sasih payun, dugi ti 56% dina bulan Pébruari 2021 sareng ogé di titik paling luhur ti Agustus 2020.

Langkung satengah (57%) urang Éropa ngaraos langkung optimis ngeunaan perencanaan perjalanan dina sababaraha bulan ka payun berkat peluncuran vaksinasi, sedengkeun 25% nétral sareng 18% tetep henteu yakin. Utamana, dina sababaraha kasus, inokulasi mangaruhan langsung kana pangaturan perjalanan, kalayan 54% badé mesen perjalanan pas aranjeunna divaksinasi ngalawan COVID-19. 

Nya kitu, tindakan Uni Éropa anyar pikeun koordinat aturan sareng ngahirupkeun perjalanan di blok éta parantos nunjukkeun hasil anu positip. Ngenalkeun Sértipikat COVID Digital EU nampi panarimaan anu lega di kalangan urang Éropa: 57% réspondén ngarasa yén sertipikat éta bakal mempermudah perencanaan perjalanan salajengna, bari ngan 18% nyatakeun opini anu sabalikna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.