24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Alaska Airlines ngaluncurkeun penerbangan anyar sareng nambihan langkung seueur rute

Alaska Airlines ngaluncurkeun penerbangan anyar sareng nambihan langkung seueur rute
Alaska Airlines ngaluncurkeun penerbangan anyar sareng nambihan langkung seueur rute
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan langkung seueur jalma ngalayang deui, Alaska Airlines tetep komitmen ka Perawatan Tingkat Salajengna pikeun tamu sareng padamelna ku ngalaksanakeun langkung ti 100 cara pikeun ngajaga standar kaamanan paling luhur,

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Alaska Airlines tetep tumuh di Boise dimana éta parantos janten operator pangageungna.
  • Ti ibukota Idaho, Alaska Airlines ayeuna ngalayang ka Chicago sareng Austin.
  • Alaska Airlines ngamimitian layanan anyar pikeun Pullman-Moscow sareng Phoenix.

Boise nuju booming! Sareng Alaska Airlines tetep ngembang di kota anu dinamis dimana kami parantos lami janten maskapai panggedéna. Kami ngalayang tamu kami di Idaho's Treasure Valley ka tempat anu aranjeunna resep pisan didatangan. Dimimitian dinten ayeuna, urang nuju ngaluncurkeun jasa nonstop sadidinten antara Boise sareng Chicago O'Hare, sareng Boise sareng Austin. Ogé dinten ayeuna, urang ngumumkeun ngalayang nonstop anyar antara Bandara Internasional Boise sareng Pullman-Moscow di Washington, sareng Boise sareng Phoenix.

"Tamu urang nunjukkeun ka kami kumaha gumbira aranjeunna ngeunaan jasa anyar kami ka Chicago sareng Austin ti Boise kalayan pesenan anu kuat salami sasih usum panas," saur Brett Catlin, wakil presiden jaringan sareng aliansi di Alaska Airlines. "Rute anyar kami sapanjang taun Boid sareng Pullman-Moskow bakal nawiskeun tautan anu penting pikeun dua universitas utama di daérah éta, sareng musiman anu teu lirén ka Phoenix mangrupikeun cara anu hébat pikeun gancang kabur ka sinar matahari sareng kahaneutan di gurun usum kieu."

Nalika tingkat vaksinasi naék, kitu ogé usaha pikeun ngarambat deui. Kulawarga sareng réréncangan hoyong silih tingali sareng silih ngaréngkol - sanes telepon vidéo anu sanés. Kami nambihan rute énggal sareng seueur penerbangan pikeun ngajantenkeun sambungan langkung gampang. Usum usum kieu, urang bakal dugi ka 30 keberangkatan nonstop unggal dinten ti Boise ka 14 tujuan di Alaska sareng sadulur operator urang Horizon Air. Kami parantos ngagaduhan tujuan anu langkung seueur sareng langkung angkat ti unggal dinten ti Boise tibatan maskapai anu sanés. Komitmen urang ka Bandara Boise sareng tamu urang ngan ukur janten langkung kuat.

Énggal nambihan

ngamimitian

tanggal
Tungtung

tanggal
Pasangan KotaMunculKadieuprekuensikapal udara
Aug. 17-Boise –Pullman-Moskow11: 10 am11: 15 am5x / MingguanQ400
Aug. 17-Pullman-Moscow -

Boise
11: 55 am1: 34 pm5x / MingguanQ400
Nov. 19April 18Boise - Phoenix10: 30 am12: 30 pmunggal poeE175
Nov. 19April 18Phoenix - Boise1: 10 pm4: 15 pmunggal poeE175

"Bandara Boise bersyukur yén Alaska Airlines terus ningkatkeun konektipitas pikeun warga Lembah Treasure," saur Diréktur Bandara Boise Rebecca Hupp. "Kalayan géografi désa Idaho anu lega, penerbangan régional mangrupikeun patalina penting dina sistem transportasi kami. Kuring yakin jasa nonstop ka Pullman-Moskow cocog sareng kabutuhan komunitas urang, sareng kuring resep Alaska nyambungkeun dua daérah penting di nagara éta deui. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.