24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Perjalanan AS: Amérika Serikat muka deui penting pisan pikeun balik deui kana ékonomi pra-pandemi sareng mata pencaharian

Perjalanan AS: Amérika Serikat muka deui penting pisan pikeun balik deui kana ékonomi pra-pandemi sareng mata pencaharian
Perjalanan AS: Amérika Serikat muka deui penting pisan pikeun balik deui kana ékonomi pra-pandemi sareng mata pencaharian
Ditulis ku Harry Johnson

Nagara anu reopenings reureuh kedah ngakuan yén aranjeunna aya dina kakurangan kalapa pikeun anu kabuka pikeun bisnis, meryogikeun usaha anu terfokuskeun pikeun ngadorong balikna aman pikeun wisatawan bisnis sareng pelesir.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Angkat larangan COVID di sababaraha nagara bagian Amérika Serikat pangageungna ngaleungitkeun halangan kritis
  • Kamampuh pikeun kumpul sacara aman pikeun tujuan bisnis henteu kantos langkung penting pikeun ngawangun ékonomi.
  • Perusahaan anu terus ngawatesan perjalanan bisnis bakal nyangsang pamulihan ékonomi nyalira.

Asosiasi Perjalanan AS Présidén sareng CEO Roger Dow ngaluarkeun pernyataan ieu:

"Angkat larangan COVID di sababaraha nagara bagian Amérika Serikat pangageungna ngaleungitkeun halangan kritis pikeun balikna ékonomi pra-pandemi sareng mata pencaharian urang.

"Nagara anu reopenings reureuh kedah nyadar yén aranjeunna aya dina kakurangan kalapa pikeun anu kabuka pikeun bisnis, meryogikeun usaha anu fokus pikeun ngadorong balikna aman pikeun wisatawan bisnis sareng pelesir. Nya kitu, perusahaan anu neraskeun pikeun ngawatesan perjalanan bisnis sareng kahadiran dina rapat profesional sareng jalma-jalma bakal nyangsang pamulihan ékonomi sorangan sareng masihan pesaingna maju.

"Rapat sareng acara propésional di jalma, anu ngadukung kamekaran bisnis sareng nyayogikeun kasempetan ngawangun hubungan anu teu berharga, parantos lambat balik kusabab tungtunan anu matak lieur sareng bentrok. Tapi analisis dumasar-buktina anyar ti élmuwan kaséhatan publik di The Ohio State University ngabersihan kateupastian naon waé sareng nunjukkeun yén rapat-rapat ieu ayeuna tiasa dilaksanakeun kalayan aman.

"Muncul tina pandemi, kamampuan pikeun kumpul sacara aman pikeun tujuan bisnis teu kantos langkung penting pikeun ngawangun ékonomi. Dunungan sareng padamel sami sami-sami kauntungan tina rapat di-jalma. Kuring ngadesek pamimpin bisnis di panjuru nagara pikeun nyandak isyarat ti para ahli sareng mingpin jalan, kalayan percaya diri, dina ngamajukeun bisnis deui ngalangkungan perjalanan bisnis sareng partisipasi dina acara anu dikelola sacara propésional. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.