24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Ratu Mikanyaah ka Clive Scott, GM ti Sofitel Melbourne

Ratu Cinta Clive témbal GM Sofitel Melbourne
Clive témbal

Hirup Ratu! Ratu Elizabeth II ngahargaan 1190 urang Australi pikeun ulang taunna. Ratu sanés ngan ukur kapala nagara bagian pikeun Karajaan Inggris, tapi ogé pikeun Australia, Kanada sareng 13 nagara Komanwel anu sanés.
Anggota anu bangga dina daptar ngahargaan Ratu mangrupikeun anggota industri silaturahmi Australia sareng General Manager grup hotél Accor.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Grup Hotel Perancis ACCOR gumbira sareng hoyong dunya terang, yén salah sahiji milikna masing-masing diaku ku sanés Ratu.
  2. Clive Scott, Manajer Umum Accor's Sofitel Melbourne On Collins, parantos ditunjuk dina daptar Hormat Ulang Tahun Ratu salaku anggota Orde Australia (AM). 
  3. Kahormatan ieu dipasihkeun ngan ukur 252 panarima dina 2021, kalayan Mr. Scott dipilih pikeun jasa penting pikeun industri hotél sareng seni. 

Clive Scott parantos ngahaturkeun langkung ti 45 taun pikeun industri silaturahmi. Salami 26 taun ka pengker, Mr. Scott ngagaduhan sababaraha kalungguhan kapamimpinan konci kalayan Accor dina sumber daya manusa sareng operasi di saluruh Australia. Mr. Scott parantos janten General Manager Sofitel Melbourne On Collins salami 16 taun ka pengker, ngajantenkeun anjeunna mangrupikeun salah saurang manajer umum hotél anu paling lami di Melbourne. Anjeunna ogé Pupuhu Tugas Ékonomi Pengunjung pikeun Panitia pikeun Melbourne.

Ratu Mikanyaah ka Clive Scott, GM ti Sofitel Melbourne
Ratu Elizabeth II

Mr. Scott nyarios: "Kuring hina ku penghargaan ieu sareng kuring ngarepkeun usaha kuring mangtaun-taun ngadukung seniman sagala rupi pikeun minuhan usaha seni na.. Pagawéan kuring dina seni sareng silaturahmi parantos nguntungkeun pikeun kuring sacara pribadi sareng kuring ngarepkeun kuring tiasa langkung ngalakukeun ka hareup. "

CEO Accor Pasipik, Simon McGrath AM, nyarios: "Kuring reueus pisan ningali Clive Scott diaku di antara perusahaan anu dipikahormat dina Daptar Penghormatan Ulang Tahun Ratu. Clive didaptarkeun pikeun ningkatkeun profil sareng majukeun pariwisata sareng seni di Australia sareng ngahargaan ieu mangrupikeun pangakuan hébat kana kerja kerasna sareng pangaruh anu signifikan anu parantos dilakukeun. "

Mr. Scott aktip sareng gairah aub dina komunitas bisnis sareng seni Melbourne. Anjeunna mangrupikeun anggota Déwan Oceania Australia Foundation, Pupuhu Georges Mora Fellowship, Ketua Jurusan Manajemén sareng Dewan Penasihat Pemasaran di Universitas Melbourne, sareng parantos nyepeng positon Ketua Hakim pikeun Melbourne Awards ti 2016. Anjeunna ogé mangrupikeun anggota Dewan Penasihat Perusahaan Hope Street Pemuda sareng Kulawarga, Pupuhu Déwan Penasihat Finucane & Smith sareng anggota Déwan Amanah Hadiah Melbourne. 

Anjeunna ogé parantos ngabantosan penggalangan dana sareng pamekaran pikeun seueur pamaén konci dina paméran kasenian Melbourne, sapertos Chunky Mov Dance Company, Australian National Academy for Music, Craft Victoria, Heide Museum of Modern Art, The Australian Ballet, National Gallery of Victoria, Opera Victoria, Galeri Seni Monash, sareng Orchestra Melbourne Symphony.

Mr. Scott ogé parantos dilélér Medali Pariwisata Emas ti Menteri Pariwisata Perancis pikeun kontribusina pikeun pangembangan pariwisata antara Perancis sareng Australia. Anjeunna dilélérkeun Accor's 2013 Silver Bernache dina katégori Hormat / Tanggung Jawab Sosial, sareng di 2015 didamel anggota honourary of Les Clefs d'Or Australia. Dina 2018, anjeunna dijantenkeun anggota Bordeaux Wine Society sareng dilélérkeun Brolga Award ku Australian Dancing Society pikeun jasa Dance Sport di Australia.

Salian ti Mr. Scott, 1190 urang Australi anu sanés nampi Kénging Honor.
klik di dieu pikeun daptar ngahargaan 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.