Obama, Cheney diulem, sareng anjeun ogé kitu: Konperénsi Kepemimpinan Asia Virtual ngeunaan Ngabentuk deui Amanah sareng Kerjasama

Obama, Cheney diulem, sareng anjeun ogé kitu: Konperénsi Kepemimpinan Asia Virtual ngeunaan Ngabentuk deui Amanah sareng Kerjasama
Pamimpin ASIA
  1. Panel pamimpin pariwisata sadaya-bintang bakal ngémutan deui kawijakan pariwisata pikeun pikahareupeun sareng nonoman urang dina Konperénsi Kepemimpinan Asia Virtual anu bakal datang di Koréa.
  2. Anggota Amforth, Jaringan Pariwisata Dunya, sareng Dewan Pariwisata Afrika diondang pikeun ampir hadir tanpa muatan.
  3. Ngawangun deui Amanah sareng Kerjasama mangrupikeun téma sawala panel anu diayakeun ku Amforth dina moderasi ku Duta Koréa Dho young -im sareng Philippe Francoise, présidén Amforth.

eTurboNews bakal langsung ngalirkeun konperénsi anu bakal datang. Dunya saatos COVID-19: Ngawangun deui Kapercayaan sareng Kerjasama. Ieu hasil anu diarepkeun pikeun ideu dina konperénsi di kerjasama sareng Amforth.

eTurboNews penerbit Juergen Steinmetz, anu ogé anggota dewan di Amforht, sareng Pupuhu pikeun Jaringan Pariwisata Dunya saurna: "Kami gumbira ngabantosan inisiatif penting ieu sareng ngarepkeun nyandak éta ka dunya ahli pariwisata di sakumna dunya sacara real-time. Kami langkung gumbira sabab sababaraha pamiarsa urang anu mangrupikeun anggota Jaringan Pariwisata Dunya, Dewan Pariwisata Afrika, sareng Amforth tiasa janten bagian tina pemirsa. "

nganjang https://worldtourismevents.com/event/asian-leadership-conference/ pikeun milarian terang sareng ngadaptar pikeun acara 30 Juni / 1 Juli.

Seueur jalma di seluruh dunya divaksinasi ngalawan COVID-19. Di sababaraha nagara, sapertos Amérika Serikat sareng Israél, jalma-jalma ngaleupaskeun topéng sareng uih deui ka kondisi pra-pandemi. Naon anu bakal kajadian industri pariwisata di jaman pasca-korona? Industri pariwisata global ampir lirén salami dua taun ka pengker kusabab COVID-19. Upami perjalanan lintas-wates dilanjutkeun, naha jalma bakal ngumbara di sakumna dunya sakumaha anu aranjeunna sateuacan sateuacan pandemi? Dina sési ieu, para ahli pariwisata sapertos Do Young-shim, tilas présidén Yayasan Organisasi Pariwisata PBB (ST-EP) sareng duta Déwan Perjalanan & Pariwisata Dunya, bakal ngabahas hotél sareng industri pariwisata dina jaman pasca korona.

narasumber:

Sarah Ferguson
Pendiri Sarath Trust sareng Barudak dina Krisis, tilas Putri Mahkota Inggris Pangeran Andrew

Duchess Sarah Ferguson nyaéta urut pamajikan Pangeran Andrew, pangeran kadua Elizabeth II. Anjeunna mangrupikeun anggota kulawarga Karajaan Inggris salami 10 taun ti taun 1986 dugi ka 1996 sareng dilélér gelar Duchess of York ku Kulawarga Karajaan Inggris. Anjeunna nyerat seueur karya salaku dermawan sareng salaku panulis dongeng. Anjeunna ngadegkeun amal Anak di Krisis di 1993 sareng Yayasan Sarah Ferguson di 2006. Yayasan ieu kantor pusatna di New York sareng dianggo pikeun kamaslahatan barudak di panjuru dunya. Sanaos anjeunna cerai sareng Pangeran Andrew, kulawarga karajaan Inggris tetep nganggap anjeunna salaku 'indung putri'.

Gloria Guevara
Kapala Penasihat Khusus Menteri Pariwisata Saudi Arabia, Présidén sareng CEO Asosiasi Perjalanan sareng Pariwisata Dunya (WTTC)

Gloria Guevara, Kapala Panaséhat Khusus Arab Saudi pikeun Kamentrian Pariwisata, nyaéta Pupuhu sareng CEO World Travel and Tourism Association (WTTC). Anjeunna janten Menteri Pariwisata Mexico ti 2010 dugi ka 2012. Anjeunna ngagaduhan gelar BS dina Ilmu Komputer ti Universitas Anahuac, Mexico, sareng MBA ti Kellogg School of Management. Dimimitian ku NCR Corporation, panyadia software point-of-sale information management system (POS) di 1989, Pupuhu Guevara ngajabat salaku manajer logistik sareng proyék pikeun industri IT di Amérika Kalér, Amérika Latin, Wétan Tengah, sareng Afrika. Gloria Guevara parantos aya dina industri perjalanan ti saprak 1995. Khususna, anjeunna ngagaduhan jabatan sapertos Diréktur Ngatur, Layanan Pelanggan & Operasi, Manajemén Vendor, sareng Solusi Layanan di Saber Travel Network, hiji IT. patali jeung industri perjalanan global, salila 14 taun jeung 7 bulan.CNN jeung eTurboNews dingaranan "Awéwé Paling Pangaruh Méksiko". Anjeunna mangrupikeun Panaséhat Khusus pikeun Harvard TH Chan School of Public Health sareng mangrupikeun anggota Forum Ékonomi Dunya's Travel and Tourism Industry Outlook Agenda Advisory Board, sareng Forum Pariwisata Dunia Lucerne Think Tank.

Olivier Ponti
Wakil Présidén Wawasan, ForwardKeys

Olivier Ponti, Wakil Présidén Wawasan, ForwardKeys mangrupikeun otoritas dunya dina riset industri perjalanan sareng pamasaran perjalanan. Ponti ngajabat salaku manajer paniliti pikeun tim pamasaran Amsterdam. Dina waktos éta, éta mangrupikeun bantosan anu hébat dina narik pariwisata sareng investasi bisnis di Amsterdam. Anjeunna ngajabat salaku Pupuhu grup Panilitian & Statistik Pamasaran Urban Éropa (ECM) dugi Juni 2018. Éta parantos maénkeun peran penting dina ngembangkeun pakakas panilitian sareng laporan grup sareng netepkeun hubungan strategis. Anjeunna ngagaduhan gelar master dina ékonomi ti Élmu-Po di Paris sareng gelar master dina ngembangkeun pariwisata ti Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne. Anjeunna ayeuna nuju ngajar di Dinas Pengembangan Pariwisata di Panthéon Sorbonne.

Liz Ortigera
CEO, Asosiasi Perjalanan Pasipik Asia (PATA)

Liz Ortigera, CEO Asosiasi Perjalanan Pasipik Asia (PATA), mangrupikeun ahli anu langkung ti 25 taun pangalaman global sareng pangetahuan dina manajemen, pamasaran, pamekaran bisnis, sareng manajemén jaringan pasangan. Karir Ortigera ngabentang sababaraha industri, kalebet perjalanan sareng gaya hirup, téknologi, jasa kauangan, sareng farmasi. Anjeunna parantos damel di sababaraha perusahaan multinasional sapertos American Express sareng Merck, ogé perusahaan IT anu aya hubunganana sareng parangkat lunak salaku jasa (SaaS), e-commerce, sareng pendidikan. Anjeunna ngajabat salaku Manajer Umum Daérah salami 10 taun pikeun Jaringan Mitra Perjalanan Bisnis Global Amex (American Express) di Asia Pasipik. Ortigera kéngingkeun gelar ganda dina rékayasa kimia ti Cooper Union sareng kimia ti New York University (NYU). Anjeunna ogé nampi MBA ti Columbia Business School.

Taleb Rifai
Tilas Sékretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya PBB

Taleb Lipai, urut Sekretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya, mangrupikeun Sekretaris Jénderal Persatuan Bangsa-Bangsa Yordania anu mimiti. Ti taun 2006 dugi ka 2009, anjeunna janten Wakil Sekretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya PBB, sareng ti 2010 dugi ka 2017, anjeunna janten Sekretaris Jéndral. Dina jabatanana salaku sekretaris jénderal, anjeunna ningkatkeun kontribusi industri pariwisata kana pasar global anu gancang ngarobah sareng nyusun agenda pariwisata sareng sistem évaluasi. Sateuacan sekretaris jénderal Organisasi Pariwisata Dunya PBB, anjeunna ngajabat salaku CEO perusahaan semén milik Yordania sareng suksés privatisasi perusahaan milik pamaréntah pikeun anu munggaran di Yordania. Anjeunna ogé janten Menteri Pariwisata Yordania.

Martin Mandi
Pupuhu sareng CEO, Forum Pariwisata Dunya (WTFL) Lucerne

Martin Bass mangrupikeun Pupuhu sareng Chief Executive Officer tina Forum Pariwisata Lucerne Dunya. Martin Bass ngamimitian karirna di 1994 sareng hotél sareng perusahaan makanan Movenpick Group. Dina 1997, anjeunna diangkat janten sekretaris jénderal Grup Movenpick sareng ngawas jasa hukum, médiasi perumahan sareng jasa tanaga. Saatos éta, anjeunna janten resep wisata sareng panginepan, sareng di 2001 nyobian ngatur fasilitas hotél sareng ngamajukeun média sosial. Dina 2003, anjeunna mingpin séktor Pariwisata sareng Perhubungan di Universitas Élmu Terapan sareng Seni Lucerne. Dina 2009, Forum Pariwisata Dunya Lucerne direncanakeun sareng diayakeun pikeun ngamajukeun industri pariwisata dina kolaborasi sareng perwakilan sareng menteri unggal nagara. Anjeunna ngayakeun konsultasi global ngeunaan promosi pariwisata sareng manajemén hotél.

Francesco Frangialli
Tilas Sékretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya PBB

Francesco Frangialli nyaéta urut Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB (WTO). Anjeunna janten Wakil Rektor Organisasi Pariwisata Dunia ti 1990-1996, sareng kapilih deui pikeun tilu jabatan berturut-turut ti 1998-2009. Anjeunna ngadamel Organisasi Pariwisata Dunia, organisasi non-pamaréntahan (LSM), cabangna PBB. Salila kalungguhanana, anjeunna ngadopsi Kode Etik Pariwisata Dunia, anu janten dasar 'perjalanan tanggung jawab' pikeun ngawétkeun ékonomi, alam sareng budaya nagara anu diumbara. Anjeunna ogé nyatakeun yén pariwisata kedah janten unsur konci dina agenda internasional pikeun ngahontal pangwangunan anu lestari sareng Tujuan Pangwangunan Millenium PBB. Sekretaris Jéndral Francesco dilayanan salaku Professor Emeritus di Fakultas Manajemén Hotel di Hong Kong Polytechnic University dugi 2016, nalungtik pariwisata internasional tur perjalanan. Makalah perwakilan nyaéta .

Sheika Abdi Binti Muhammad Al Khalifa
Menteri Kabudayaan Bahrain

Sheika Mai Bint Mohammad Al Khalifa, mantan Menteri Budaya Bahrain, parantos ngembangkeun infrastruktur budaya pikeun pelestarian titilar sareng warisan Bahraini sareng industri pariwisata berkelanjutan. Anjeunna ngadegkeun Pusat Kabudayaan Shaikh bin Mohammed Al Khalifa sareng parantos janten Ketua Déwan Direksi ti saprak 2002. Éta ogé ngadegkeun Museum Bahrain Port Sight sareng tempat wisata budaya anu penting di Bahrain. Anjeunna réngking nomer 6 diantara awéwé anu paling berpengaruh di Wétan Tengah di 2014. Anjeunna nyumbang kana sebutan industri mutiara di pulau Muharraq, Bahrain, salaku Situs Warisan Dunya UNESCO. Salaku pangakuan kana prestasi ieu, anjeunna dilélér penghargaan Arab Woman of the Year 2015. Raja Hamad ti Bahrain ogé masihan anjeunna Urutan Kelas Kahiji. Dina 2020, anjeunna diangkat janten sekretaris jénderal Organisasi Pariwisata Dunya.

István Ujhelyi
Anggota Parlemén Éropa

Istvan Ujhelyi, tilas anggota Majelis Nasional Hungaria, lulusan Fakultas Hukum di Universitas Szeged sareng ngiringan Partai Sosialis Hungaria (MSZP). Anjeunna janten Menteri Nagara ngaliwatan Kamentrian Pamaréntah Daérah sareng Pangembangan Daérah. Ti taun 2006 dugi ka 2010, anjeunna janten ketua Komisi Pariwisata Nasional. Saatos kapilih ka Parlemén Éropa dina 2014, anjeunna kapilih salaku ketua Panitia Pariwisata Komite Perhubungan sareng Pariwisata. Dina 2019, anjeunna diangkat janten Wakil Ketua Komite Luar Negeri Parlemén Éropa.
Anjeunna ngawasa kawijakan pariwisata sapertos 'EU-China Pariwisata Taun 2018' sareng 'Éropa Modal Pariwisata Éropa'. Anjeunna ogé ngadegkeun sareng mingpin Panitia Pangembangan Pariwisata Budaya OBOR Éropa-Cina.

Dimitrios Papadimoulis
Wakil Présidén Parlemén Éropa

Dimitrios Papadimoulis, Wakil Pupuhu Parlemén Éropa, mangrupikeun politikus Yunani anu ngagambarkeun 'Kénca Left-Nordic Green Left' di Parlemén Éropa. Anjeunna mangrupikeun anggota Komite Anggaran Parlemén Éropa, Komite Ékonomi sareng Monetér sareng Delegasi Hubungan Éropa-Amérika. Anjeunna dianggap salah sahiji politikus anu paling kuat di Parlemén Éropa. Anjeunna ditunjuk minangka salah sahiji ti 10 anggota parlemén anu paling berpengaruh di Parlemén Éropa pikeun 2020.

Oh Se-hoon
Walikota Seoul, Korea

Walikota Seoul ka 38. Walikota Oh Se-hoon lulus ti Universitas Hukum Universitas Korea sareng lulus Ujian Bar ka-26. Saatos éta, anjeunna damel salaku pengacara sareng profesor universitas sateuacan lebet politik. Anjeunna kapilih salaku anggota Majelis Nasional ka-16 sareng janten walikota Seoul ka-33 sareng ka-34 di Seoul.
Walikota Oh ngarencanakeun Sebitseom sareng Dongdaemun Design Plaza salaku sistem transfer angkutan umum di daérah metropolitan sareng industri Desain Seoul. Anjeunna ogé anu munggaran di dunya anu dilélér United Nations Public Administration Award (UNPSA) salami opat taun berturut.

Elena Kountoura
Anggota Parlemén Éropa

Elena Kountoura, Anggota Parlemén Éropa, nyaéta saurang politikus anu janten Menteri Pariwisata Yunani. Anjeunna lebet ka Parlemén Yunani nalika kapilih janten parlemén Athena. Anjeunna mangrupikeun anggota Komite Transportasi sareng Pariwisata Parlemén Éropa, Panitia Khusus ngeunaan AI sareng Jaman Digital, sareng Delegasi Hubungan Internasional Koréa. Sateuacan lebet kana politik, anjeunna damel di sababaraha jabatan, kalebet modél internasional, sutradara majalah awéwé, sareng atlit lintasan sareng lapangan.

Naha Young-shim
Pupuhu Komite Penasihat Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB, Duta Asosiasi Perjalanan Dunia dan Pariwisata (WTTC)

Do Young-shim, pupuhu Komite Penasihat Tujuan Berkelanjutan PBB, parantos ngiringan ngabéréskeun henteu saimbangna sosial di nagara-nagara anu teu maju sareng daérah Afrika ngalangkungan pamekaran industri pariwisata langkung ti 20 taun. Pupuhu Do parantos mingpin Yayasan Organisasi Pariwisata Dunya, organisasi anu mimiti dihias ku PBB di Korea, ti saprak 2004. Step Foundation didirikeun sareng tujuan ngabasmi kamiskinan ngalangkungan industri pariwisata berkelanjutan di nagara-nagara anu teu maju. Pupuhu Do parantos nyobian nyayogikeun Koréa ka dunya. Anjeunna janten pupuhu panitia promosi 'Visit Korea Year' di 2001, duta kerjasama budaya pikeun Menteri Luar Negeri sareng Perdagangan ti taun 2003 dugi ka 2004, sareng duta besar pariwisata sareng olah raga pikeun Kamentrian Luar Negeri sareng Perdagangan di 2005.

Philippe Françoise
Manajer Umum Amport, Asosiasi Internasional pikeun Pangembangan Pariwisata Dunya

Présidén Philippe Francois ayeuna mangrupikeun pimpinan umum Asosiasi Dunya pikeun Perhotelan sareng Pelatihan Pariwisata sareng Pelatihan (AMFORH), asosiasi internasional pikeun pamekaran industri pariwisata global. Anjeunna parantos aktip di organisasi internasional anu aya hubunganana sareng pariwisata, silaturahmi sareng réstoran ti saprak 1992. Anjeunna parantos ngiringan langkung ti 130 proyek internasional, kalebet pangembangan SDM, desain sareng perencanaan daérah anu sustainable, sareng pendirian sareng pamekaran asosiasi propésional. Dina taun 1994 anjeunna ngadegkeun FRANCOIS-TOURISME-CONSULTANTS, perusahaan anu nyayogikeun jasa konsultasi internasional dina hal pamekaran berkelanjutan sareng manajemén sumber daya manusa. Anjeunna ngagaduhan MBA dina perencanaan pariwisata sareng desain ti Universitas Bordeaux, Perancis.

Mario Hardy
Tilas CEO, Asosiasi Pariwisata Asia Pasipik

Mario Hardy nyaéta urut CEO Asosiasi Pariwisata Asia Pasipik (PATA). Anjeunna parantos janten panaséhat pikeun direksi di Vin Capital, perusahaan modal ventura Malaysia, Sirium, firma intelijen sareng analytics British, sareng International Association of Business Executives (GCBL), organisasi nirlaba anu ngamajukeun kolaborasi antara pangusaha kelas dunya. Ti saprak 2013, anjeunna damel salaku Diréktur Ngatur MAP2VENTURES, perusahaan investasi ventura di Singapura. Anjeunna ogé diulem salaku pembicara dina 'Digital Tourism Summit 2020', konperénsi industri pariwisata panggedéna di daérah Asia-Pasipik.

Maribel Rodriguez
Wakil Présidén Senior, Kaanggotaan, Asosiasi Travel sareng Pariwisata Dunya (WTTC), Kaanggotaan, Iklan & Acara Jurusan

Wakil-Pupuhu Maribel Rodriguez tanggung jawab pariwara dina World Travel and Tourism Association (WTTC). Ti 2014 dugi ka 2019, anjeunna ngawas Éropa Kidul sareng Amérika Latin di World Travel and Tourism Association (WTTC). Anjeunna parantos dijabat salaku Petugas Hubungan Masyarakat sareng Diréktur Hotel Travelodge di Spanyol sareng parantos ngajabat di Komisi Hotel Madrid sareng Komisi Pariwisata. Ayeuna, kampanye '#Women Leading Pariwisata' nuju dilaksanakeun. Anjeunna gaduh BA dina Psikologi Industri ti Universitas Salamanca, Spanyol sareng EMBA ti Universitas Pontifical of Comillas.

Kanggo inpormasi lengkep sareng pikeun ngadaptar buka https://worldtourismevents.com/event/asian-leadership-conference/

Présidén Amforht Philipple Francoise nembé sumping eTurboNews Berita Harian nyebatkeun kajadian ieu:

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali