Ngabobol Warta Internasional Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah wartos resorts Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Sendal Royal Bahamian: Langkung seueur inovasi pikeun liburan mewah

Sendal Royal Bahamian: Langkung seueur inovasi pikeun liburan mewah
Sendal Royal Bahamian

Sandals Resorts International (SRI) ngumumkeun dinten ayeuna aya perluasan renovasi jutaan juta dolar Sandals Royal Bahamian, hotél, spa sareng pulo swasta anu unggul di mérek anu aya di Nassau, Bahama, kalayan rencana badé dibuka deui tanggal 27 Januari 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Akomodasi anyar, pulau swasta anu diénggalan, sareng anu sanésna badé debut pikeun usum 2022 di Sandals Royal Bahamian.
  2. Parantos di jalankeun nyaéta pamekaran suites walungan anu ikonik sareng perbaikan langkung ti 200 kamar sareng suite.
  3. Ngan diumumkeun mangrupikeun konsép anyar anu inovatif, Coconut Grove, daérah ruang santai anu ngalegaan basisir pantai ka tengah Resort.

Salian ti suite walungan ikonik anu parantos diumumkeun sareng perbaikan langkung ti 200 kamar sareng suite, Sandals Royal Bahamian bakal ngungkabkeun konsep anyar anu inovatif, Kelapa Kebon, aréa ruang tunggu anu jembar anu manjangan basisir pantai ka tengah Resort. Diiuhan ku korma kalapa, setting anyar bakal nampilkeun hubungan langsung ka setting Karibia Resort sareng treuk tuangeun gourmet, elegan, tempat santai, sareng pandangan laut anu tiada tara. Réimaginasi pulau pribadi anu kawéntar na, Sandals Cay, kalayan pangaturan lounge anu diénggalan sareng pangalaman gastronomis anu énggal, bakal ngalengkepan inovasi anu paling anyar di Resort. Sangkan henteu ngaganggu pangalaman tamu, Resort bakal tetep ditutup nalika konstruksi masih kénéh jalan sareng dibuka deui pikeun usum 2022.

"Mindahkeun tanggal buka ti 4 Nopémberth mangrupikeun kaputusan anu sesah pisan, "saur Pupuhu Eksekutif SRI Adam Stewart. "Sedengkeun kami tiasa ngabuka deui seueur resort, paménta dunya pikeun komoditi sareng gangguan ranté suplai anu nyangsang kamampuan urang ngalengkepan ruang lingkup proyék. Ngajaga hotél ieu dina bungkus dugi ka siap pisan nyaéta hal anu leres anu kedah dilakukeun. Kami dina lingkungan anu diarep-arep pisan sareng nalika tamu sumping, éta bakal janten tempat Karibia anu tenang sareng tiis anu pasti bakal diantosan. "

Sémah anu ngagaduhan reservasi di Sandals Royal Bahamian salami panutupan na bakal diakomodir di lokasi Sandals Resorts anu sayogi tina pilihan aranjeunna kalebet Sandals Emerald Bay di Great Exuma kanggo tamu anu hoyong ngajaga reservasi na di Bahama. Sendal Resorts bakal ngajantenkeun sadayana biaya parobihan maskapai. 

sendal® resorts

Sandals® Resorts nawiskeun dua jalma anu bogoh ka anu paling romantis, pangalaman pakansi méwah Kalebet® di Karibia. Kalayan 15 setélan basisir anu ngajentul di Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, sareng 16 taunth lokasi datang ka Curacao Spring 2022, Sandals Resorts nawiskeun langkung inklusif kualitas tibatan perusahaan resor sanés di planet ieu. Tanda tangan Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sareng jasa; butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; nu Beureum Lane Spa®; Makan 5-Star Global Gourmet ™, mastikeun minuman keras di luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua kalayan ahli sareng sertifikasi PADI® sareng palatihan; gancang Wi-Fi ti pantai ka pangkeng sareng Sendal Kawinan anu tiasa Disaluyukeun sadayana Sendal Resorts ekslusif. Sendal Resorts ngajamin katenangan sémah tina datangna dugi ka angkat kalayan Sendal Platinum Protokol Kabersihan, Ukuran kaséhatan sareng kaamanan perusahaan anu ditingkatkeun dirancang pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia. Sendal Resorts mangrupikeun bagian tina milik Sendal Resorts Internasional (SRI), didirikeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Pantai Resorts sareng mangrupikeun perusahaan Resort sadaya-inklusif Karibia. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan bédana Sandals Resorts Luxury Included®, didatangan www.sendal.com.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

Langkung seueur warta ngeunaan Bahama

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.