24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Warta Mecahkeun Czechia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Céko ngabagéakeun deui anu ngumbara di AS

Céko ngabagéakeun deui anu ngumbara di AS
Céko ngabagéakeun deui anu ngumbara di AS
Ditulis ku Harry Johnson

Amérika Serikat ngiringan daptar nagara-nagara anu résiko rendah, ngamungkinkeun para turis AS lebet ka Républik Céko.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dina COVID-19, Républik Céko nganggo sistem lampu lalu lintas pikeun syarat éntri ti sababaraha nagara.
  • Warga Amérika Serikat tiasa ngumbara di Républik Céko dugi ka 90 dinten salaku turis tanpa visa anu diperyogikeun.
  • KN95 atanapi topeng FFP2 diperyogikeun pikeun lebet ka toko, bandara, sadaya transportasi umum, kantor pos, sareng taksi atanapi saham biasa.

Mangrupikeun salah sahiji waktos anu urang sadayana atosan! Dugi ka 21 Juni 2021 warga AS diidinan balik deui ka Républik Czech dina aturan anu sami anu diterapkeun sateuacan pandemi. Éta hartosna warga Amérika Serikat tiasa ngumbara di Républik Céko dugi ka 90 dinten salaku turis tanpa visa anu diperyogikeun.

Dina COVID-19, Républik Céko nganggo sistem lampu lalu lintas pikeun syarat éntri ti sababaraha nagara. Warga, padumuk permanén, sareng anu gaduh padumukan jangka panjang ti nagara-nagara beresiko rendah (hejo) - kalebet Amérika Serikat-tiasa lebet ka Républik Céko kalayan henteu aya uji atanapi karantina. Masih aya wates nagara sanés anu diklasifikasikeun salaku résiko sedeng, luhur, luhur pisan, sareng ekstrim. Watesan dugi ka larangan asup pikeun perjalanan anu teu penting (sapertos wisata sareng babaturan anu nganjang) atanapi tingkat tés anu béda sareng karantina. Hiji catetan anu penting: status héjo anu beresiko rendah ieu dilarapkeun pikeun asup ka Républik Céko, tapi henteu dilarapkeun ka sakabeh wilayah EU atanapi Schengen. Wisatawan AS kedah parios sagala sarat masing-masing pikeun masing-masing nagara anu badé didatangan.

Sakali dina taneuh di Républik Céko, aya sababaraha aturan anu kedah dipikaterang. Héjo, status Éntri résiko rendah ngamungkinkeun palancong AS lebet ka nagara éta. Aya léngkah tambahan pikeun hal-hal sapertos tuang di réstoran (di jero rohangan sareng di luar rohangan), lebet musium, ngahadiran acara umum, atanapi mariksa ka hotél. Pikeun sadaya pangalaman anu ngajantenkeun pakansi berkesan, wisatawan kedah nunjukkeun salah sahiji ieu:

  • tés PCR négatip umurna kirang ti 3 dinten
  • tés antigen négatip umurna kirang ti 24 jam
  • vaksin dosis tunggal: buktina dosis 14 dinten katukang, dina 9 bulan terakhir
  • vaksin dosis dua kali: buktina 22 dinten saatos 1st dosis, dina 90 dinten terakhir
  • vaksin dosis dua kali: buktina 22 dinten saatos 2nd dosis, dina 9 bulan terakhir
  • buktina médis pulih ti COVID-19 dina 180 dinten terakhir

Wisatawan ogé kedah parios sareng maskapai khusus pikeun tés, facemasks, sareng sarat sanésna, utamina upami nyambungkeun ka nagara sanés. Perusahaan individu mungkin gaduh syarat anu béda. Éta tiasa ngabantosan nyandak inpormasi anu dicitak sareng sumber daya tambahan (mis. Masker) pikeun ngabantosan perjalanan anjeun kalayan lancar.

Wisatawan ogé badé ngarangkep sababaraha topéng khusus pikeun Républik Céko. Masker KN95 atanapi FFP2 (disebat ogé "respirator") diperyogikeun pikeun lebet ka toko, bandara, sadaya transportasi umum (kalebet platform sareng halte), kantor pos, sareng taksi atanapi saham numpak. Kain atanapi topéng raray sanésna diperyogikeun pikeun lingkungan luar anu teu mungkin jarak jauh sosial. Aturan ieu dilarapkeun ka saha waé, kalebet wisatawan anu divaksinasi résiko handap (héjo).

Janten pasti, masih aya sababaraha gelandang anu tiasa diloloskeun, tapi pangpangna, kami bungah yén perjalanan parantos balik! "Kami parantos lami ngantosan ieu," saur Michaela Claudino, sutradara Czech Tourism USA & Canada. "Kami ngarepkeun yén wisatawan tiasa nyéépkeun waktos pikeun ningali tempat-tempat anu terkenal, tapi ogé kenal sareng sababaraha permata anu disumputkeun di Céko. Sakilas ningali arsitéktur luar biasa, budaya, tuangeun, inuman, sareng pikaresepeun bakal ngajantenkeun perjalanan anjeun kedah langkung upaya. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.