24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi Warta Méwah wartos Warta Breaking Qatar tanggung jawab teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Qatar Airways ngaluncurkeun Boeing 787-9 Dreamliner énggal sareng Business Class Suite énggal

Qatar Airways ngaluncurkeun Boeing 787-9 Dreamliner énggal sareng Business Class Suite énggal
Qatar Airways ngaluncurkeun Boeing 787-9 Dreamliner énggal sareng Business Class Suite énggal
Ditulis ku Harry Johnson

Pesawat ultramodern dijadwalkeun pikeun jasa ti Doha ka Athena, Barcelona, ​​Dammam, Karachi, Kuala Lumpur, Madrid sareng Milan sareng gaduh total kapasitas panumpang 311 korsi - 30 Business Class Suites sareng 281 korsi di Kelas Ékonomi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways tetep sacara strategis nanem modal dina pesawat kembar mesin.
  • Suite Kelas Bisnis Anyar dilengkepan panto privasi ngageser, ngecas alat sél nirkabel sareng ranjang bohong datar 79 inci.
  • Disusun dina pola herringbone, dina konfigurasi 1-2-1, unggal suite gaduh aksés langsung kana lorong kalayan panto geser pikeun mastikeun kasalametan sareng kenyamanan. 

Qatar Airways bakal ngaluncurkeun na anyar Boeing Pesawat panumpang Dreamliner 787-9, nampilkeun Suite Kelas Bisnis anyar na anu ditunggu-tunggu, dina sababaraha jalur konci ka Éropa sareng Asia, dimimitian ku jasa Doha ka Milan na Jumaah 25 Juni 2021.

Pesawat ultramodern dijadwalkeun pikeun jasa ti Doha ka Athena, Barcelona, ​​Dammam, Karachi, Kuala Lumpur, Madrid sareng Milan sareng gaduh total kapasitas panumpang 311 korsi - 30 Business Class Suites sareng 281 korsi di Kelas Ékonomi.

Dijieun ku unik Qatar Airways ngarancang DNA sareng pikaresepeun pikeun anu pangpentingna wisatawan, Adient Ascent Business Class Suite anyar nyayogikeun desain kontemporer anu saleresna pribadi, lega sareng fungsional, ngamungkinkeun anjeun bersantai di tempat perlindungan pribadi anjeun nyalira.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al-Baker, nyarios: "Luyu sareng komitmen kami pikeun nawiskeun panumpang kami pangalaman perjalanan anu teu aya tandinganna, kami resep ngenalkeun Suite Kelas Bisnis anu diantisipasi ieu dina Qatar Airways 'anu pang anyarna pesawat lega awak, éta Boeing 787-9 anu bakal debut kana sababaraha rute konci dina jaringan kami.

"Suite Kelas Bisnis anyar parantos nyayogikeun standar industri anu sanés kalayan pangalaman anu unik pikeun panumpang premium anu ngumbara sareng kami, anu janten langkung berharga salami pandemi ieu, bari nunjukkeun standar kaunggulan bintang 5 Qatar Airways sareng silaturahmi Qatar anu sipatna penting pikeun sadayana penerbangan kami.

"Panumpang kami pantes anu pangsaéna sareng kuring yakin yén aranjeunna bakal ngahargaan varian Dreamliner anu langkung ageung pikeun kanyamanan anu tiada bandingna di langit. Panumpang tiasa yakin yén pangaruhna anu tanggung jawab kana lingkungan sapinuhna cocog sareng cita-cita urang pikeun ngahontal tingkat kelestarian anu paling luhur. "

Disusun dina pola herringbone, dina konfigurasi 1-2-1, unggal suite gaduh aksés langsung kana lorong kalayan panto geser pikeun mastikeun kasalametan sareng kenyamanan. Panumpang anu linggih di suite pusat anu tiasa caket tiasa ngageser panel privasi jauh ku touch tombol kanggo nyiptakeun ruang pribadi na nyalira.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.