24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos resorts tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Waikiki dinobatkeun 2021 Tujuan Anu Paling Dibagékeun Kulawarga

Waikiki dinobatkeun 2021 Tujuan Anu Paling Dibagékeun Kulawarga
Waikiki dinobatkeun 2021 Tujuan Anu Paling Dibagékeun Kulawarga
Ditulis ku Harry Johnson

Waikiki nyetak pangluhurna tina sadaya tujuan, pikeun boh perséntase kagiatan ramah anak kalayan 83,% sareng persentase réstoran anu ramah pikeun barudak dina 84.2%.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panilitian nyawang sababaraha faktor kaasup harga akomodasi rata-rata per wengi, jumlah tempat wisata anu ramah pikeun budak, suhu taunan, hujan rata-rata sareng tingkat kajahatan
  • Nyandak tempat kadua Wailea - tujuan Hawaii anu sanésna kalayan skor sakabéh 8.27 tina 10.
  • Sanibel Florida nempatan tempat katilu kalayan skor umum 7.4 tina 10.

Waikiki, Hawaii dijantenkeun tujuan kulawarga anu paling ramah kulawarga di 2021 dina Indéks Perjalanan Ramah Kulawarga anu anyar anu ngagaduhan lokasi pangsaéna di Amérika Serikat pikeun liburan kulawarga-anjeun anu salajengna.

Panilitian nyawang rupa-rupa faktor kaasup harga akomodasi rata-rata per wengi, jumlah tempat wisata anu ramah pikeun budak, suhu taunan, hujan rata-rata sareng tingkat kajahatan.

Top 10 tujuan kulawarga anu ramah Amérika 

pangkattujuanNagara / TéritoriSkor sakabéh pikeun keramahan kulawarga
1WaikikiHawaii8.38
2WaileaHawaii8.27
3SanibelFlorida7.40
4SedonaArizona7.02
4Tasik Tahoe California7.02
6Pulo HiltonCarolina Kidul6.98
7DurangoColorado6.97
8WilliamsburgVirginia6.92
9Taman EstesColorado6.85
10NantucketMassachusetts6.83

Waikiki di Hawaii nyandak mahkota pikeun lokasi kulawarga anu pangsaéna di Amérika Serikat Kalayan skor 8.38 tina 10. Kalayan pangluhurna sadaya tujuan, pikeun perséntase kagiatan ramah barudak kalayan 83,% sareng persentase réstoran ramah anak di 84.2 %.

Nyandak tempat anu kadua nyaéta Wailea - tujuan Hawaii anu sanés kalayan skor sakabéh 8.27 tina 10. Kalayan 80.4% réstoran didaptarkeun ramah anak sareng suhu rata-rata 64.5.

Sanibel Florida nempatan tempat katilu kalayan skor umumna 7.4 ti 10, kalayan suhu luhur 74.6 sareng 69.5% réstoran anu ramah pikeun barudak.

Panilitian ogé ningali kana keramahan kulawarga taman nasional di saluareun Amérika Serikat, anu katingali jumlah hektar per pengunjung, persentase objek wisata didaptarkeun salaku 'saé pikeun budak', perséntase atraksi anu kadaptar salaku 'alam & taman' , suhu rata-rata sareng hujan.

Top 10 taman nasional anu paling ramah pikeun kulawarga nasional

pangkattaman NasionalNagara / TéritoriSkor Sakabéh pikeun Kulawarga Kulawarga
1Kapuloan VirginAS Kapuloan Virgin6.58
2RedwoodCalifornia6.39
3Big BendTexas6.26
4BadlandsSouth Dakota6.21
5PanahUtah6.20
6Pagunungan GuadalupeTexas6.14
7EvergladesFlorida6.14
8Caverns CarlsbadNew Mexico6.12
9Hideung Canyon di GunnisonColorado6.09
9Bryce CanyonUtah6.09
9Lake ClarkAlaska6.09

Kapuloan Virgin mangrupikeun taman nasional pangsaéna kanggo liburan kulawarga anu ramah di Amérika Serikat, kalayan skor sadayana 6.58 tina 10. Kalayan suhu pangluhurna kadua 79.2 sareng 55% objek wisata didaptarkeun saé pikeun barudak.

Redwood di California kadua, sareng skor 6.30 ti 10, ngagaduhan persentase objek wisata anu paling ageung 80% ogé 100% objek wisata didaptarkeun salaku alam & taman.

Nempatan tempat katilu nyaéta Big Bend Texas kalayan skor 6.26 tina 10, kalayan 67% objek wisata kadaptar salaku alam & taman sareng suhu taunan 71.4.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.