24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Grenada Breaking News wawancara Investasi wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Naha Kewarganagaraan ku Investasi janten goréng?

Paspor Grenada
Grenada Kawarganagaraan pikeun dijual

Paspor sareng Kewarganagaraan dijual. Daptar nagara anu ngajual paspor anu murah atanapi henteu murah panginten tiasa muka dunya ieu kusabab kajahatan investasi sareng seueur deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pikeun nagara leutik gumantung pisan kana wisata, pulau Karibia Grenada narik perhatian anu henteu dipikahoyong pikeun kumaha pamaréntahanana ngancik mumusuhan kana salah sahiji proyek silaturahmi anu paling ngajangjikeun dina sababaraha taun.
  2. Kimpton Kawana Bay, Resort / padumukan mewah anu dibiayaan ngalangkungan program Kewarganegaraan unik ku Pulo Investasi parantos lirén.
  3. Investor utama nyaéta Warren Newfield, anu dugi ka Méi 2021 ngajabat salaku duta besar Grénadian sareng salah sahiji tina tilu konsul nagara di Amérika Serikat.

Kewarganegaraan ngalangkungan investasi mangrupikeun program anu sayogi sareng diwanohkeun di seueur nagara di Karibia, bahkan di nagara sapertos Malta, Siprus.
Ganjaran pikeun warga énggal luar biasa sareng tumpah komo pikeun kéngingkeun Amérika Serikat.
Naha Grénada robih sareng résiko investasi pariwisata utama?

Nalika langkung seueur nagara langkung memperketat wates sareng jalur imigrasi, industri anyar damel pikeun ngalangkungan palarangan éta - kalayan biaya anu lumayan mahal. Industri disebut Kewarganegaraan ku Investasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.