24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Mauritius Breaking News wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Mauritius nyetél 14 'gelembung Resort' pikeun wisatawan asing anu balik

Mauritius nyetél 14 'gelembung Resort' pikeun wisatawan asing anu balik
Mauritius nyetél 14 'gelembung Resort' pikeun wisatawan asing anu balik
Ditulis ku Harry Johnson

Pulo Samudra Hindia bakal dibuka sacara fase salami 2021 sareng fase kahiji, ti 15 Juli dugi ka 30 Séptémber 2021, bakal ngamungkinkeun para wisatawan anu divaksinasi menikmati liburan di pulau.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Liburan bakal tiasa ngaraosan fasilitas dina hotél pilihan aranjeunna kalebet kolam renang sareng pantai.
  • Wisatawan ka Mauritius yuswa 18 taun atanapi langkung kedah divaksinasi pinuh ngalawan Covid-19.
  • Air Mauritius, Émirat sareng maskapai global sanésna bakal nambihan kapasitas hiber tambahan ti 15 Juli 2021.

Wisatawan internasional bakal tiasa sumping Mauritius ti 15 Juli 2021, mimiti cicing di salah sahiji tina 14 "gelembung Resort" anu parantos disiapkeun khusus pikeun ngabagéakeun aranjeunna di Pulo Jawa.

Pulo Samudra Hindia bakal dibuka sacara fase salami 2021 sareng fase kahiji, ti 15 Juli dugi ka 30 Séptémber 2021, bakal ngamungkinkeun para wisatawan anu divaksinasi menikmati liburan di pulau.

Liburan bakal tiasa ngaraosan fasilitas dina hotél pilihan aranjeunna kalebet kolam renang sareng pantai. Upami tamu cicing salami 14 dinten sareng gaduh tes PCR négatip salami aranjeunna cicing di Resort, aranjeunna teras bakal tiasa ninggalkeun hotél sareng ngumbara ngeunaan pulau sacara bébas salami sésana, ngajajah seueur tempat wisata di pulau éta. Nanging, pikeun cicing anu langkung pondok, aranjeunna tiasa angkat ti resor tadi sareng angkat ka bumi.

Nilen Vencadasmy, Pupuhu Otoritas Promosi Pariwisata Mauritius nyarios: "Mauritius resep nampi tamu internasional ti 15 Juli 2021 ku 14 gelembung Resort unik urang anu ngamungkinkeun para pengunjung internasional ngaraosan pangalaman liburan anu aman sareng aman. Mauritius parantos damel raket sareng hotél, maskapai sareng operator wisata pikeun ngembangkeun sareng nyiapkeun konsép gelembung Resort sateuacanna dibukaan deui urang dina 1 Oktober 2021. ”

Wisatawan ka Mauritius yuswa 18 taun atanapi langkung kedah divaksinasi pinuh ngalawan Covid-19. Aranjeunna kedah ngalaman tés PCR antara 5 sareng 7 dinten sateuacan angkat sareng hasil négatip diperyogikeun pikeun indit ka Pulo Jawa. Wisatawan ogé bakal gaduh tés PCR nalika sumping di bandara di Mauritius sareng dina dinten 7 sareng 14 liburan Resort na, sakumaha lumaku.

Air Mauritius, Émirat sareng maskapai global sanésna bakal nambihan kapasitas hiber tambahan tina 15 Juli 2021 anu bakal ningkat dina kalungguhan nepi ka dibukaan deui 1 Oktober 2021. Kanggo Fase 2, ti 1 Oktober 2021, wisatawan anu divaksinasi bakal diijinkeun asup tanpa watesan nalika nampilkeun tés PCR négatip anu dicandak dina waktos 72 jam sateuacan angkat.

Pengumuman ieu nuturkeun percepatan kampanye vaksinasi sareng kamajuan anu dilakukeun pikeun kekebalan kawanan ku akhir Séptémber. Karyawan wisata diprioritaskeun nalika peluncuran vaksin. Ieu parantos ngaktipkeun restart anu gancang sareng aman tina industri pariwisata Mauritius.

Réspon nagara kana pandemi kasebut aya di antara salah sahiji anu pang saé di dunya nalika Pamaréntah Mauritiét langsung direspon ku langkah-langkah kontrol sareng protokol anu ketat. Kasalametan urang Maurit sareng pangunjung parantos janten prioritas utama saprak wabah Covid-19 sareng kasuksésan mangrupikeun hasil tina usaha gabungan ku Pamaréntah Mauritian sareng penduduk nagara éta.

Datang internasional tiasa mesen liburan Resort na boh ku operator wisata atanapi langsung sareng hotél. 35 hotél tambahan parantos dikonfirmasi salaku hotél karantina pinuh anu ngan bakal kabuka pikeun warga Mauritius anu henteu divaksinasi, pasangan sareng murangkalihna nalika balik ka Mauritius. Susunan ieu henteu sayogi pikeun pengunjung internasional anu teu divaksinasi. Sémah dina hotél karantina pinuh kedah ngalengkepan karantina 14-dinten di rohangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.