24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Boris Johnson: Henteu rélaxasi mimiti larangan COVID-19 di Inggris

Boris Johnson: Henteu rélaxasi mimiti larangan COVID-19 di Inggris
Boris Johnson: Henteu rélaxasi mimiti larangan COVID-19 di Inggris
Ditulis ku Harry Johnson

Inggris parantos ngalaporkeun 14,876 kasus coronavirus dina periode 24 jam terakhir, nyababkeun jumlah total kasus coronavirus di nagara éta janten 4,732,434.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Adang parantos ngumumkeun reureuh opat minggu ka léngkah pamungkas tina roadmap Inggris kaluar tina larangan COVID-19 dugi ka 19 Juli.
  • Langkung ti 44.3 juta jalma di Inggris nampi nampi vaksin COVID-19 munggaran.
  • Langkung ti 32.4 juta jalma di Inggris nampi dua dosis vaksin COVID-19.

Henteu aya rélaxasi awal tina sésa-sésa larangan coronavirus di UK sateuacan tanggal rencanana 19 Juli, Perdana Menteri Boris Johnson nyarios dinten ayeuna.

Pernyataan PM Inggris sumping saatos "paguneman anu saé" sareng Sekretaris Kaséhatan Inggris Sajid Javid dina dinten Minggu.

"Sanaos aya sababaraha tanda anu ngadorong sareng jumlah maotna tetep handap sareng jumlah rawat inap tetep handap, sanaos duanana bakal naék sakedik, urang ningali paningkatan kasus," saur Johnson nalika kunjungan kampanye ka Batley di beulah kalér Inggris .

"Janten kami pikir masuk akal pikeun tetep kana rencana kami pikeun gaduh pendekatan anu ati-ati tapi teu tiasa dibalikkeun, anggo tilu minggu ka hareup atanapi leres-leres pikeun ngalengkepan sakumaha anu urang tiasa tina peluncuran vaksin - 5 juta jab deui anu urang tiasa lebet kana panangan jalma ku 19 Juli, "saurna.

"Teras ku unggal dinten anu kalangkung éta langkung jelas pikeun kuring sareng sadaya penasihat ilmiah urang yén kami kamungkinan pisan dina posisi dina tanggal 19 Juli nyarios yén leresna éta téh terminus sareng urang tiasa hirup deui sapertos anu sateuacanna COVID sajauh-jauhna. "

Javid nyarios yén anjeunna hoyong ningali tungtung larangan gancang-gancang tapi sagala pelonggaran bakal "teu bisa dibalikkeun".

Inggris parantos ngalaporkeun 14,876 kasus coronavirus dina periode 24 jam terakhir, nyababkeun total kasus coronavirus di nagara éta janten 4,732,434, numutkeun inohong resmi anu dileupaskeun dinten Minggu.

Nagara ieu ogé ngarékam 11 maotna deui anu patali sareng coronavirus, nyababkeun total maotna anu patalina sareng coronavirus di Inggris janten 128,100. Angka ieu ngan ukur kaasup maot jalma anu maot dina 28 dinten tina uji positip kahijina.

Adang parantos ngumumkeun reureuh opat minggu ka léngkah pamungkas peta jalan Inggris kaluar tina larangan COVID-19 dugi ka Juli 19, di tengah lonjakan kasus varian Delta anu mimiti dikenalkeun di India.

Langkung ti 44.3 juta jalma di Inggris nampi nampi vaksin COVID-19 munggaran sareng langkung ti 32.4 juta jalma nampi dua dosis, inohong anu pangahirna ogé nunjukkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.