Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Industri silaturahmi wartos tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

2021 Kota-kota AS Pangsaéna pikeun Ngarayakeun Kaopat Juli

2021 Kota-kota AS Pangsaéna pikeun Ngarayakeun Kaopat Juli
2021 Kota-kota AS Pangsaéna pikeun Ngarayakeun Kaopat Juli
Ditulis ku Harry Johnson

Jalma-jalma leuwih gampang kumpul babarengan pikeun liburan taun ayeuna, sedengkeun jarak sosial mangrupikeun norma taun kamari.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 48 juta urang Amérika bakal ngumbara 50+ mil ti bumi pikeun 4th Juli.
  • Urang Amerika ngarencanakeun nyéépkeun $ 7.5 milyar dina 4th tina Juli dahareun.
  • 64% urang Amerika ngaraos mandiri sacara finansial dina 4 Juli ieu.

Kalayan urang Amérika ngarencanakeun pikeun nyéépkeun $ 7.5 milyar dina 4th perayaan Juli taun ayeuna, para ahli perjalanan dinten ayeuna ngaleupaskeun laporan ngeunaan Tempat Terbaik & Terburuk 2021 pikeun Perayaan 4 Juli, ogé stats anu pikaresepeun ngeunaan liburan di Coronavirus sareng 4th tina Survey Juli.  

Pikeun nangtoskeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarayakeun kasempetan paling dibéntangan bintang, para ahli ngabandingkeun 100 kota AS anu pangageungna dumasar kana kumaha kasaimbangan biaya liburan sareng pikaresepeun. Kumpulan data tina 23 métrik konci dibasajankeun rata-rata harga bir sareng anggur dugi ka durasi kembang api nunjukkeun ka ramalan cuaca Kaopat Juli.

Kota Pangsaéna pikeun Ngarayakeun Kaopat Juli
1. New York, NY11. New Orleans, LA
2. San Fransisco, CA12. Las Vegas, NV
3. Chicago, Il13. kebo, NY
4. Minneapolis, Bungbulang14. Orlando, FL
5. Atlanta, ga15. Omaha, NE
6. Los Angeles, CA16. St Louis, MO
7. Seattle, WA17. Honolulu, HI
8. Washington, DC18. Milwaukee, WI
9. San Diego, CA19. Dallas, TX
10. St. Paul, Bungbulang20. Filadelfia, PA

Fakta & Angka Juli 4

  • $ 7.5 Milyar: Jumlah warga Amerika ngarencanakeun kanggo nyéépkeun 4th tina Juli dahareun.
  • 150 Juta: Jumlah anjing panas didahar masing-masing 4th Juli.
  • $ 1.4 + Milyar: Jumlah warga Amerika ngarencanakeun kanggo nyéépkeun 4th tina bir Juli sareng anggur.
  • 80%: Bagikeun tampilan kembang api komunitas anu dibolaykeun di 2020 kusabab pandemi.
  • $ 1.5 + Milyar: Perkiraan jumlah anu dihasilkeun dina kembang api di taun 2020 (73% tina kembang api parantos aya dina sasih 4 Juli).
  • $ 6.7 Juta: Nilai umbul Amérika diimpor taunan.
  • 48 Juta: Jumlah jalma anu ngumbara 50+ mil ti bumi pikeun 4th Juli.

Papanggihan Konci Survey

  • Perjalanan nuju angkat. 37% langkung seueur urang Amérika bakal ngumbara 4 Juli ieu dibandingkeun sareng taun kamari.
  • Kembang api henteu penting. 62% urang Amerika henteu nyangka yén pamaréntah daérah kedah nganggo dolar wajib pajak pikeun pajangan kembang api taun ayeuna.
  • Nyatakeun kamerdékaan kauangan. 64% urang Amerika ngaraos mandiri sacara finansial dina 4 Juli ieu.
  • Ngahémat vs.. 62% urang Amerika yakin yén nyimpen artos langkung patriotik tibatan nyéépkeunana.
  • Langkung seueur belanja Hari Dinten Kamerdekaan. 36% urang Amerika nyéépkeun langkung artos 4 Juli ieu dibandingkeun taun kamari.

Sakitar 36% urang Amerika ngarencanakeun nyéépkeun langkung artos dina 4 étath Juli taun ieu dibandingkeun taun kamari. Éta nunjukkeun yén jalma leuwih sering berkumpul pikeun liburan taun ayeuna, sedengkeun jarak sosial mangrupikeun norma taun kamari. Sedengkeun jalma-jalma asa janten ngumbara taun ka tukang pikeun 4th Juli, 37% langkung seueur urang Amérika bakal ngumbara taun ayeuna.

Warta anu ngadorong nyaéta yén 64% urang Amerika ngaraos mandiri sacara finansial dina 4 ieuth Juli, anu nunjukkeun yén urang nuju pulih tina karusakan anu dilakukeun ku pandemi COVID-19. Tanpa sadaya tindakan rangsangan anu dilakukeun ku pamaréntah pikeun ngadukung jalma sareng usaha leutik, jumlah jalma anu ngarasa mandiri sacara finansial sigana bakal langkung handap.

Sakitar 62% urang Amerika yakin yén nyimpen artos langkung patriotik tibatan nyéépkeunana ayeuna, anu raoseun sabab seueur jalma anu tabunganna musnah ku pandemi éta. Jalma anu ngawangun deui tabungan na tiasa kirang ngandelkeun dukungan ti pamaréntah, anu ngabébaskeun langkung seueur sumberdaya pikeun anggo nagara pikeun hal-hal penting anu sanés, sapertos kaséhatan sareng prasarana umum. Méakkeun artos ogé tiasa patriotik, sabab, éta ngarangsang ékonomi sareng ngabantosan nagara berkembang.

Kira-kira 62% urang Amerika henteu mikir yén pamaréntah daérah kedah nganggo dolar wajib pajak pikeun dana pertunjukan kembang api 4 ieuth Juli. Sedengkeun aranjeunna dianggap pokok 4th perayaan Juli, kembang api mangrupikeun méwah, sareng masarakat langkung resep ningali dolar pajegna angkat ka hal-hal anu langkung penting nalika nagara pulih tina pandemi COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.