24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Hong Kong Ngarobih Warta wartos tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Résiko parah pisan: Hong Kong ngalarang sadaya penerbangan panumpang ti Inggris

Résiko parah pisan: Hong Kong ngalarang sadaya penerbangan panumpang ti Inggris
Résiko parah pisan: Hong Kong ngalarang sadaya penerbangan panumpang ti Inggris
Ditulis ku Harry Johnson

Nalika Hong Kong milarian ngabendung panyebaran varian anyar COVID-19, otoritas SAR diklasifikasikeun Inggris salaku "résiko anu kacida luhurna".

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jalma anu cicing di Inggris langkung ti dua jam bakal dibatesan tina naek pesawat panumpang ka Hong Kong.
  • Hong Kong negeskeun kasus Delta varian lokal Delta kahijina minggu kamari.
  • Larangan hiber UK datang nalika Hong Kong milari sayah ukuran karantina pikeun kalolobaan nagara sanés.

Pamaréntah Hong Kong ngumumkeun dinten Senén yén sadaya penerbangan panumpang ti Inggris bakal dilarang ngalayang ka Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong dimimitian dinten Kemis.

As Hong Kong narékahan pikeun ngabantosan panyebaran varian anyar COVID-19, otoritas SAR diklasifikasikeun Inggris salaku "résiko anu kacida luhurna" kusabab "mumbulna kaayaan epidemi di Inggris sareng saringan virus varian Delta anu nyebar di dinya".

Dina klasifikasi énggal, jalma anu cicing di Inggris langkung ti dua jam bakal dibatesan tina naek pesawat panumpang ka Hong Kong.

Hong Kong negeskeun kasus Delta varian lokal Delta kahijina minggu kamari, mungkas tilas 16 dinten kasus nol lokal.

Watesan anyar mangrupikeun kadua kalina pamaréntah Hong Kong ngalarang penerbangan ti Inggris, saatos larangan anu ditetepkeun Désémber kamari.

Larangan éta dilebet di tengah ketegangan anu parah antara Inggris sareng Cina ngeunaan Hong Kong semi-otonom.

Larangan hiber dipicu ku kabijakan anu ditetepkeun ku pamaréntah pikeun nyegah varian coronavirus sumebar di Hong Kong.

Gantung penerbangan panumpang ditumpukeun upami lima atanapi langkung panumpang anu sumping ti hiji tempat positip saatos sumping pikeun varian coronavirus tinangtu, atanapi mutasi virus anu aya dina waktos tujuh dinten.

Larangan ogé dikaluarkeun upami 10 atanapi langkung panumpang ti hiji tempat dikonfirmasi kaserang coronavirus ngalangkungan tés naon waé, kalebet tés anu dilakukeun nalika karantina, dina waktos tujuh dinten.

Inggris ngalaporkeun 14,876 jalma anu diuji positip pikeun coronavirus dinten Minggu, sabab éta katingali lonjakan inféksi. Éta parantos ngonfirmasi langkung ti opat juta kasus saprak pandemi dimimitian.

Hong Kong, anu mangbulan-bulan ngalaksanakeun karantina 21 dinten pikeun datangna ti kalolobaan nagara sareng nerapkeun peraturan jarak jauh sosial, ngalaporkeun tilu kasus anyar coronavirus dina Senén. Éta parantos ngonfirmasi total 11,921 kasus saprak pandemi dimimitian.

Larangan hiber Inggris datang nalika Hong Kong milari sayah ukuran karantina pikeun kalolobaan nagara sanés, kalebet Amérika Serikat sareng Kanada.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.