24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Investasi wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata India bersyukur pikeun bantuan pamaréntah tina krisis COVID-19 parah

Pariwisata India

Asosiasi Operator Wisata India (IATO) ngucapkeun syukur ka Hon. Perdana Menteri sareng Hon. Menteri Keuangan parantos masihan lega pikeun industri pariwisata kalebet visa gratis 5 lakh anu diterapkeun dugi ka 31 Maret 2022, iraha waé visa kabuka.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Présidén IATO Bapak Rajiv Mehra ngaku dukungan ti Hon. Menteri Pariwisata salami waktos kritis ieu.
  2. Pernyataan ogé dilakukeun ku Hon. Menteri Keuangan dina konferensi pers anu diayakeun siang ieu, 28 Juni 2021.
  3. Bantuan anu disayogikeun ka sektor pariwisata rusak anu kalebet operator wisata tangtos sareng pandu wisata anu kadaptar.

Mr. Mehra nyebatkeun yén anjeunna ngarep-arep Visa e-Turis bakal dibuka pas sareng parantos ngadaptarkeun Hon. Perdana Menteri yén sadaya visa salami 30 dinten kedah gratis pikeun sadayana anu ngalamar visa dugi ka 31 Maret 2023.

Mr. Mehra ogé ngahaturkeun nuhun ka pamaréntah pikeun mertimbangkeun pinjaman ka operator wisata sareng pemandu wisata tapi nyungkeun pamaréntah ogé kedah nimbangkeun masihan dana finansial sakali pikeun sadaya operator wisata anu dikenal anu tiasa 50 persén tina gaji anu dibayar ku operator wisata di 2019 -20 sareng Rs. 2.5 lakh (US $ 298,163) pikeun unggal panduan wisata anu diaku ku Menteri Pariwisata / Pamaréntah Propinsi salaku hibah sakali. 

Mr. Mehra ngarepkeun yén nalika dibébaskeun SEIS 2019-20 (Ékspor Layanan ti Skéma India) pikeun operator wisata anu ngahasilkeun devisa di sektor jasa, anu ngantosan pengumuman pamaréntahan, persentase éta tiasa dianggap sahenteuna 10 persén asing panghasilan tukeur sahingga tiasa masihan sababaraha dukungan ka operator wisata pikeun aranjeunna salamet sareng ngahirupkeun deui bisnisna salami kaayaan setrés ieu sareng para anggotana henteu tungtungna sapertos jadi seueur korban COVID-19 sareng gantina kéngingkeun sababaraha oksigén kana usahana sareng henteu dugi kana ventilator.

Industri perjalanan sareng pariwisata India ogé peryogi dukungan terus ti pamaréntah pikeun ngahirupkeun sareng tetep kuat di hareup. Féderasi Kamar Dagang sareng Industri India (FICC) Kuring parantos nyarankeun yén pariwisata India kedah dilebetkeun kana daptar konstitusi sasarengan supados Pusat sareng nagara bagian tiasa nyusun kawijakan wisata pikeun kamekaran pariwisata. Pikeun ngahirupkeun deui pariwisata domestik, pamaréntah kedah nyayogikeun potongan harga pajak dugi ka rupia 1.5 lakhs kanggo pengeluaran dina liburan Doméstik dina garis tunjangan Travel Travel (LTA).

Dinten ayeuna di India, kanggo waktos ti 3 Januari 2020, dugi ka 4:47 pm CEST, 28 Juni 2021, parantos aya 30,279,331 kasus anu dikonfirmasi COVID-19 kalayan 396,730 maotna, sakumaha dilaporkeun ka Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO). Dugi ka tanggal 19 Juni 2021, sajumlah 276,255,304 dosis vaksin parantos dikaluarkeun.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India