Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Eswatini Damai Saengga Karajaan Ngalaman Protes Anu Ganas

Protes Eswatini
Protes di Eswatini

Karajaan Eswatini biasana dikenal damai, stabil sareng nembé janten host Déwan Pariwisata Afrika. Nagara Afrika anu darat ieu janten huru-hara saatos protés meletus. Kaamanan sigana parantos dihirupkeun deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Mbabane, ibukota Karajaan Eswatini sepi kalayan ampir teu aya patalimarga sareng jalma-jalma di jalan. Pasukan kaamanan siga anu ngontrol deui saatos sababaraha anu nyarioskeun kaayaan kacau.
  2. Seuseueurna demonstran ngora nungtut Eswatini nerapkeun réformasi politik sareng ngantepkeun parpol. Aranjeunna nyungkeun Raja Mswati pikeun nyerahkeun kakuatan mutlakna sareng nunjuk Perdana Menteri pikeun ngatur nagara.
  3. Eswatini katelah nagara anu tengtrem, sareng jalma-jalma anu gedé haté. Dewan Pariwisata Afrika ngajantenkeun Eswatini janten bumi na di awal bulan ieu ngabantosan acara budaya raksasa anu bakal datang.

Nagara ieu parantos nyanghareupan protés salami sababaraha dinten sahenteuna di 10 tempat anu béda, maksa pulisi nyebarkeun demonstran nganggo gas air mata sareng amunisi langsung, anu nyababkeun cilaka.

Dilaporkeun yén Baginda Raja Mswati III ninggalkeun nagara. Perdana menteri bertindak Themba Masuku ngaluarkeun pernyataan pamaréntah anu nolak hal ieu, ngajangjikeun pembaruan ngeunaan kaayaan ayeuna.

Cuthbert Ncube, Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika ayeuna di Eswatini sareng ngobrol eTurboNews samemehna: "Kaayaan di ibu kota parantos terkendali. Tentara disauran. "

Ncube nyarios: "Kami teraskeun sareng hubungan kami sareng tim panitia anu ditugaskeun ku Menteri pikeun mingpin sareng teu ningali persiapan program pikeun Festival Budaya Benua 2022 dimana kami ngarepkeun langkung ti 25 Anggota Amérika anu ningalikeun di Karajaan Eswatini pikeun méréskeun kabeungharan euyeub tina kareueus Afrika pikeun Seni sareng Budaya.

Kuring kantos ngobrol sareng Menteri Pariwisata Hon Vilakati anu sumanget sareng komitmen anu teu dibagi pikeun inisiatif hébat ieu pikeun ngahijikeun Afrika anu diawalan ku Menteri nyalira kolaborasi sareng UNESCO sareng Mitra sareng Déwan Pariwisata Afrika."

"Pos Covid ATB komitmen pikeun ngarekrut sareng nempatkeun Benua salaku investasi anu paling dipikahoyong sareng Tujuan Wisata anu dipikahoyong."

Ieu disuarakeun ku Hon. Menteri Pariwisata Moses Vilakati. Anjeunna ngawartoskeun eTurboNews: "Aya sababaraha kerusuhan anu disababkeun ku para nonoman. Pasukan ayeuna ngadalikeunana. "

Protes, dimana treuk anu dibakar sareng dijarah, ngabakar sababaraha dinten ka pengker saatos karajaan sareng pamaréntahan ngaluarkeun SK anu ngalarang pangiriman petisi anu nyungkeun réformasi demokratis, Warta Swaziland dilaporkeun.

Pamingpin Eswatini maréntah nagara salaku raja anu mutlak sareng anjeunna anu milih perdana menteri, menteri, hakim sareng PNS.

Eswatini, baheulana kawanoh salaku Swaziland biasana dikenal salaku nagara anu damai.
Dewan Pariwisata Afrika ngan ukur ngadamel Eswatini janten bumi énggal, sareng nagara éta ngarencanakeun festival budaya raksasa pikeun ngalancarkeun industri perjalanan sareng pariwisata na.

Éta tiasa dipiharep yén kalem ayeuna tiasa tetep. Sumber ngawartosan eTurboNews "Aya kakuatan éksternal anu mawa amunisi. ”

Kedah dipikaharti Karajaan Eswatini mikawanoh Taiwan sareng hiji-hijina nagara di daérah éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email