24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos Warta Breaking Qatar tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Alaska Airlines ngaluncurkeun perjanjian codeshare sareng Qatar Airways

Alaska Airlines ngaluncurkeun perjanjian codeshare sareng Qatar Airways
Alaska Airlines ngaluncurkeun perjanjian codeshare sareng Qatar Airways
Ditulis ku Harry Johnson

Dimimitian tanggal 1 Juli, perjanjian éta ngamungkinkeun panumpang dina Qatar Airways pikeun buku perjalanan sareng gampang nyambung ka langkung ti 150 rute sapanjang jaringan Alaska.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Alaska ngaluncurkeun kolaborasi sareng Qatar Airways tanggal 15 Désémber 2020, kalayan kamampuan pikeun anggota Rencana Mileage urang kéngingkeun mil dina penerbangan Qatar Airways.
  • Tanggal 31 Maret 2021, Alaska sacara resmi ngagabung sareng oneworld sareng ngagedékeun hubunganana sareng Qatar Airways.
  • Dina sababaraha bulan payun, sémah Alaska bakal tiasa buku perjalanan dina penerbangan Qatar Airways antara AS sareng Qatar sareng sajabina.

As Alaska Airlines ngalegaan jangkauan globalna sareng mitra oneworld kami, kami reueus ngumumkeun dinten ieu peluncuran perjanjian codeshare sareng Qatar Airways, sasama anggota aliansi, anu salajengna nguatkeun hubungan antara dua maskapai éta sareng nyayogikeun pilihan anu pikaresepeun sareng merenah pikeun wisatawan.

Dimimitian tanggal 1 Juli, perjanjian ngamungkinkeun para panumpang angkat Qatar Airways pikeun buku perjalanan sareng gampang nyambung ka langkung ti 150 rute sapanjang jaringan Alaska. Di Basisir Kulon, Qatar Airways gaduh jasa anu teu lirén nyambungkeun hub utami na di Doha ka tilu kota gateway primér di Alaska - Los Angeles kalayan penerbangan dua kali sapopoé, sareng penerbangan harian di San Fransisco sareng Seattle - ngamungkinkeun konéktipitas anu lancar.

"Kami bungah janten bagian tina kerjasama anu mekar ieu sareng Qatar Airways, salah sahiji maskapai utama di dunya," saur Ben Minicucci, CEO Grup Air Alaska. "Nalika perjalanan udara internasional dilanjutkeun, penting pikeun nyayogikeun tamu pikeun pilihan perjalanan anu langkung gampang sareng langkung merenah pikeun kaluar sareng ningali tempat anu jauh deui. Penerbangan nonstop Qatar Airways 'ti hub kami di Seattle, San Fransisco sareng Los Angeles ka Doha sareng nunjuk saluareun nawiskeun sémah urang kasempetan anu luar biasa pikeun nganjang ka nagara mana waé anu aranjeunna pikahoyong. "

"Kami bangga ngamajukeun kerjasama komérsial sareng Alaska Airlines sareng kami ngabagéakeun anggota paling anyar tina aliansi oneworld kana daptar mitra strategis Qatar Airways," saur Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker. "Perjanjian ieu, digabungkeun sareng kemitraan urang anu aya, bakal ngabantosan konsolidasi ayana urang di daérah éta sareng nyayogikeun panumpang Qatar Airways anu iinditan ka sareng ti 12 gerbang AS kami kalayan aksés kana jaringan koneksi seamless lengkep di Amérika Serikat."

Alaska ngaluncurkeun kolaborasi sareng Qatar Airways tanggal 15 Désémber 2020, kalayan kamampuan pikeun anggota Rencana Mileage urang kéngingkeun mil dina penerbangan Qatar Airways. Tanggal 31 Maret 2021, Alaska sacara resmi ngagabung sareng oneworld sareng ngagedékeun hubunganana sareng Qatar Airways kanggo nyayogikeun manpaat élit ku timbal balik, kalebet pilihan korsi anu dipikaresep; check-in prioritas, kaamanan sareng kosan; aksés lounge sareng sangu koper tambahan. Qatar Airways parantos janten anggota oneworld ti saprak 2013.

Dina sababaraha bulan ka payun, sémah Alaska bakal tiasa buku perjalanan dina penerbangan Qatar Airways antara AS sareng Qatar sareng sajabina ka tujuan anu dipikaresep di Afrika, Wétan Tengah sareng Asia Kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.