24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria wartos tanggung jawab olahraga piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Bandara Budapest: Runway Runway kasalapan hurung!

Bandara Budapest: Runway Runway kasalapan hurung!
Bandara Budapest: Runway Runway kasalapan hurung!
Ditulis ku Harry Johnson

Bandara Budapest ogé bakal ngayakeun kompetisi pikeun ngantunkeun 100 langkung palari anu sanés pikeun ilubiung dina balapan ngalangkungan hadiah anu bakal diumumkeun dina média sosial bandara di waktos engké.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ku nyaluyukeun kaayaan balapan, sareng nohonan peraturan kaamanan sareng kaamanan, bandara sakali deui bakal janten host anu unik.
  • Acara amal-olahraga industri transportasi udara taun ayeuna bakal lumangsung dinten Sabtu 18 Séptémber 2021 di landasan pacu 13R-31L Budapest Airport.
  • Panghasilan tina ngajalankeun taun ayeuna bakal dibagi antara grup cacad Hungaria SUHANJ! Yayasan sareng amal kanker darah internasional, Anthony Nolan.

Saatos pangakuan salaku Anthony Nolan's Organizational Fundraiser of the Year, Bandara Budapest sareng anna.aero parantos negeskeun acara amal-olahraga industri transportasi udara taun ayeuna bakal lumangsung dinten Sabtu 18 Séptémber 2021 di landasan pacu 13R-31L Budapest Airport.

Saatos naékkeun kumulatif € 220,000 pikeun amal ti saprak 2013, hasil tina ngajalankeun taun ayeuna bakal dibagi antara grup cacad Hungaria SUHANJ! Yayasan sareng amal kanker darah internasional, Anthony Nolan. Sareng sadaya biaya éntri anu disumbangkeun ka badan amal anu kapilih, pelari ti maskapai, bandara sareng perusahaan di saluruh komunitas penerbangan diulem gabung sareng tim ti sababaraha perusahaan bergengsi sareng atlit ti SUHANJ! Yayasan, dina balapan anu bakal kalebet dua jarak ngaji - 10km (opat panjang landasan pacu) sareng 5km.

Chris Dinsdale, CEO, Bandara Budapest komentar: "Salaku tambahan pikeun ngajalankeun babarengan dina lingkungan anu unik, dina landasan pacu bandara, pamilon ogé bakal ngadukung sababaraha sabab anu saé. Kami di Bandara Budapest yakin yén tanggung jawab sosial penting, janten janten pelesir pisan pikeun kami ngiringan kakuatan pikeun tujuan anu diwakilan ku SUHANJ! Yayasan sareng Anthony Nolan, pikeun kasalapan taun berturut-turut. ”

Sanaos kasusah pandemi parantos diangkat pikeun sadayana di komunitas penerbangan sareng masarakat di sadunya, prioritas utama Budapest Airport nyaéta terus ngadukung sabab anu mulya, langkung-langkung nalika uji coba. Ku nyaluyukeun kaayaan balapan, sareng nohonan peraturan kaamanan sareng kaamanan, bandara sakali deui bakal janten host anu unik salaku hiji-hijina jurusan, sareng sacara lengkep-hubungkeun, bandara Éropa sanggup ngalakukeun panutupan landasan pacu di beurang siang dinten Sabtu.

"Dina nyanghareupan perjoangan anu luar biasa pikeun sadayana, Bandara Budapest ngajaga tradisi hébat ieu taun ka tukang sareng naékkeun ampir € 20,000 berkat partisipasi ampir 600 pelari. Kami ningali éta salaku peran anu penting pikeun neraskeun ngumpulkeun dana sareng ngarep pisan ngabagéakeun sadayana pendukung satia kami, ogé palari anyar, pikeun ngajalankeun taunan urang taun ieu, "nambihan Dinsdale.

Bandara Budapest ogé bakal ngayakeun persaingan pikeun ngamungkinkeun 100 pelari anu untung deui pikeun ilubiung dina lomba éta ngaliwatan draw hadiah anu bakal diumumkeun dina média sosial bandara di waktos engké.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.