24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Warta Breaking Bangladés Warta Breaking Brasil Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Warta Breaking Nepal wartos tanggung jawab Warta Breaking Afrika Kidul Warta Breaking Sri Lanka piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Turki Breaking News Rupa-rupa Berita

Turki nyaram penerbangan langsung ti Bangladés, Brasil, Afrika Kidul, India, Nepal, sareng Sri Lanka

Turki nyaram penerbangan langsung ti Bangladés, Brasil, Afrika Kidul, India, Nepal, sareng Sri Lanka
Turki nyaram penerbangan langsung ti Bangladés, Brasil, Afrika Kidul, India, Nepal, sareng Sri Lanka
Ditulis ku Harry Johnson

Menteri Dalam Negeri Turki ngaluarkeun sirkular anu nyatakeun yén nagara éta ngagantungkeun penerbangan ti Bangladés, Brasil, Afrika Kidul, India, Nepal, sareng Sri Lanka dugi ka 1 Juli sareng dugi ka aya béwara salajengna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sababaraha nagara nunjukkeun eskalasi anu anyar kusabab varian anyar virus COVID-19.
  • Turki mutuskeun pikeun nutup watesna pikeun naon waé entri langsung kalebet ngalangkungan darat, udara, laut atanapi karéta api ti genep nagara.
  • Wisatawan anu sumping ka Turki ti nagara sanés saatos aya di salah sahiji nagara éta bakal diperyogikeun nyayogikeun hasil uji COVID-19 négatip anu dilakukeun dina 72 jam terakhir.

Otoritas Turki ngumumkeun yén Turki nunda penerbangan langsung ti genep nagara kusabab lonjakan varian anyar kasus virus COVID-19 di nagara-nagara éta.

Menteri Dalam Negeri Turki ngaluarkeun sirkular anu nyatakeun yén nagara éta ngagantungkeun penerbangan ti Bangladés, Brasil, Afrika Kidul, India, Nepal, sareng Sri Lanka dugi ka 1 Juli sareng dugi ka aya béwara salajengna.

Kamentrian nyatet yén panyakit pandemi di sababaraha nagara nunjukkeun paningkatan saatos kusabab varian anyar virus COVID-19.

Saatos rekomendasi Menteri Kaséhatan, kalkun mutuskeun pikeun mareuman watesna pikeun naon waé entri langsung kalebet ngalangkungan darat, hawa, laut atanapi karéta api ti nagara-nagara ieu.

Wisatawan anu sumping ka Turki ti nagara sanés saatos aya di salah sahiji nagara éta dina 14 dinten terakhir diperyogikeun nyayogikeun hasil uji COVID-19 négatip anu dilakukeun dina 72 jam terakhir.

Éta ogé bakal dikarantina di tempat-tempat anu ditangtukeun ku gubernur lokal salami 14 dinten, anu akhirna tes négatip bakal diperyogikeun deui.

Bisi hasil tés positip, pasién bakal tetep dijaga, anu bakal dipungkas ku hasil négatip dina 14 dinten ieu.

Sirkular kamentrian nambihan yén panumpang anu sumping di Turki ti Inggris, Iran, Mesir, sareng Singapura diperyogikeun ngagaduhan hasil uji COVID-19 négatip dina tilu dinten ka pengker.

Pikeun palancong sumping ka Turki ti nagara sanés Bangladés, Brasil, Afrika Kidul, India, Nepal, Sri Lanka, Afganistan, Pakistan, Inggris, Iran, Mesir sareng Singapura, anu tiasa nyayogikeun dokumen anu nunjukkeun administrasi COVID-19 vaksin dina 14 dinten terakhir atanapi pamulihan tina inféksi COVID-19 dina genep bulan ka pengker moal diperyogikeun nampilkeun hasil tés atanapi dikarantina.

Hasil uji COVID-19 négatip dilakukeun dina 72 jam terakhir sateuacan dugi ka Turki atanapi tés antigen gancang négatip anu dilakukeun dina maksimal 48 jam saatos kadatanganana bakal cekap pikeun anu gagal nyayogikeun dokumén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.