24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Bahrain Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Siprus Ngabobol Warta Mesir Ngabobol Warta wawancara Investasi Iran Ngabobol Warta Berita Breaking Irak Yordania Ngabobol Warta Kuwait Breaking News Libanon Warta Ngalanggar wartos Oman Ngabobol Warta Berita Palanggaran Paléstina jelema Warta Breaking Qatar Ngawangun deui Saudi Arabia Ngabobol Warta Warta Suriah Ngabobol piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita Berita Yaman Ngabobol

Eksekutif Wétan Tengah: Anjog maskapai dina 2021

Hitters beurat penerbangan Wétan Tengah Thierry Antinori, Waleed Waleed Al Alawi, Abdul Wahab Teffaha

Wétan Tengah maénkeun peran penting dina penerbangan salami waktos anu lami, tapi nembé dina sababaraha dasawarsa ka tukang yén éta leres-leres mekar. Éta ngarobih cara jalma ngumbara sacara internasional, nganut révolusi murah, sareng adaptasi sareng kabutuhan pasarna nyalira.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Standar penerbangan Wétan Tengah mawa tingkat kanyamanan, palayanan, sareng fasilitas onboard anyar pikeun palancong.
  2. Industri penerbangan di sakumna dunya parantos katarajang parah ku COVID-19 sareng sadaya ramuan na.
  3. Salami 5 bulan kahiji 2021, tingkat kapasitas turun sakitar satengah dibandingkeun sareng tingkat pra-pandemi.

Data patalimarga IATA pikeun Maret 2021 nunjukkeun kapasitasna parantos turun 80 persén dibandingkeun sareng Maret 2019. Pamulihan ieu kajantenan, sareng seueur dunya mimiti kabuka, tapi jalan payun tetep janten tantangan.

Dina panganyarna CAPA - Pusat Penerbangan acara langsung, Richard Maslen, Éditor Eusi Éropa pikeun CAPA, nyarios: "Éta henteu tiasa ditolak kalungguhan dina bagian mana waé maskapai di 2021, 2022, sareng saterasna, bakal katingali pisan benten tibatan anu sateuacanna."

Baca deui - atanapi ngupingkeun - paguneman anu informatif sareng tepat waktuna ieu Penerbangan Timur Tengah Sekretaris Jenderal Organisasi Pembawa Udara Arab (AACO) Sekretaris Jéndral Abdul Wahab Teffaha, Kapala Transformasi Kapala Qatar Airways Thiery Antinori, sareng CEO Air Air Acting Waleed Al Alawi.

Richard Maslen:

Pangaruh tina COVID-19 parantos meryogikeun sadaya maskapai pikeun meunteun deui prosésna, ngabaru sareng adaptasi sareng tatanan dunya anu énggal. Panel pamikiran kritis biasa kami bulan ieu datang ka wétan tengah sareng kami resep janten gabung sareng Mr. Abdul Wahab Teffaha, Sekretaris Jénderal Organisasi Pengangkut Udara Arab, Mr. Thiery Antinori, kapala perwira komérsial di saluran udara Qatar, sareng Mr. Waleed Al Alawi, akting CEO Teluk Air. Janten kuring pikir éta rada penting pikeun dimimiti, pikeun leres-leres kéngingkeun pamahaman ngeunaan daérah lokal sareng kumaha éta pencét ku COVID salami 18 bulan ka pengker. Janten Mr Abdul Wahab Teffaha, naha anjeun ngan saukur tiasa masihan perkenalan ringkes ngeunaan kumaha wétan tengah sareng maskapai Arab parantos katarajang COVID sareng naon kaayaan na ayeuna?

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.