24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Southwest Airlines ngumumkeun Wakil Présidén Eksekutif anu anyar, parobihan kapamimpinan anu sanés

Southwest Airlines ngumumkeun Wakil Présidén Eksekutif anu anyar, parobihan kapamimpinan anu sanés
Southwest Airlines ngumumkeun Wakil Présidén Eksekutif anu anyar, parobihan kapamimpinan anu sanés
Ditulis ku Harry Johnson

Southwest Airlines promosikeun Wakil Présidén Senior sareng Kapala Komunikasi Officer Linda Rutherford ka Wakil Présidén Eksekutif Jalma & Komunikasi, efektif langsung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ngatur Diréktur Tony Roach diangkat janten Wakil Présidén Pangalaman Palanggan & Hubungan Palanggan.
  • Anthony Gregory, tilas Wakil Présidén Ground Operations, angkat ka Southwest Airlines.
  • Chris Johnson bakal langsung nanggungjawaban kanggo sadaya Operasi Lahan sareng Pangadaan.

Kulon Airlines Co. dinten ayeuna ngumumkeun promosi Wakil Présidén Senior sareng Kapala Komunikasi Officer Linda Rutherford ka Wakil Présidén Eksekutif Jalma & Komunikasi, efektif langsung. Warta ieu nuturkeun pengumuman minggu kamari ngeunaan Rencana Kepemimpinan pikeun 2022. Rutherford bakal ngagentos Bob Jordan dina naon Wakil Présidén Eksekutif Layanan Jasa Perusahaan, sabab anjeunna pivots ngajantenkeun transisi CEO sakumaha lemes sareng nyéépkeun waktos sareng Karyawan di Peuntas Perusahaan.

Rutherford bakal ngalaporkeun langsung ka Yordania sareng bakal teras ngalayanan salaku Kapala Komunikasi Officer pikeun Perusahaan. Anjeunna bakal terus ngawasi Komunikasi & Teureuh sareng Budaya & Dursasana, bari nambihan Diversity, Equity, & Inclusi (DE&I), People, sareng Southwest Airlines University kana tanggung jawab na. Ngalaporkeun ka Rutherford dina peran anyarna bakal Wakil Présidén sareng Kapala Jalma Officer Julie Weber, Diréktur Ngatur Komunikasi & Teureuh Laurie Barnett, Ngatur Diréktur Budaya & Dursasana Whitney Eichinger, Wakil Présidén Southwest Airlines University Elizabeth Bryant, sareng Diréktur DE&I Raquel Daniels.

Rutherford ngadeukeutan 30 taun di Kulon Airlines saatos ngiringan Perusahaan di 1992. Dina sababaraha taun ka pengker, anjeunna parantos ngabantosan ngawangun parobihan perusahaan, neraskeun implementasi stratégis sareng insentif anu tujuanana pikeun ngamumulé Budaya Perusahaan kami, mingpin usaha Perusahaan ngembangkeun sareng ngalaksanakeun peta jalan Pangalaman Karyawan, ngajénkeun sosial perusahaan strategi bisnis, nyusun program anu relevan pikeun Dursasana Karyawan, sareng sistem pangrojong komunikasi multi-kanal anu berkembang pikeun sababaraha pamangku kapentingan internal sareng éksternal. Anjeunna ngantunkeun upaya réspon Perusahaan di tingkat Perusahaan kana pandemi COVID-19 sareng pupusna Pendiri Perusahaan anu dipikacinta Herb Kelleher.

"Linda mangrupikeun Pimpinan anu inovatif anu nantang Kulon Kidul pikeun teras-terasan mekar kumaha urang ngiringan sareng merjuangkeun Karyawan sareng Komunitas urang, sareng anjeunna teras-terasan masihan kana Tujuan Kidul Kulon kami, pikeun ngahubungkeun Jalma kana naon anu penting dina kahirupanna kalayan perjalanan udara anu ramah, dipercaya sareng murah. , "Saur Bob Jordan, EVP sareng CEO anu bakal datang. 

Operator ogé ngumumkeun parobahan Kapamingpinan di Departemén Operasional sareng Komérsial.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.