24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jepang Ngabobol Warta Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos Ngawangun deui tanggung jawab olahraga piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Warisan Tokyo 2020 tiasa ngagaduhan pangaruh positip kana pariwisata Jepang

Warisan Tokyo 2020 tiasa ngagaduhan pangaruh positip kana pariwisata Jepang
Warisan Tokyo 2020 tiasa ngagaduhan pangaruh positip kana pariwisata Jepang
Ditulis ku Harry Johnson

Aspék positip warisan wisata Tokyo 2020 urang moal nawiskeun gancang pikeun jumlah investasi anu bakal leungit kusabab henteu aya kunjungan internasional sareng kunjungan domestik anu diwatesan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tokyo 2020 nawiskeun manpaat pikeun Jepang dina jangka panjang.
  • Tokyo 2020 bakal ngabantosan bangsa ku nyiptakeun produk pariwisata anu langkung mantep sareng rupa-rupa pikeun taun payun.
  • Jepang bakal aya dina posisi perdana pikeun néwak paménta domestik sareng internasional anu balik saatos Olimpiade dilaksanakeun.

Seueur anu bakal mendakan Tokyo 2020Warisan pariwisata janten négatip pisan, kusabab éta lumangsung nalika pandemi sareng efek samping anu sumping sareng éta. Nanging, sababaraha positip masih tiasa ditarik nalika ningali masa depan wisata Jepang.

Aspék positip warisan wisata Tokyo 2020 urang moal nawiskeun gancang pikeun jumlah investasi anu bakal leungit kusabab henteu aya kunjungan internasional sareng kunjungan domestik terbatas. Nanging, éta nawiskeun manpaat pikeun Jepang dina jangka panjang, sareng bakal ngabantosan bangsa ku nyiptakeun produk pariwisata anu langkung mantep sareng rupa-rupa pikeun taun payun.

Infrastruktur anu aya hubunganana sareng pariwisata bakal ningkatkeun produktivitas, kapasitas, sareng daya tarik

Ngaronjatkeun tautan transportasi pikeun Olimpiade, sapertos Stasion Jalur Yamanote Tokyo anu anyar, bakal ngirangan kamacetan pikeun warga Jepang sareng ngabantosan ningkatkeun efisiensi perjalanan bisnis domestik ka payun, nyiptakeun paningkatan kapasitas produktif ékonomi Jepang.

Salaku tambahan, perluasan Terminal 2 di Bandara Haneda sawaréh dilakukeun pikeun nyiptakeun kapasitas pikeun gelombang kunjungan internasional anu bakal didamel ku Olimpiade. Terminal 2 saacanna ngan ukur domestik. Nanging, éta parantos gaduh bagian tina terminal na dirobih sareng dimekarkeun pikeun nampung gerbang internasional. Dina taun 2020, ANA ngumumkeun tilu tempat istiméwa anu anyar sabab ngalihkeun seueur operasional internasionalna ka Terminal 2.

Pindah ieu ti maskapai panggedéna Jepang nunjukkeun kumaha ékspansi ieu, anu dilakukeun utamina pikeun Olimpiade, bakal nguntungkeun pariwisata asup sababaraha taun ka payun, nambihan kapasitas anu langkung ageung sareng ruang tunggu anu énggal, anu bakal ningkatkeun pengeluaran pariwisata sareng ningkatkeun pangalaman wisata.

Tingkat kunjungan domestik pra-pandemi di Jepang diperkirakeun dipikagaduh ku 2022, maka pertumbuhan diperkirakeun ningkat dina Sumbangan Tingkat Pertumbuhan Tahunan (CAGR) tina 6.3% ti taun 2021 dugi ka 2024. Kunjungan asup diperkirakeun ngahontal tingkat pra-pandemi ku 2024, anu sacara signifikan langkung lami tibatan wisata domestik. Nanging, kadatangan anu lebet sigana bakal tumuh saatos 2024 sareng ningkatna daya tarik tujuan, sareng kapasitas, diperyogikeun pikeun memfasilitasi kamekaran di masa depan ti pasar internasional. Kalayan perbaikan ieu parantos réngsé pikeun Olimpiade, Jepang bakal dina posisi perdana pikeun néwak anu balik deui ka dalam negeri, tapi anu langkung penting, paménta internasional saatos Olimpiade parantos dilaksanakeun.

Pangembangan fasilitas olahraga kelas dunya pikeun acara ka hareup

Jepang ayeuna gaduh seueur fasilitas olahraga kelas modern, tempat pikeun ngayakeun acara olahraga ka hareup, anu hartosna karugian tina Olimpiade tiasa ditampi di payun. Nalika nawar pikeun acara kahareup, kasus Jepang ayeuna bakal diperkuat ku fasilitas énggal ieu. Tawaran ieu tiasa dina bentuk acara multi-profil profil tinggi sanés, atanapi dina bentuk acara olahraga tunggal. Henteu paduli jinis acara olahraga, Jepang ayeuna tiasa nempatkeun dirina salaku tujuan utama pikeun pariwisata acara olahraga sareng pariwisata partisipasi olahraga.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.