24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Naples, Marco Island sareng Everglades CVB Diréktur Eksekutif mundur

Naples, Marco Island sareng Everglades CVB Diréktur Eksekutif mundur
Naples, Marco Island sareng Everglades CVB Diréktur Eksekutif mundur
Ditulis ku Harry Johnson

Jack Wert, tokoh terkenal Divisi Pariwisata Collier County parantos ngumumkeun rencana pikeun pensiun tina jabatanana, mimiti 30 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Eksékutip anu dihormat pisan sareng anu saé pisan ngagaduhan jabatan salaku Diréktur Eksekutif di Collier County ti saprak 2002.
  • Wert parantos mangaruhan pangaruh kana nilai industri kana kalancaran ékonomi Collier County sareng Southwest Florida.
  • Pengawasan departemen bakal transisi ka Paul Beirnes anu ayeuna nuju janten Wakil Diréktur CVB.

Naples, Pulo Marco sareng Everglades CVB ngumumkeun yén Jack Wert, sosok anu terkenal di Divisi Pariwisata Collier County parantos ngumumkeun rencana pikeun mundur tina jabatanana, mimiti 30 Séptémber 2021. 

Eksékutip anu paling dihormat sareng anu saé parantos nyepeng jabatanna salaku Diréktur Eksekutif di Collier County ti saprak 2002. Salami jabatanana anjeunna naékkeun profil tujuan anu sacara signifikan, nyandak permata Florida Kidul-kulon ka peringkat ayeuna salaku salah sahiji méwah luhur sareng perjalanan tujuan di Amérika Serikat Wert sacara kapamimpinan ajeg sareng usaha pamasaran stratégis ngahasilkeun pangaruh anu signifikan, positif kana vitalitas ékonomi daérah éta, ningkatkeun kunjungan ku 53%. Tujuanana ayeuna ngabagéakeun langkung ti 2M pengunjung taunan.

Pembela anu teu kenal lelah pikeun industri perjalanan sareng pariwisata lokal, nasional sareng internasional, Wert parantos mangaruhan pangaruh kana nilai industri nuju ka viabilitas ékonomi Collier County sareng Southwest Florida. Saatos komitmen sabelas taun ka kreasi sareng kamekaran Seminole County Florida CVB, Wert ngancik kapinteran bisnis sareng kapinteran pamasaranna nuju tantangan anyar di Collier County. Gangguan 9/11 pikeun industri perjalanan diperyogikeun siluman sareng rajin ngungkulan. Anjeunna aya dina pimpinan sababaraha proyék profil tinggi kalebet kampanye mérek sareng iklan anu lengkep anu ngadorong tujuan pikeun tingkat canggih, sareng pemecahan sareng pembukaan $ 150 juta Paradise Coast Sports Complex. Duanana proyék nempatkeun tujuan payun sareng tujuan pikeun pemirsa nasional sareng internasional énggal.

Anjeunna ogé ngahasilkeun pangaruh anu luar biasa pikeun komunitas lokal sareng konstituén anu gumantung kana pariwisata pikeun mata pencahariannana ngalangkungan usaha sareng prakarsa anu teu kenal lelah sapanjang pandemi COVID-19. Kasuksésanna parantos ngajantenkeun anjeunna inohong anu terang di aula kapten nagara di Tallahassee sareng di Capitol Hill di DC salaku wawakil industri. Paguyuban komunitas sareng pariwisata anu mantep, Wert parantos aya di sababaraha Déwan Direksi kalebet VISIT Florida, Tujuan Internasional, Tujuan Florida, Florida Gulf Coast University's Resort & Hospitality School sareng SKAL International Southwest Florida, sareng anu sanésna.

Tangtangan anu paling anyar tina pandemi COVID-19 leres-leres nyorot kaparigelan sareng kapamingpinan nalika napigasi tujuan ngalangkungan kamunduran ékonomi sareng akhirna dibuka deui sektor wisata sareng pariwisata di daérah éta.

Sorotan karir Wert diantarana dihargaan HSMAI's Most Extraicious Minds in Sales & Marketing award. Anjeunna nyepeng sebutan Certified Destination Management Executive (CDME), sareng Professional in Destination Management (PDM).

"Kecap henteu tiasa nganyatakeun émosi anu kuring rasakeun ayeuna, nalika kuring ngaléngkah tina jabatan kuring di CVB sareng ngamimitian usaha anyar anu kuring parantos rencanakeun sakedik ayeuna," saur Naples, Pulo Marco, Diréktur Eksekutif Everglades CVB, Jack Wert. "Kuring reueus ku naon anu kuring sanggup béréskeun di CVB sareng di industri ieu, sareng kuring ngarepkeun kontribusina pikeun kasuksesan dina industri pariwisata kahareup. Pentingna industri ieu salaku supir ékonomi pikeun daérah sareng nagara teu tiasa dipungkiri sareng kuring ayeuna bakal tiasa ngudag masalah advokasi anu penting pisan ieu di pikahareupeun. "

Pengawasan departemen bakal transisi ka Paul Beirnes, pamasar tujuan kami anu ayeuna ngalaman salaku Wakil Diréktur CVB, salami periode tilu bulan ka payun, dimimitian ti 1 Juli 2021. Beirnes ngagabung Naples, Pulo Marco, Everglades CVB dina bulan Nopémber 2020 salaku Wakil Diréktur Pariwisata saatos karir 35 taun dina industri Tujuan pamasaran ngagaduhan kalungguhan kapamimpinan éksékutip sareng The Walt Disney Company, Didatangan Orlando, sareng Hilton Corporate.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.