24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Investasi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Sekretaris Utama Seychelles pikeun Pariwisata nampilkeun prioritas jurusan

Sekretaris Utama Seychelles pikeun Pariwisata

Nuju kana peran énggalna salaku Seychelles Principal Sekretaris Pariwisata, Ny Sherin Francis pendak sareng mitra pers lokal di Botanical House dinten Rebo, 30 Juni, kanggo nampilkeun prioritas jurusan pikeun industri pariwisata sareng ngabahas parobihan di departemen sareng fungsina .

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Departemen ieu bakal disebut Seychelles Pariwisata ku alesan komérsial ngumumkeun Sekretaris Utama Seychelles pikeun Pariwisata.
  2. Tilu divisi utama bakal ngawangun Departemen Pariwisata pamaréntah anu énggal.
  3. Fokus pamaréntahan énggal nyaéta pikeun ningkatkeun kapuasan palanggan ku nyaring dukunganana kana industri perjalanan sareng pariwisata.

Ibu Francis nyatakeun yén parobihan anu lumangsung dina industri pariwisata henteu mangaruhan mérek Seychelles tapi kusabab alesan komérsial, departemen bakal disebut Seychelles Pariwisata.

Dibere parobihan anu paling penting, Sekretaris Pokok nyatakeun yén sajabi ti sekretariatna, anu bakal tanggel waler pikeun PR sareng Komunikasi sareng Kerjasama Internasional, jurusan Pariwisata diwangun ku tilu divisi utama.

Anjeunna ngajelaskeun yén dua divisi utama departemen, anu kalebet Divisi Pamasaran Tujuan sareng Divisi Perencanaan sareng Pangembangan Tujuan, bakal saling ngalengkepan dina tugasna masing-masing.

Masihan wawasan ngeunaan prioritas jurusan anyar anu bakal difokuskeun, Ibu Francis nyatakeun yén sadaya rencana dilakukeun nalika tempo jaman sesah industri anu disanghareupan. Luyu sareng rétrukturna, anu janten prioritasna nyaéta milari daérah anu departemen tiasa rasionalisasi sumberdaya kalayan épéktip sareng ngajantenkeun épisiénsi dina sadaya operasina saluyu sareng kerangka pangaturan industri.

Fokus pamaréntahan énggal nyaéta pikeun ningkatkeun kapuasan palanggan ku nyaring dukunganana pikeun industri ngalangkungan palatihan sareng program sanésna pikeun ngabantosan ningkatkeun standar palayanan.

Daérah anu sanés diperhatoskeun bakal ngungkulan lolongkrang dina kawijakan atanapi stratégi wisata anu aya. Tinjauan kabijakan pariwisata pikeun sagala rupa jasa di séktor ieu bakal dilakukeun, saur PS Francis, pikeun mastikeun yén sadaya stratégi tiasa nyayogikeun syarat-syarat ayeuna, utamina dina pandangan pandemi sareng tren mekarkeun pariwisata anyar. Numutkeun ka Bu Francis, ieu penting pikeun mempermudah diversifikasi penawaran produk urang.

Kusabab komitmen departemén pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan, PS pikeun Pariwisata nyatakeun yén departemen bakal ngalakukeun inventaris ngeunaan fasilitas sareng jasa anu disayogikeun ka wisatawan di Seychelles khususna ngeunaan hal-hal wisata, situs, sareng pangalaman. Latihan ieu bakal dilakukeun kolaborasi sareng sababaraha pamangku kapentingan sareng bakal mastikeun kasadiaan sareng kualitas fasilitas sareng jasa turis.

Ieu bakal ngamungkinkeun kami terang dimana aya lolongkrang sahingga pikeun urang ningkatkeun kualitas produk pariwisata kami anu dina gilirannana ngamungkinkeun kami pikeun ngalegaan ruang lingkup pamasaran tujuan, pangalaman pengunjung sareng ngahasilkeun pendapatan. Ieu ogé bakal ngabantosan kami pikeun ngaidentipikasi daérah poténsial pikeun kamekaran Palayanan anu ditawarkeun ka anu nganjang sareng ngabantosan kami pikeun investasi saluran anu langkung saé kana industri.

Nampilkeun bidang anu penting, Mrs Francis nyarankeun yén panilitian bakal dilakukeun pikeun ngartos masalah sumber daya manusa anu penting séktor pariwisata di Seychelles. Departemen bakal damel di kolaborasi caket sareng kementerian anu aya hubunganana pikeun ngaidentipikasi panyababna omzet staf tinggi sareng produktivitas anu handap kalayan tujuan pikeun ngarumuskeun tindakan koréksi.

Departemen bakal neraskeun usaha dina kasadaran merek kontinyu, Dursasana digital sareng nguatan ayana Seychelles dina média sosial, PS Francis mamatahan, bari mastikeun yén perhatian khusus bakal dibayar ka intél pasar intelijen, statistik sareng wawasan anu didorong data.

Dina nutup PS Francis nyatakeun yén pikeun bener-bener ngawujudkeun rencana aya sababaraha bidang kemitraan anu penting pikeun dijaga sareng didukung mimitian ti swasta dugi ka sektor publik. Kolaborasi sareng dialog anu sanés sareng badan pamaréntah sanésna ti mimiti kawijakan dugi ka ngadamel kabijakan penting, pikeun mastikeun yén sadaya fungsi atanapi jasa tambahan pikeun mayunan industri dijajarkeun.

Langkung seueur warta ngeunaan Seychelles

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.