24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Investasi Jamaica Breaking News wartos Ngawangun deui Saudi Arabia Ngabobol Warta piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Jamaika sareng Saudi Arabia ngajajah kasempetan investasi dina pariwisata

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (kénca) ngagabung sareng Menteri Pariwisata pikeun Saudi Arabia, Yang Mulia Ahmed Al Khateeb sareng Sénator Hon. Aubyn Hill, Menteri tanpa Portofolio di Kamekaran Pertumbuhan Ékonomi sareng Penciptaan Pagawéan pikeun wisata di Ueshima Coffee Company kagungan Craighton Estate, di Kota Irlandia dina Jumaah 25 Juni 2021. Bagikeun dina waktos ayeuna (sawaréh disumputkeun, kénca) Abdulrahman Bakir, Wakil Présidén Daya tarik Investasi sareng Pangembangan - Amérika Serikat pikeun Karajaan Saudi Arabia sareng Sekretaris Permanén di Menteri Pariwisata Jamaika, Jennifer Griffith. Menteri Al Khateeb aya di Jamaika utamina pikeun ilubiung dina rapat ka 66 Komisi Daérah Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO) pikeun Amérika (CAM), anu dilaksanakeun dinten Kemis 24 Juni 2021, di Hotel Jamaica Pegasus.

Jamaika sareng Karajaan Saudi Arabia parantos ngagagas diskusi anu ditujukeun pikeun mempermudah kerjasama sareng inpormasi wisata sareng bidang konci sanésna, saatos séri rapat antara Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett; batur sapagaweanna Menteri tanpa Portopolio di Kamekaran Pertumbuhan Ékonomi sareng Penciptaan Pagawéan, Sénator Hon. Bukit Aubyn; sareng Menteri Pariwisata Arab Saudi, Anu Mulia Ahmed Al Khateeb, nalika nganjang ka Jamaika minggu kamari.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri-menteri ningali kumaha ngawangun kapasitas di antara jalma-jalma anu nawiskeun jasa anu langkung saé sareng nawiskeun pangalaman anu langkung saé.
  2. Masalah ketahanan sareng kelestarian ogé ditingali salaku tihang kritis anu dimana pamulihan pariwisata tiasa didamel.
  3. Anu paling penting dina diskusi éta nyaéta kamampuan ngajaga penghasilan tina pariwisata di rohangan lokalna.

Kunjungan réngsé dina Jumaah, 25 Juni, kalayan tur di Perusahaan Ueshima Coffee Company milik Craighton Estate, di Irlandia Town, dituturkeun ku dahar beurang pamitan pikeun Menteri Al Khateeb sareng rombonganna. 

"Salami kunjunganna, kami ningali masalah ketahanan sareng kelestarian salaku pilar kritis anu tiasa dipulangkeun ku pariwisata. Tapi langkungna deui, kumaha ngawangun kapasitas di antara jalma-jalma anu nawiskeun jasa anu langkung saé sareng nawiskeun pangalaman anu langkung saé. Anu langkung penting, pikeun tiasa nahan penghasilan tina pariwisata di rohangan lokal urang. Kami ogé ngabahas masalah anu aya hubunganana sareng investasi di pariwisata khususna sareng ogé kasempetan investasi anu langkung lega, "saur Menteri Bartlett. 

Menteri Al Khateeb nyorot yén anjeunna resep kana sababaraha kasempetan investasi sareng bakal neraskeun diskusi sareng Jamaika dina sababaraha bulan ka payun. 

"Aya seueur pisan kasempetan sareng daérah pikeun damel babarengan antara Saudi Arabia (salah sahiji nagara G20) sareng Jamaika anu saé. Ieu ngan ukur ngamimitian. Kami ningali pamulihan anu lancar sareng kuat dina industri pariwisata, sareng kami hoyong duanana Saudi Arabia sareng Jamaica janten payun payun sareng pamulihan ieu, "saur Menteri Al Khateeb.

"Menteri Hill ngabahas sababaraha kasempetan, naha pamaréntah ka pamaréntah atanapi pamaréntah ka swasta, sareng kami bakal neraskeun diskusi. Aya seueur kasempetan anu hébat di dieu sareng kami nganilai kasempetan ieu. Tapi, katingalina pikaresepeun pisan, sareng kami bakal neraskeun diskusi ieu dina sababaraha bulan ka hareup di sababaraha daérah - Pariwisata, Logistik, sareng seueur ideu anu sanés, "tambah Menteri Al Khateeb. 

Daérah kolaborasi sanés anu dibahas kalebet: konéktipitas udara, ningkatkeun pariwisata komunitas pikeun nguntungkeun Perusahaan Pariwisata Kecil sareng Sedeng sareng gedong ketahanan. Hiji MOU ayeuna nuju kabentuk pikeun nerapkeun bidang kasepakatan anu ditetelakeun salami diskusi.

Menteri Hill nyarios yén sajumlah kasempetan investasi tingkat tinggi anu dibahas bakal dibawa ka perhatosan Perdana Menteri pikeun pertimbangan salajengna. 

Anjeunna ogé, negeskeun yén "inpormasi saukuran kieu anu bakal dibawa Saudi Arabia ka nagara sapertos nagara urang ageung tapi ogé bakal ngalangkungan sesa Karibia."

"Kami hoyong Jamaica janten tempat anu bakal janten kepala pantai sareng kami parantos ngabahas panjang lebar otoritas zona ékonomi khusus dimana kami ngawangun kampus dimana jalma-jalma tiasa sumping ka dieu, nyetél usahana, mawa barang-barangna, deui rangkepkeun aranjeunna, ngolahna sareng ngekspor deui. Kami hoyong Jamaica janten tempat éta… Kami ogé bakal neraskeun diskusi ngeunaan garis logistik pikeun jasa minyak sareng investasi di industri hotél, "saur Menteri Hill. 

Menteri Al Khateeb aya di Jamaika utamina pikeun ilubiung dina rapat ka 66 Komisi Daérah Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO) pikeun Amérika (CAM) sareng Dialog Menteri ngeunaan: 'Ngahirupkeun deui sektor pariwisata pikeun kamekaran inklusif,' anu nyandak tempatna dinten Kemis 24 Juni 2021, di Hotel Jamaica Pegasus.  

Karibia ogé diwakilan pisan ku Menteri Pariwisata sareng Angkutan Internasional pikeun Barbados, Sénator, Hon. Lisa Cummins, anu ogé ngumbara ka Jamaika pikeun ngahadiran rapat CAM, anu dipimpin ku Menteri Bartlett. Sénator Cummins ogé samet Organisasi Pariwisata Karibia (CTO).

Langkung seueur warta ngeunaan Jamaika

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.