24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Cruising wartos kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Putri Cruises Australia: Henteu langkung turun dina taun ieu

Putri Cruises Australia

Putri Cruises nembé ngumumkeun pembatalan liburan pelayaran Australia na dugi Désémber taun ieu. Ieu sumping saatos seueur pelayaran anu sateuacana kedah dibatalkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tamu anu dipesen dina pelayaran anu dibolaykeun, bakal dipindahkeun ka pelayaran anu sami dina 2022.
  2. Pilihan séjén anu dipiboga ku tamu nyaéta nyandak kiridit pelayaran ka hareup sami sareng 100 persén tina ongkos pesiar anu dibayar ditambah bonus tambahan anu henteu tiasa dibalikeun 10 persen tina ongkos.
  3. Saha waé anu ngajantenkeun reservasi, kedah nyungkeun pembayaran balik atanapi kiridit dugi ka 31 Juli 2021.

Jalur pelayaran nyatakeun yén kusabab teu dipastikeun teras-terasan ngeunaan waktos kanggo terasna liburan pelayaran di daérah éta, Putri ngabatalkeun pelayaran di sareng luar Australia dugi ka tanggal 19 Désémber 2021.

Pikeun tamu anu dipesen dina pelayaran anu dibolaykeun, Putri bakal mindahkeun tamu ka pelayaran anu sami dina 2022. Jalur pelayaran nyatakeun yén prosés rebooking na bakal ngajagaan ongkos tamu 2021 pikeun pelayaran ganti. Alternatipna, sémah tiasa milih kiridit pelayaran kahareup (FCC) anu sami sareng 100 persén tina ongkos pesiar anu dibayar ditambah FCC bonus anu henteu tiasa dibalikeun deui sami sareng 10 persén tina ongkos pesiar anu dibayar (minimum US $ 25) atanapi ngabalikeun duit pinuh ka anu asli bentuk pamayaran.    

Pamundut kedah ditampi ngalangkungan formulir online by 31 Juli 2021 atanapi tamu sacara otomatis bakal nampi pilihan FCC. FCC tiasa dianggo dina pelayaran naon waé anu dipesen ku sareng balayar dugi ka 31 Désémber 2022.   

Pelayaran tiasa dipesen ngalangkungan panaséhat perjalanan anu propésional, atanapi ku nelepon 1-800-PRINCESS

(1-800-774-6237), atanapi ku didatangan ramatloka pausahaan.

Putri bakalan nangtayungan komisi agen perjalanan kana pemesanan anu dibayar sapinuhna pikeun pangakuan kana peran kritis anu dilakukeun dina bisnis sareng kasuksésan jalur pelayaran.  

Inpormasi paling anyar sareng pitunjuk pikeun tamu anu dipesen kapangaruhan ku pembatalan ieu, sareng inpormasi lengkep ngeunaan FCC sareng pengembalian dana, tiasa dipendakan online di Inpormasi ngeunaan Kapal pesiar anu Dampak & Dibatalkeun.   

Putri Cruises nyarios ieu dina halaman wéb na:

Sapertos seueur aspek kahirupan, perjalanan parantos kaserang pisan ku kajadian-kajadian anyar. Éta ku haté anu beurat anu Putri Cruises parantos nyandak kaputusan anu sesah pisan pikeun samentawis ngareureuhkeun operasi kapal global urang. Kami terang yén anjeun ngarepkeun balayar sareng kami, sareng kami nyungkeun hapunten sareng bagikeun dina kuciwa anjeun atas pembatalan ieu. Anjeun teu kedah nyandak tindakan naon pikeun nampi tawaran kompensasi standar. Anjeun tiasa milarian detil ngeunaan santunan anjeun ku ngaklik tautan anu cocog sareng tanggal balayar anjeun di handap.

Ngan sababaraha minggu ka pengker, Putri Cruises parantos ngumumkeun anu dimimitian antara 25 Séptémber sareng 28 Nopémber 2021, pelayaran dina dalapan kapal Kelas Putri Medallion bakal sakali-kali nyandak tamu ka Karibia, Terusan Panama, Mexico, Hawaii, sareng Basisir California.

Pikeun daptar lengkep perjalanan Putri Cruise anu parantos dibatalkeun, klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.