24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber kabudayaan wartos piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Jet tempur F18 lapak di awang-awang

Jet tempur F18

Masih dina daptar no-fly aya jet tempur F18 anu katémbongna lirén di langit. Timana? Badé ka mana?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Aya pitunjuk - mahluk anu mimiti aranjeunna ti tempat anu teu acan diungkabkeun di tengah sagara anu teu ditangtoskeun.
  2. Jet na ayeuna aya di handapeun dek sareng alat tulis dina kapal udara Amérika Serikat.
  3. Iraha para pajuang F-18 disauran kanggo tugas sareng angkat ka langit sareng kanggo naon tujuanana? Hésé ngomong, sabab tanggal misi target tetep ngarobah.

Janten naon anu leres urang carioskeun di dieu? Jet bajoang F18 naon anu diantosan ku sadayana?

Anu bakal debut pilem na dina "Top Gun: Maverick, ”Pilemna, tangtosna.

Parantos 35 taun ti saprak Top Gun dileupaskeun di bioskop. Leres. Tilupuluh. Lima. Mangtaun-taun. Kusabab Pete "Maverick" Mitchell sareng Nick "Soang" Bradshaw ngaraos peryogi, kabutuhan gancang.

Mimitina pilem éta kedahna dibuka di bioskop tanggal 23 Désémber 2020, tapi éta ditunda kusabab… naon deui?… COVID-19. Pilem terasna badé kaluar minggu akhir minggu ieu tanggal 2 Juli. Tapi tanggal éta ditingalkeun pikeun debut tanggal 19 Nopémber 2021.

Gambar kahadean tina Paramount Pictures

Tingali, bintang Maverick Tom Cruise ngagaduhan séép pilem sanés anu badé kaluar dina usum gugur taun ieu - "Misi: Mustahil 7." Tapi pilem éta ayeuna bakal kaluar tanggal 27 Méi 2020. Unggal pilem kedah gaduh momen nyalira dina waktos sareng sejarah box office.

Tapi Top Gun sareng Misi Mustahil sanes hiji-hijina pilem anu angkat dina dek ngarombak nonton pilem kusabab COVID-19. Éta parantos ampir dipasihkeun sabab coronavirus parantos ngagedékeun sirah awon na ku sababaraha cara tibatan anu tiasa dibayangkeun.

The COVID-19 Rant

Nalika diantepkeun pikeun ngadamel Misi: Mustahil 7, Tom Cruise nuluykeun kasalametan COVID kalayan anggota kru pilem, anu sapertos anu nyéépkeun média sosial di bulan Désémber taun ka tukang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.