24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Berita Pamaréntah wartos kasalametan piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

17 urang luka dina ledakan treuk bom Los Angeles

17 urang luka dina ledakan treuk bom Los Angeles
17 urang luka dina ledakan treuk bom Los Angeles
Ditulis ku Harry Johnson

Bencana ngabeledug di patempatan, ngagulingkeun mobil caket dieu, ngacapruk kaca sareng bumi anu ngaruksak nalika ngirimkeun haseup ageung haseup dina hawa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pulisi Los Angeles parantos nyéépkeun sapoé nyeepkeun kembang api ageung kembang api ti bumi.
  • 16 kaluar f anu 17 urang cilaka dicandak ka rumah sakit.
  • Aya "kagagalan bencana total kendaraan kandaraan éta," numutkeun LAPD.

Usaha skuad bom LAPD pikeun ngancurkeun tumpukan kembang api ilegal tungtungna aya dina ledakan anu ngabinasakeun Departemen Pulisi Los AngelesTreuk baju waja, nyerang 17 urang, kalebet 10 aparat kapulisian, sareng merelukeun imah-imah caket dieu

Tina 17 jalma anu cilaka, 16 dicandak ka rumah sakit kalayan salah sahiji anu nolak pilihan pikeun diangkut.

Ledakanna datang kira-kira jam 7:30 wengi Rebo wengi di blok 700 di Jalan 27 Wétan, dimana pulisi nyéépkeun sapoé nyita kembang api ageung ti bumi. Aranjeunna mendakan sakitar 40 alat "coke tiasa-ukuran" buatan imah sareng bubuk sareng sekering, sareng 200 alat anu sami anu langkung alit. Pasukan bom nangtoskeun aranjeunna janten "volatil pisan."

Alat-alatna ditransferkeun kana "total wadah kontainer" kalayan ruang beusi, anu didesain kanggo bahan bahan peledak anu tiasa aman dibeledugkeun.

Nalika barang-barang na diledurkeun teu lami saatos jam 7:30 wengi Rebo, aya "kagagalan bencana total kendaraan kontainer éta," numutkeun LAPD.

Bencana ngabeledug di patempatan, ngagulingkeun mobil caket dieu, ngacapruk kaca sareng bumi anu ngaruksak nalika ngirimkeun haseup ageung haseup dina hawa. 

Dugi ka salapan kulawarga di lingkungan anu diasingkeun ti imahna saatos ledakan.

Departemen Pulisi Los Angeles nyarioskeun yén ledakanana bakal ditalungtik salami dinten-dinten payun. Penyidik ​​féderal diperkirakeun dugi ka tempat kajadian engké dinten Kemis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.