24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

IATA: Rolls-Royce negeskeun komitmen pikeun muka prakték anu pangsaéna

IATA: Rolls-Royce negeskeun komitmen pikeun muka prakték anu pangsaéna
IATA: Rolls-Royce negeskeun komitmen pikeun muka prakték anu pangsaéna
Ditulis ku Harry Johnson

Rolls-Royce henteu ngabédakeun maskapai, penyewa atanapi panyadia MRO anu nganggo bagian atanapi perbaikan sanés OEM.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rolls-Royce moal keukeuh yén maskapai atanapi anu nyéépkeun ngalanggan jasa Rolls-Royce.
  • Rolls-Royce henteu nyegah pamekaran bagian anu sanés OEM atanapi perbaikan non-OEM ku panyadia MRO sareng pabrik bagian mandiri.
  • Kawijakan Rolls-Royce nyaéta masihan maskapai, penyewa sareng panyadia MRO aksés non-diskriminatif kana bagian OEM, perbaikan sareng dukungan.

Internasional Asosiasi Angkutan Udara (IATA) jeung Rolls-Royce plc parantos nandatanganan pernyataan gabungan anu netelakeun komitmen anu dilakukeun pabrik mesin pikeun pendekatan anu kabuka sareng kalapa pikeun pangropéa, ngalereskeun sareng merombak (MRO) jasa.

Dokuménna direngsekeun saatos sababaraha bulan dialog produktif sareng kolaborasi ngeunaan prakték pangsaéna industri pikeun jasa mesin MRO.

Duanana organisasi dijajarkeun kana opat prinsip konci anu ngadukung pendekatan Rolls-Royce kana ekosistem MRO sareng kalebet kana pernyataan resmi:

  1. Rolls-Royce henteu nyegah pamekaran bagian anu sanés OEM atanapi perbaikan non-OEM ku panyadia MRO sareng pabrik bagian mandiri, salami éta disahkeun ku régulator airworthiness anu pas;

2. Kawijakan Rolls-Royce nyaéta masihan maskapai, penyewa sareng panyadia MRO aksés non-diskriminatif kana bagian OEM, perbaikan sareng dukungan (kalebet aksés ka Rolls-Royce Care);

3. Rolls-Royce henteu ngabédakeun maskapai, penyewa atanapi panyadia MRO anu nganggo bagian atanapi perbaikan sanés OEM;

4. Rolls-Royce moal keukeuh yén maskapai atanapi anu nyayogikeun ngalanggan jasa Rolls-Royce.

Diantara anu diarepkeun bakal nguntungkeun nyaéta maskapai, pesawat sareng panyéwa mesin, sareng organisasi anu hoyong nyayogikeun jasa MRO pikeun mesin Rolls-Royce. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.