24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Investasi wartos Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Etihad Airways ngalegaan Inisiatif pikeun dokumén dokumén Travel kana global

Etihad Airways ngalegaan Inisiatif pikeun dokumén dokumén Travel kana global
Etihad Airways ngalegaan Inisiatif pikeun dokumén dokumén Travel kana global
Ditulis ku Harry Johnson

Percobaan awal nunjukkeun yén Diverifikasi pikeun Tamu Tamu ningali waktos pamrosésanna di méja check-in ampir satengahna sareng waktos ngantri rata-rata pikeun sadaya Tamu dikirangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wisatawan anu diverifikasi resep ngalacak gancang di bandara di lapangan Meja Terverifikasi to Fly pikeun pangalaman anu langkung gancang sareng lemes.
  • Diluncurkeun dina awal Juni, Diverifikasi kana Laleur parantos kabuktosan alat anu suksés ngabantosan jalma-jalma pikeun ngarambat.
  • Sadaya panumpang Etihad disarankeun pikeun nganjang Atur Pesenan kuring pikeun ngalebetkeun dokuménna.

Etihad Airways parantos ngalegaan inisiatif dokumén perjalanan 'Diverifikasi Pikeun Ngapung', ngamungkinkeun palancong pikeun ngesahkeun dokumén perjalanan Covid-19 na sateuacan sumping di bandara, kana jalur anu ngalangkungan jaringan global na.

Sayogi pikeun seuseueurna Etihad Airways penerbangan, pikeun nganggo pangguna anu diverifikasi kana Fly service penumpang ku ngadatangan Atur Pemesanan kuring sareng nuturkeun paréntah saderhana pikeun unggah sareng ngalebetkeun dokumén perjalananna. Tamu bakal nampi konfirmasi saatos dokuménna parantos disahkeun saluyu sareng sarat pamaréntah sareng tiasa ngumbara ka bandara kalayan percaya diri sareng katengtreman pikiran, terang yén aranjeunna parantos nyumponan sadaya kabutuhan poko sateuacan hiber.

Kalayan formalitas di luar jalan, wisatawan anu diverifikasi resep ngalacak gancang-gancang di bandara ngalangkungan méja Terverifikasi untuk Fly untuk pengalaman yang lebih cepat dan lancar. Percobaan awal nunjukkeun yén Diverifikasi pikeun Tamu Tamu ningali waktos pamrosésanna di méja check-in ampir satengahna sareng waktos ngantri rata-rata pikeun sadaya Tamu dikirangan - ngabantosan ngalancarkeun perjalanan sareng ngajaga jarak sosial di bandara.

Diluncurkeun dina awal Juni, Diverifikasi kana Laleur parantos ngabuktikeun alat anu suksés ngabantosan jalma-jalma balik ka perjalanan, nyayogikeun panumpang sareng kapercayaan yén aranjeunna gaduh dokumén anu diperlukeun pikeun minuhan aturan perjalanan anu aya hubunganana sareng pamaréntah COVID supados diijinkeun. Mangpaat konci program Etihad's Verified to Fly nyaéta panumpang anu ngan ukur ngabagi data na sareng maskapai éta nyalira, kalayan henteu kalibet ku pihak katilu.

John Wright, Wakil Présidén Bandara Global sareng Operasi Jaringan, Etihad Airways, saurna: "Diverifikasi kana Laleur parantos kabuktosan kasohor pisan ku tamu urang, sabab aranjeunna kéngingkeun pangalaman lagu gancang nalika mariksa di bandara upami nganggo Verified to Fly. Ngaleungitkeun padamelan sangkaan tina prosésna, tamu ogé ngahargaan jaminan yén nalika aranjeunna sumping ka bandara, aranjeunna parantos nyumponan sadaya syarat perjalanan COVID.

"Kami ngahargaan ieu mangrupikeun waktos anu nangtang pikeun para pelancong sareng ieu mangrupikeun inisiatif konci pikeun mempermudah perjalanan tamu kami saloba mungkin."

Sadaya panumpang Etihad disarankeun pikeun nganjang Atur Pesenan kuring pikeun ngalebetkeun dokuménna. Sakali kalumanana parantos dipariksa ku tim Terverifikasi to Fly, tamu bakal nampi email 'kasuksésan' upami dokuménna nyumponan sarat pamaréntah. Upami saratna leungit atanapi henteu kacumponan, tamu bakal dipenta pikeun ngirim deui atanapi mariksa dokuménna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.