24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha kabudayaan Hawaii Megatkeun Warta Investasi Kamaainas wartos piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Hawaiian Airlines muncul langkung kuat tina krisis COVID-19

Tes Tés Hawaii Hawaiian COVID-19 Positip: 8 Padamel
Hawai Airlines

"Kami naék tina krisis ieu sanés ngan ukur ku optimismeu anu diperbarui tapi ogé maskapai anu langkung hadé, langkung sustainable pikeun tamu urang, karyawan urang, sareng planét ieu," Présidén sareng CEO Hawaiian Airlines Peter Ingram nyerat dina pesen sambutan na tina Perusahaan anu nembé dileupaskeun Laporan Kuleana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hawaiian Airlines dinten ayeuna ngaleupaskeun Laporan Perusahaan K2021 na anu ngagambarkeun kamajuan operator ngeunaan inisiatif Lingkungan, Sosial, sareng Tata Kelola (ESG).
  2. Sanaos ieu mangrupikeun jaman anu paling nangtang dina sajarah 92 taun na salaku akibat tina pandemi COVID-19, maskapai éta tetep fokus kana tanggung jawab perusahaan.
  3. Ngungkulan parobihan iklim tetep janten salah sahiji prioritas utama ESG Hawaii.

"Nalika urang maju dugi ka taun 2021, kuring reueus pisan kana prestasi tim kami dina nyanghareupan kasusah ekstrim sareng ngadorong pikeun pikahareupeun urang," sambung CEO CEO Hawaiian Airlines Ingram.

Maskapai ieu komitmen pikeun ngahontal émisi karbon net-enol ku 2050 ngalangkungan investasi armada anu lumangsung, ngalayang langkung épisién, offset karbon, sareng advokasi industri pikeun réformasi kendali lalu lintas udara sareng pamekaran bahan bakar penerbangan berkelanjutan sareng proliferasi. Dimimitian taun ayeuna, Hawaii parantos ngajanjikeun pikeun ngimbangan émisi tina penerbangan internasional di luhur tingkat 2019, saluyu sareng Skéma Offsetting sareng Pangurangan Karbon Organisasi Penerbangan Sipil Internasional pikeun Penerbangan Internasional (CORSIA).

Maskapai kota asal Hawai'i ogé netepkeun léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun ngadukung keragaman sareng inklusif, nyebatna salaku "supir konci pikeun kasuksesan urang." Prosés dumasar-buktina pikeun ngirangan bias dina ngiringan sareng prakték promosi di Hawaii parantos nyumbang kana kaberagaman tim, kalayan sakitar 78% tanaga aktif na ngaidentipikasi salaku beragam dumasar kana étnis sareng 44% dumasar kana jenis kelamin.

"Kami tiasa ngalakukeun langkung saé, sareng kami ngariksa deui prak-prakanana pikeun mastikeun Hawai Airlines tetep mangrupikeun tempat anu beragam, inklusif, adil sareng pikaresepeun pikeun dianggo, sareng dimana unggal anggota tim dihormat, dihargaan sareng didukung, "sa Ingram. 

nu 2021 Laporan Kuleana Perusahaan nyaritakeun kumaha Hawai - hiji-hijina operator utama anu aya di Hawai'i sareng salah sahiji dunungan pangageungna - nahan dampak anu parah tina pandemi ku ngalestarikeun sumber kauangan, ngadukung padamel sareng komunitas sacara umum, sareng aman nyayogikeun transportasi penting.

Dina kuartal kaopat taun 2020, Hawaii janten maskapai AS munggaran anu netepkeun jaringan situs uji coba drive-through khusus caket bandara gerbang konci na saatos nagara Hawai'i mimiti ngabebaskeun wisatawan tina karantina kalayan bukti uji COVID-19 négatip .

"Kami ningkatkeun disinfection sapanjang operasi kami sareng ngadopsi kawijakan panutup dina-hiber salaku lapisan panyalindungan tambahan dina kabin kami, anu parantos aman pisan ku sistem aliran udara sareng filtrasi internal na," nyatakeun laporan.

Salaku tambahan pikeun ngajaga transportasi penting pikeun panumpang sareng kargo, ti sareng di jero pulau sapanjang pandemi, karyawan Hawaii ngiring dina sababaraha usaha filantropi, anu teras-terasan pentingna dina taun 2020. Diantara sorotan:

  • Langkung ti 1,500 sukarelawan Hawaiian Airlines nyumbangkeun sakitar 6,500 jam pikeun inisiatif konservasi budaya sareng lingkungan, sareng kanggo miara anggota komunitas anu paling rentan di Hawai'i. Maskapai ogé bermitra sareng Dinas Pendidikan Negeri Hawai'i dina usum panas Kōkua proyék Sakola urang pikeun nyegerkeun tujuh kampus umum sateuacan pendidik ngabagéakeun murid-murid dina semester ragrag.
  • Hawaii ngoperasikeun misi kamanusaan anu rumit ngapung 1.6 juta topéng ka Honolulu ti Shenzhen, Cina. 
  • Maskapai didukung Pagawe médis urang Hawai'i, kalebet dokter, perawat, asistén sareng sukarelawan anu ngambil alih 600 hiber pulau tatangga gratis di bulan April sareng Mei 2020 kanggo ngalaksanakeun uji coba COVID-19 sareng ngantunkeun perawatan.
  • Hawaii nyumbangkeun barang katuangan $ 472,000 - mimitian ti anduk tangan anyar sareng bumbu dugi ka minuman ringan sareng tuangeun bungkus - dugi ka nirlaba di Hawai'i sareng sapanjang jaringan daratan AS operator, ogé ratusan rébu barang lemes sareng nyorok barang ka lokal organisasi kamanusaan sareng sakola, sapertos simbut Kabin Utama, sarung bantal sareng pakakas amenity, sareng sandal Kelas Pertama, bantalan kasur sareng sarung bantal.

Laporan Kuleana Perusahaan 2021 urang Hawaii kalebet metrik anu diadegkeun ku Dewan Standar Akuntansi Berkelanjutan (SASB). Pikeun maca laporan sareng diajar langkung seueur ngeunaan prakték ESG Hawaii, punten didatangan https://www.hawaiianairlines.com/about-us/corporate-responsibility.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.