24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos tanggung jawab teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Émirat sareng Travelport ngahontal kasapukan pikeun eusi anu teu dieusian tambahan, distribusi NDC

Émirat sareng Travelport ngahontal kasapukan pikeun eusi anu teu dieusian tambahan, distribusi NDC
Émirat sareng Travelport ngahontal kasapukan pikeun eusi anu teu dieusian tambahan, distribusi NDC
Ditulis ku Harry Johnson

Perjangjian énggal bakal ngamungkinkeun agénsi perjalanan anu aya hubunganana sareng Travelport nyingkahan biaya maskapai dina pemesanan via Global Distribution Systems (GDS) anu bakal diwanohkeun ti 01 Juli 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perjangjian énggal bakal ngamungkinkeun sebaran kontén Émirat NDC ngalangkungan platform generasi saterusna Travelport.
  • Jaringan global Travelport tina mitra agénsi perjalanan bakal sacara otomatis ditingkatkeun kana saluran khusus anu nyayogikeun aksés kana eusi anu teu dieusian tambahan.
  • Agénsi anu aya hubunganana sareng Travelport bakal tiasa kéngingkeun aksés saderhana kana eusi sareng jasa NDC Émirat.

Pangecér perjalanan Global Travelport, sareng salah sahiji maskapai internasional pangageungna, Émirat, dinten ngumumkeun aranjeunna parantos ngahontal perjanjian komérsial anu bakal ngamungkinkeun agénsi perjalanan anu aya hubunganana sareng Travelport nyingkahan biaya maskapai dina pemesanan via Global Distribution Systems (GDS) anu bakal diwanohkeun ti 01 Juli 2021.

Salajengna, perusahaan ngumumkeun perjanjian jangka panjang anu anyar pikeun ngaktipkeun sebaran eusi NDC Émirat via TravelportPlatform generasi saterusna, Travelport +, sareng perpanjangan kana perjanjian IT anu parantos lami.

Adnan Kazim, Kapala Komérsial Komérsial di Émirat nyarios: "Kami resep parantos ngahontal pasatujuan konci sareng Travelport anu nyandak kerjasama salami sababaraha puluh taun ka tingkat salajengna. Didukung ku peluncuran Travelport + anu anyar, perjanjian anyar ieu bakal langkung ngajantenkeun Émirat salaku maskapai pilihan pikeun palancong anu hoyong tawaran anu dipersonalisasi pisan sareng aksés ka tujuan anu pangsaéna di dunya. Émirat sareng Travelport bakal teras damel babarengan dina solusi ritel perjalanan kahareup anu bakal nawiskeun mitra komunitas perjalanan kami bahkan jasa anu langkung saé sareng langkung hadé. "

Ti tanggal 01 Juli 2021, jaringan global Travelport tina mitra agénsi perjalanan bakal sacara otomatis ditingkatkeun kana saluran khusus anu nyayogikeun aksés kana eusi anu teu dieusian tambahan. Agénsi ieu ogé bakal teras nguntungkeun tina pangalaman anu euyeub sacara grafis nalika milarian sareng mesen ongkosna mérek Émirat, ogé aksés anu langkung ageung kana tawaran tambahan na, berkat perpanjangan jangka panjang tina perjanjian maskapai anu aya pikeun nganggo Kandungan Travelport sareng Branding alat merchandising.

Salaku bagian tina perjanjian, agénsi anu aya hubunganana sareng Travelport bakal tiasa kéngingkeun aksés saderhana pikeun eusi sareng jasa NDC Émirat via Travelport Smartpoint sareng ditingkatkeun RESTful / JSON API perusahaan saatos agénsi nandatangan perjanjian khusus NDC anyar sareng duanana perusahaan. Travelport sareng Émirat terus ngamajukeun solusi téknis NDC pikeun pangecér perjalanan di dunya sareng ayeuna dina prosés ngembangkeun fitur sareng fungsionalitas anu ditingkatkeun anu, nalika réngsé, bakal laun digulung.

Travelport ogé bakal teras nyayogikeun Émirat ku harga industri, balanja sareng tikét rebooking anu ngarah kana industri salaku bagian tina perjanjian, pikeun ngadukung maskapai dina pangiriman balanja canggih sareng pilihan rebooking dina saluran penjualan internalna nyalira, kalebet saluran NDC na Émirat website.

 Jason Clarke, Kapala Komérsial Komérsial, Travel Mitra di Travelport, nyarios: "Rangkaian perjangjian ieu nyorot kana tekad duanana Travelport sareng Émirat pikeun nyiptakeun deui ritel perjalanan sareng ngadorong wates-kamungkinan anu tiasa. Kalayan visi babarengan pikeun masa depan, kolaborasi urang anu lami parantos lami bakal teras-terasan tina kakuatan-ka-kakuatan. Babarengan, kami ngarepkeun masihan seueur wisatawan anu balik ka langit usum panas ayeuna sareng saluareun tawaran sareng pangalaman anu pangsaéna. "     

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.