24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Investasi wartos teknologi piknik Obrolan Pariwisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Konéktipitas gancang-gancang dimana-mana di Kanada, Inggris, Alaska sareng Daérah Arktik

Konéktipitas gancang-gancang dimana-mana di Kanada, Inggris, Alaska sareng Daérah Arktik
Konéktipitas gancang-gancang dimana-mana di Kanada, Inggris, Alaska sareng Daérah Arktik
Ditulis ku Harry Johnson

Peluncuran satelit OneWeb pangénggalna ieu bakal nempatkeun broadband gancang-gancang dina jangkauan bumi Hémisfér Kalér akhir taun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • OneWeb negeskeun peluncuran anu suksés sareng kontak sareng sadaya 36 satelit anu diluncurkeun tadi dinten, nyandak total rasi di-orbit ka 254 satelit.
  • Konéktipitas gancang-gancang pikeun aya ti Kutub Kalér ka 50th sajajar - kalebet Inggris, Kanada, Alaska sareng Daérah Arktik.
  • Dina jalur pikeun sinyalna global lengkep dugi Juni 2022 ku rasi LEO 648 satelit.

Perusahaan komunikasi satelit OneWeb, Low Earth Orbit (LEO), dinten ngumumkeun suksés ngaluncurkeun 36 satelit anu sanés pikeun nandaan parantosan misi na 'Lima dugi ka 50'. Kalayan tonggak penting ieu, Perusahaan siap nganteurkeun konektipitas di Karajaan Inggris, Kanada, Alaska, Éropa Kalér, Greenland, sareng Daérah Arktik.

Peluncuran pangénggalna nyandak OneWeb rasi dina-orbit ka 254 satelit, atanapi 40% tina OneWebArmada anu direncanakeun pikeun 648 satelit LEO anu bakal nganteurkeun konéktipitas global tingkat-gancang, low-latency. OneWeb niatna ngajantenkeun jasa global sayogi dina 2022.

Démonstrasi jasa bakal dimimitian usum panas ieu di sababaraha lokasi konci - kalebet Alaska sareng Kanada - nalika OneWeb nyiapkeun jasa komérsial dina genep bulan ka payun. Nawiskeun jasa konéktipitas tingkat perusahaan, Perusahaan parantos ngumumkeun hubungan distribusi di sababaraha industri sareng bisnis kalebet BT, ROCK Network, AST Group, PDI, Alaska Komunikasi sareng anu sanésna, sabab OneWeb ngalegaan kamampuan globalna. Perusahaan neraskeun damel sareng panyadia telekomunikasi, ISP, sareng pamaréntah di dunya pikeun nawiskeun latency low-na, jasa konéktipitas gancang sareng ningali permintaan pikeun solusi anyar pikeun nyambungkeun tempat paling hese pikeun ngahontal tempat.

Peluncuran 36 satelit pangénggalna dilakukeun ku Arianespace ti Vostochny Cosmodrom. Liftoff lumangsung dina 1 Juli jam 13:48 BST. Satelit OneWeb dipisahkeun tina rokét sareng dikaluarkeun dina 9 angkatan salami 3 jam 52 menit kalayan akuisisi sinyal dina sadaya 36 satelit dikonfirmasi.

Perdana Menteri Karajaan Inggris, Rt. Hon. Boris Johnson, MP, nyarios: "Peluncuran satelit OneWeb pangénggalna ieu bakal nempatkeun broadband gancang-gancang dina jangkauan sakabeh Hémisfér Kalér akhir taun ieu, kalebet ningkatkeun konéktipitas di bagian-bagian anu paling jauh di Inggris.

"Didukung ku Pamaréntah Inggris, OneWeb ngabuktikeun naon anu dimungkinkeun nalika investasi publik sareng swasta babarengan, nempatkeun Inggris di garis depan téknologi pangénggalna, muka pasar anyar, sareng akhirna ngarobih kahirupan jalma-jalma di seluruh dunya."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.