24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha kuliner Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor India Ngabobol Warta Investasi wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Réstoran, hotél sareng pub di Delhi nampi istirahat pajak

Réstoran Cirebon

Pamaréntah Delhi di India parantos ngantepkeun pamiceunan tina biaya lisénsi kanggo pub, réstoran, sareng hotél anu ngalayanan minuman keras, parantos dilebetkeun kana lockdown kumargi COVID-19 ti 16 April dugi ka 20 Juni 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pengecualian pajak cukai ieu diperkirakeun tahan sakitar 2 bulan.
  2. Ogé diperpanjang nyaéta tanggal pamayaran biaya pajak kanggo kuartal kadua ti tanggal 30 Juni 2021, anu ayeuna parantos ditolak deui ka 31 Juli 2021.
  3. Paréntah pengecualian pajak cukai dikaluarkeun ku Sh. Anand Kumar Tiwari, Dy. Komisaris (Excise).

Asosiasi Hotel sareng Rumah Makan India Kalér (HRANI) parantos masihan representasi ka Departemen Excise sareng Wakil Pimpinan Menteri Sh. Manish Sisodia dina hal ieu.

Hotél, bar, atanapi réstoran nanggungjawaban kanggo mayar biaya lisénsi sateuacanna sateuacan dimimiti taun kauangan numutkeun sipat ijin, gumantung kana kapasitas lenggah; ongkosna bénten-bénten sesuai sareng jinis lisénsi.

"Asosiasi Hotel sareng Rumah Makan Kalér India parantos ngadamel répréséntasi anu sami di sadaya 10 nagara bagian sareng UT anu nampi biaya lisénsi, "saur Présidén HRANI Surendra Kumar Jaiswal.

Anjeunna nambahan yén upami bisnisna henteu operasional, biayana henteu kedah dipungut. "Sumawonna, bisnis ditutup sabab pamaréntah parantos dipénta ku aranjeunna. Kami bungah yén Cirebon parantos satuju, tapi kami bakal tetep ngadesek ka nagara bagian sésana pikeun pengabaian. "

"Seueur réstoran di kota anu henteu ngahancurkeun fasilitas dine-in dugi ka ayeuna, kasieunan suku handap sareng tambah karugian. Sababaraha réstoran sareng bar parantos ditutup sacara permanén kusabab krisis anu lumangsung, "Saur Garish Oberoi, Pupuhu Komite Nagara Delhi sareng Bendahara pikeun HRANI.

Nalika ngahaturkeun nuhun ka Pamaréntah Delhi pikeun nyéépkeun bantuan éta, Sekretaris Jéndral Renu Thapliyal nyungkeun dikaluarkeun paréntah pikeun ngaleupaskeun sareng de-link hotél sareng banquet sareng ngadamel perpanjangan rumah sakit kusabab gelombang kadua sareng gelombang kasus. Anjeunna nambahan yén para anggota sok siap ngadukung Pamaréntah, tapi saatos turunna kasus, unit-unit ieu kedah dileupaskeun sareng kéngingkeun operasi normal sapertos anu sanés di ibukota.

Sanaos masihan bantosan naon waé, aya tunda dina medalkeun paréntah pikeun de-link anu diskriminatif. HRANI parantos ngalebetkeun sababaraha répréséntasi sareng ngaharepkeun unit-unit ieu bakal dileupaskeun geuwat ku Pamaréntah Cirebon.

#rebuildingtravel

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India