24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Qatar Airways ngalegaan sidang IATA Travel Pass

Qatar Airways ngalegaan sidang IATA Travel Pass
Qatar Airways ngalegaan sidang IATA Travel Pass
Ditulis ku Harry Johnson

Qatar Airways janten maskapai munggaran anu ngahijikeun sertipikat vaksinasi dina aplikasi mobile 'Digital Passport'.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sidang anu diperluas bakal ngajantenkeun palancong ka Doha pikeun ngabagi sertipikat vaksinasi Qatar anu dikaluarkeun ku ponselna sareng maskapai sareng otoritas dina cara anu langkung aman, lancar sareng aman.
  • Percobaan bakal digulung dina fase, dimimitian ku awak kabin anu angkat ti Kuwait, London, Los Angeles, New York, Paris sareng Sydney.
  • Qatar Airways tetep komitmen pikeun ngirangan kertas sareng nyayogikeun pangalaman perjalanan anu langkung teu kontak, aman sareng seamless pikeun panumpang na.

Qatar Airways terus netepkeun patokan pikeun inovasi, kasalametan sareng palayanan palanggan, janten maskapai munggaran anu nyobian uji coba vaksin COVID-19 ngalangkungan IATA Travel Pass 'Paspor Digital' Aplikasi Seluler. Nalika langkung seueur wisatawan anu balik ka langit, maskapai tetep komitmen pikeun ngirangan kertas sareng nyayogikeun pangalaman perjalanan anu langkung teu kontak, aman sareng lancar pikeun panumpangna.

Sidang ieu bakal digulung dina fase ti bulan Juli, dimimitian mimitina ku awak kabin anu balik ka Doha ngumbara ti Kuwait, London, Los Angeles, New York, Paris sareng Sydney. Awak kabin bakal tiasa unggah Kapercayaan vaksin COVID-19 anu dikaluarkeun Qatar sasarengan sareng hasil uji COVID-19 na ka IATA Travel Pass Mobile App sareng mastikeun yén aranjeunna layak ngumbara. Sesampainya di Doha, awak teras tiasa aman sareng aman ngabagi sertipikat vaksinasi sareng neraskeun imigrasi di bandara.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker nyarios: "Sanaos tantangan anu penting pandemi parantos nyababkeun penerbangan internasional, industri urang teras-terasan janten pamimpin dina nyoko kana téknologi sareng inovasi anyar pikeun mastikeun pangalaman perjalanan anu aman, aman sareng lancar. pikeun panumpang urang. Qatar Airways bangga mingpin jalan ku janten maskapai munggaran anu nyobian auténtikasi vaksin COVID-19 ngalangkungan IATA Travel Pass 'Digital Passport' Mobile App. Abdi hoyong hatur nuhun khususkeun Kamentrian Kaséhatan Umum Qatar, Kamentrian Dalam Negeri, Perawatan Kaséhatan Dasar sareng Hamad Médis Corporation, anu tanpa dukungan anu lumangsung, sidang ieu moal mungkin.

"Kami terang yén langkung seueur jalma ngamimitian ngarencanakeun pikeun balik ka tujuan liburan karesepna, aranjeunna pasti bakal nyanghareupan tantangan pikeun mastikeun yén aranjeunna ngagaduhan dokumen anu pas. Ngaliwatan uji coba sareng ngadukung pamekaran téknologi énggal, kami tujuan pikeun nyayogikeun alat pikeun palancong anu bakal ngadukung aranjeunna pikeun lancar ngalalana ngalangkungan wates anu langkung percaya diri. "

Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA nyarios: "Qatar Airways sareng Pamaréntah Qatar nunjukkeun kapamimpinan ku janten anu pangpayunna uji coba verifikasi kredensial vaksin panumpang ngalangkungan IATA Travel Pass. Sertipikat vaksinasi COVID-19 atanapi status tés bakal janten konci pikeun mulangkeun kabébasan masarakat pikeun ngumbara. Percobaan ku Qatar Airways sareng sakitar 70 maskapai anu sanés parantos nunjukkeun yén IATA Travel Pass tiasa épisién ngatur hasil tés. Sidang anyar anu penting ieu anu fokus kana status vaksinasi bakal ngawangun langkung kapercayaan kana IATA Travel Pass salaku solusi lengkep pikeun wisatawan, pamaréntah sareng maskapai. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.