24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Karibia kuliner kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos resorts piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Naon anu énggal di Bahama dina Juli

The Islands Of The Bahamas ngumumkeun protokol perjalanan sareng entri anu diénggalan
Bahama

Musim panas di Bahama aya dina ayunan, sareng petualangan manaskeun di 16 tujuan pulau anu unik kalayan cara anu langkung gampang pikeun palancong sumping sareng ngajajah darat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Koki genep Juara Anugrah James Beard, Marcus Samuelsson, bakal debut réstoran anyarna, Baha Mar Fish + Chop House, di Baha Mar tanggal 12 Juli.
  2. Pulo Grand Bahama ngenalkeun Teuleum Grand Bahama.
  3. Hotél, spa sareng pulau swasta anu unggul di Nassau, Sendal Royal Bahamian Sandals Royal Bahamian, ngumumkeun tanggal dibuka tanggal 27 Januari 2022.

Peluncuran penyembuhan ngan ukur lémparan batu sareng seueur tawaran sareng pangalaman anu kedah dikunjungi pikeun dinikmati.

wartos 

Baha Mar ngabagéakeun Rumah Makan Anyar Marcus Samuelsson - Koki Juara Juara Juara Award genep kali Marcus Samuelsson bakal debut réstoran anyarna, Lauk Baha Mar + House rendang, di Baha Mar tanggal 12 Juli, sumber bahan lokal anu paling seger sareng kadaharan ti laut Bahamian, kumplit sareng ruang makan anu séhat sareng bar koktail di puncak gedong.

Acara Beuleum Grand Bahama Mimiti Kantos - Pulo Grand Bahama ngenalkeun Teuleum Grand Bahama, gempungan lima dinten Bahamas Dive Ambassadors, duanana penyelam bersertifikat terbuka sareng operator lokal, ti 19-23 Juli 2021. Situs beuleum anu ngagelebug kalebet bangkai kapal, batu karang sareng pertemuan hiu karang Karibia.

Sendal Royal Bahamian Ngembangkeun Proyék Renovasi - Hotel, spa sareng pulau swasta anu unggul di Nassau, Sendal Royal Bahamian, ngumumkeun tanggal dibuka deui tanggal 27 Januari 2022. Fitur réparasi jutaan dolar anu lumangsung Coklat Kalapa, Daérah ruang santai anu ngalegaan pantai ngorondang ka tengah Resort. 

Pemanasan Graycliff - Narima dua penghargaan bergengsi pikeun layanan luar biasa, Hotél Graycliff dihargaan pikeun 33rd sataun padeukeut sareng Grand Award in Anggur Spectator urang 2021 Rumah Makan Anugrah sareng janten bisnis munggaran di Bahama anu kéngingkeun Cap Asuransi Kaséhatan Wisatawan pikeun "Wisata Sehat langkung Sehat" ku Badan Kaséhatan Umum Karibia.

Southwest Airlines ngumumkeun Penerbangan Anu Tiasa ka Nassau - Kulon Airlines negeskeun balikna penerbangan harian ka Nassau ti Bandara Internasional Fort Lauderdale-Hollywood sareng jasa sabtu minggu ti Bandara Internasional Thurgood Marshall Internasional Washington dimimitian masing-masing 7 sareng 9 Oktober.

PANAS

Royal Caribbean Adventure of the Seep Homeports di Bahama - Bulan kamari, Petualangan Laut ngarengsekeun upacara homeportasi perdana di Pulo Grand Bahama. Ayeuna nawiskeun tempat liburan tujuh wengi ti Nassau, pangalaman éta ngagaduhan dua dinten deui-ka-pikabungaeun pikagumbiraeun dina Perfect Day di CocoCay sareng sapoé pinuh bersantai di pantai pasir bodas Grand Bahama unggal Sabtu sapanjang usum panas.   

MSC Cruises Restart US Sailing - MSC Cruises ngumumkeun peluncuran pelayaranana deui ka Bahama dina kapal MSC Divina dimimitian tanggal 16 Séptémber 2021. Kapal bakal darmaga di pulau Bahamian swasta na, Ocean Cay MSC Marine Reserve. tumpur ayeuna aya.

Promosi jeung nawarkeun 

Pikeun daptar lengkep ngeunaan poéna sareng bungkus kanggo Bahama, kunjungi www.bahamas.com/deals-packages.

Dewan Promosi Kapuloan Bahama Out $ 250 Penawaran Kredit Udara - Wisatawan AS sareng Kanada tiasa mesen paket liburan opat wengi atanapi langkung panjang di salah sahiji hotél Papan Promosi Bahama Out Islands anu ngiringan sareng nampi Kiridit hawa $ 250. Jandéla pemesanan: ayeuna - 31 Juli 2021.

Perayaan Hari Kemerdekaan Bahamian sareng DJ Kid Fresh –Nyayakeun Dinten Kamerdikaan Bahamian kalayan salah saurang palaku Florida Kidul anu paling diperyogikeun, DJ Kid Fresh, 9-11 Juli 2021. Paket mimitian ti $ 478 per jalma kalebet transportasi perjalanan-perjalanan, cicing Hotel Hilton, aksés kana acara di Hotel Hilton sareng aksés ka Resorts World Pantai Bimini.  

Workcation Ramah Anggaran –Mun anjeun milari bumi anu jauh ti bumi pikeun pagawéan salajengna ka Bahama, henteu kedah milarian deui! Bell Channel Inn nawiskeun ongkos bulanan sareng triwulanan pikeun perjalanan ayeuna dugi ka 31 Désémber 2021.

Paket Tetep diperpanjang di Surga - Pesen paket tetep diperpanjang di Resort Resort Paradise Cove sareng nampi 40% tina harga harian. Jandéla booking ayeuna dugi ka 31 Désémber 2021.

Kawinan intim pikeun Dua di The Exumas - Nyingkahan setrés ngarencanakeun kawinan taun ayeuna; hayu Embrace Resort nanganan dinten ageung anjeun sareng host a upacara saderhana tapi intim kalayan signifikan anjeun anu sanés sareng sababaraha anu dipikacinta. Ongkos mimitian $ 2,399 kalebet buket panganten, menteri atanapi kaadilan perdamaian sareng fotografi pikeun album kawinan anjeun.

Perkawis BAHAMAS 

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama ayana ngan ukur 50 mil ti basisir Florida, nawiskeun pelarian flyaway anu gampang anu ngangkut wisatawan jauh tina sapopoéna. Kapuloan Bahama ngagaduhan perikanan kelas dunya, beuleum, parahu, birding, sareng kagiatan berbasis alam, rébuan mil ti cai bumi anu paling spektakuler sareng pantai murni anu ngantosan kulawarga, pasangan sareng petualang. Jelajah sadaya kapuloan anu ditawarkeunana www.bahamas.com atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama. 

Langkung seueur warta ngeunaan Bahama

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.