24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta olahraga piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Seychelles maok “Pawai Top Sapuluh Cantik Di Pasisian Marathon”

Seychelles

Pulo Seychelles parantos nempokeun acara peluncuran IP marathon global GorgeousRun dina 23 Méi di Shanghai, nyandak penghargaan pikeun "Top Ten Gorgeous Coastline Marathon Top sadunya." GorgeousRun mangrupikeun platform anu ngahubungkeun pelari marathon Cina sareng tujuan maraton sanés sapertos Seychelles.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles Eco-Friendly Marathon mangrupikeun acara taunan anu diakui sacara internasional ngalangkungan Asosiasi Marathon Internasional sareng Jarak Jarak (AIMS).
  2. Peserta ti sakumna dunya bersaing bari ngaraosan panorama tujuan éndah Seychelles.
  3. Acara peluncuran ieu ogé ngagaduhan tujuan anu sanés kalebet Mauritius, Tahiti, Israel, sareng Jamaica.

Pulo surga kolaborasi sareng GorgeousRun pikeun méréskeun kaéndahan alamna sareng khususna jalur Marathon Eco-Friendly ka pelari maraton Cina.

Marathon Seychelles Eco-Friendly Marathon, anu mangrupikeun acara taunan anu diakui sacara internasional ngalangkungan label Asosiasi Maraton Internasional sareng Jarak Jarak (AIMS), ngamungkinkeun pamilon ti sakumna dunya pikeun bersaing sambil menikmati pandangan panorama tujuan anu indah dina jalanna.

Ngalawan latar pantai mutiara bodas sareng leuweung hujan zamrud, Seychelles acara host hiji pemirsa internasional ngeunaan peminat-marathon sareng ahli anu sami. Ngayakeun Edisi ka-12 taun 2019, Seychelles ngadaptarkeun sajumlah 65 pamilon asing internasional ti 28 nagara.

Hadir dina acara GorgeousRun nyaéta Ibu Sun Yingjie, juara dunya awéwé awéwé jarak jauh anu kantos ngiringan dina marathon Seychelles Eco-Friendly ngalangkungan platform GorgeousRun. Ibu Yingjie ngabagi pangalamanna ngeunaan surga anu murni sareng jalur Seychelles Eco-Friendly Marathon sareng para penonton, ngainspirasi batur pikeun mendakan kageulisan tujuan éta.

Diréktur Dewan Pariwisata Seychelles Cina sareng Jepang, Mr. Jean-Luc Lai-Lam mairan, "Éta mangrupikeun jaman réfléksi pikeun sadayana jalaran timbulna COVID-19 sareng ieu parantos masihan urang waktos pikeun mikirkeun kaséhatan urang ayeuna langkung ti kantos. Kami parantos ngamimitian ningkatkeun rutinitas latihan sareng ngiringan langkung seueur kagiatan olahraga pikeun ngudag kasihatan urang. Marathon Seychelles Eco-friendly Marathon nyiptakeun platform anu sampurna pikeun anu datang pikeun urang pikeun ngalakukeun éta nalika ngalaman kapuloan anu éndah. Dina gilirannana acara GorgeousRun masihan kami tahap anu idéal pikeun urang ngahontal konsumén anu dituju dina dunya marathon. "

Langkung seueur warta ngeunaan Seychelles

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.