24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Warta Breaking Thailand piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Iinditan ka Thailand? Janten siap pikeun nyandak 3 tés COVID-19

Thailand

Upami anjeun iinditan ka Thailand, siap diuji tilu kali - anu kahiji nyaéta dina dinten kadatangan, anu kadua dina dinten kagenep atanapi katujuh, sareng anu katilu dina dinten ka-12 atanapi ka-13.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Perdana Menteri Thailand Jéndral Prayut Chan-o-cha muka deui perjalanan di Phuket ka pelancong divaksin kamari, 1 Juli.
  2. Syarat utama pikeun anu nganjang tetep yén aranjeunna kedah sumping ti nagara-nagara résiko atanapi wilayah COVID-19 anu handap.
  3. Wisatawan kedah ngadaptar sareng platform anu aya hubungan sareng ngalebetkeun dokuménna pikeun verifikasi.

Phuket muka deui wisatawan anu divaksinasi dinten ayeuna (1 Juli), sareng Perdana Menteri, Jéndral Prayut Chan-o-cha, badé sumping di propinsi pikeun ngawaskeun pembukaanana deui. Halaman wéb Royal Gazette nembé nerbitkeun SK darurat 26 ngeunaan sarat sareng padoman pikeun muka deui sektor pariwisata di daérah pilot, dimimitian dinten Kemis, Juli 1. 2021.

Kaputusan éta museur kana sarat tambahan sareng ukuran panyakit-panyakit pikeun wisatawan anu asup ka Thailand. Peraturan éta nunjuk daérah pariwisata di propinsi pilot, bari netepkeun kaayaan, waktos, manajemén, sareng kriteria sanés pikeun palancong anu lebet ka karajaan.

Ngeunaan tindakan pangendalian panyakit, Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) parantos ngaluarkeun pedoman pikeun skéma pariwisata Phuket Sandbox, sareng aranjeunna parantos diterbitkeun dina halaman wéb Royal Gazette. Syarat utama tetep sapertos sateuacan - kasohor, anu datang kedah asalna ti handap Résiko COVID-19 nagara atanapi daérah. Aranjeunna diperyogikeun pikeun ngadaptar sareng platform anu aya hubungan sareng ngalebetkeun dokuménna pikeun verifikasi. Dokuménna sapertos kieu:

- Sertipikat Éntri

- Sértipikat médis anu nunjukkeun inféksi COVID-19 négatip, ngagunakeun uji réaksi ranté polimérase transkripsi (RT-PCR) dina 72 jam sateuacan angkat

- Asuransi kasihatan, ngaliput COVID-19, kalayan sakedik jaminan 100,000 dolar AS

Sareng upami hasil na négatip saatos 14 dinten, aranjeunna tiasa ngumbara ka daérah sanés. Upami aranjeunna tetep kirang ti 14 dinten, aranjeunna henteu kénging ngumbara di luar daérah anu ditunjuk. (Poto file - Perjalanan kapal ka Koh Hae, Phuket)

- Bukti pembayaran akomodasi Kasalametan sareng Administrasi Kaséhatan (SHA) Ditambah sahenteuna 14 dinten. Datang anu cicing kirang ti 14 dinten kedah ngagaduhan tikét anu netepkeun tanggal angkatna

- Sertipikat Vaksinasi dikaluarkeun henteu kirang ti 14 dinten. Jalma anu umurna sahandapeun 18 taun, dibarengan ku kolotna atanapi wali, kedah gaduh sertipikat médis anu nunjukkeun inféksi COVID-19 négatip dina 72 jam sateuacan angkat.

Wisatawan anu asup ka karajaan kedah lulus prosés imigrasi, masang aplikasi atanapi sistem pelacakan sareng diuji tilu kali. Anu kahiji nyaéta dina dinten kadatangan, anu kadua dina dinten kagenep atanapi katujuh sareng anu katilu dina kaping 12 atanapi 13. Datang kedah mayar biaya uji COVID-19. Upami hasilna négatip saatos 14 dinten, aranjeunna tiasa ngumbara ka daérah sanés. Upami aranjeunna tetep kirang ti 14 dinten, aranjeunna henteu kénging ngumbara di luar daérah anu ditunjuk.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.