24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Maskapai AS tiasa waé diperyogikeun pikeun mayar artos kanggo koper anu ditunda

Maskapai AS tiasa waé diperyogikeun pikeun mayar biaya dina koper anu ditunda
Maskapai AS tiasa waé diperyogikeun pikeun mayar biaya dina koper anu ditunda
Ditulis ku Harry Johnson

Usul éta bakal ngabutuhkeun pamulangan upami maskapai gagal nganteurkeun kantong dina waktos 12 jam tina panumpang na penerbangan AS némpél ka handap atanapi dina 25 jam ti hiber internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Peraturan anu ayeuna meryogikeun pengembalian dana upami kantun leungit.
  • Usul bag-fee mangrupikeun anu munggaran tina sababaraha peraturan maskapai-konsumen anu sumping ti administrasi Présidén AS Joe Biden.
  • Upami disatujuan, proposal éta tiasa diterapkeun ku usum panas salajengna.

Pejabat senior sareng Departemen Perhubungan AS nyarios yén agénsi éta bakal ngaluarkeun proposal dina sababaraha dinten ka payun anu peryogi maskapai pikeun mayaran dana dina koper anu dipariksa upami kantongna henteu dikirimkeun ka panumpang dina waktos anu "masuk akal".

Usul éta, upami dijantenkeun akhir saatos prosés nyerat pangaturan anu panjang, ogé bakal ngabutuhkeun biaya pikeun biaya tambahan sapertos aksés internét upami maskapai gagal nyayogikeun jasa nalika hiber.

Upami disatujuan, usul éta tiasa diterapkeun ku usum panas payun, tambah pejabat.

Usul éta bakal ngabutuhkeun pamulangan upami maskapai gagal nganteurkeun kantong dina waktos 12 jam tina panumpang na penerbangan AS némpél ka handap atanapi dina 25 jam ti hiber internasional.

Peraturan anu ayeuna meryogikeun pengembalian dana upami kantong leungit, sanaos maskapai kedah ngimbangan panumpang pikeun biaya insiden "wajar" anu ditanggung sedengkeun kantongna ditunda. Pamaréntah henteu terang sabaraha sering maskapai ngajaga biaya sanaos kantong anu ditunda sacara signifikan.

Usul bag-fee mangrupikeun anu pangpayunna tina sababaraha peraturan maskapai-konsumen anu sumping ti administrasi Présidén AS Joe Biden dina paréntah éksékutip yén présidén badé asup, saur pejabat senior Departemen Perhubungan (DOT), anu nyarios dina kaayaan tina anonim pikeun ngabahas usulan anu teu acan dikabarkan umum. Pesenan éta bakal dirancang pikeun naékkeun persaingan sareng masihan langkung seueur kakuatan pikeun konsumén, saur pejabat.

Taun kamari, langkung ti 100,000 konsumen ngawadul ka pamaréntah ngeunaan jasa maskapai. Ngabalikeun duit mangrupikeun uih anu pangageungna, sanaos kaseueuran maskapai anu ngaku nolak masihan pengembalian dana ka konsumén anu ngabolaykeun perjalanan kusabab pandemi éta. Dinas Perhubungan nyiar denda $ 25.5 juta ngalawan Air Canada, tapi henteu nyandak tindakan ngalawan operator sanés anu mayar dana pikeun penerbangan anu dibolaykeun.

Dina 2019, sataun terakhir terakhir sateuacan pandemi éta, panumpang mayar maskapai AS $ 5.76 milyar dina biaya dina kantong anu dipariksa, saur Dinas Perhubungan. Anu turun janten $ 2.84 milyar taun ka tukang, nalika perjalanan ngorondang kusabab pandemi. Angka éta henteu kalebet biaya kanggo tas bawa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.