24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Rapat Berita Industri rapat wartos Oman Ngabobol Warta piknik Obrolan Pariwisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Grand Canyon di Oman nambihan silaturahmi Thailand sareng dusitD2 Naseem Resort anu énggal

Dusit D2 Naseem Resort
Dusit D2 Naseem Resort di Oman

Dusit mangrupikeun perusahaan silaturahmi di Thailand. Jérman DM Gerhard Stutz ditugaskeun ngamajukeun keramahan Thailand anu leres di Oman di dusitD2 Naseem Resort anu nembé dibuka di Jabal Akhdar, Oman.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Grup Hotel Dusit International Hotel anu berbasis di Thailand parantos ngalegaan ayana di Wétan Tengah kalayan dibuka ku dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar
  2. Milik ku Perusahaan Pangembangan Pariwisata Oman (OMRAN), anu mangrupikeun panangan eksekutif Kasultanan pikeun pangembangan pariwisata, resor mewah ieu lokasina dina 8,000 sq m Adventure Park anyar di Dataran Tinggi Saiq di daérah Jabal Akhdar, ngan ukur lima -minute drive ti 'Grand Canyon Wétan Tengah,' sareng dua jam nganggo mobil ti Bandara Internasional Muscat.
  3. Ngandung 252 sapu sareng kamar, Resort kontemporer sapinuhna nganut lokasi gunung na anu unik kalayan tata ruang anu lega anu ngabahekeun kalayan mulus ku sakuliling alam anu ngajentul.

Jebel Akhdar atanapi Al Jabal Al Akhdar, mangrupikeun bagian tina Pegunungan Al Hajar di Ad Dakhiliyah Gubernur Oman. Naék kana jangkungna 2,980 m sareng ngalangkungan Dataran Tinggi Saiq dina 2,000 m dpl

Dusit anu mérek dusitD2 Naseem Resor bakal dipikaterang ku pandangan anu matak narik ati.

Konsép sareng pendekatan wellness grup-lega Dusit anu anyar ogé bakal diwanohkeun pikeun ninun unsur kasajahteraan salami pangalaman cicing. Kalayan fokus kana vitalitas fisik sareng kaséhatan méntal, pendekatan anu teu aya tandingna ieu bakal kalebet penyediaan lari gunung, yoga, pilates, tinju Thailand, lokakarya semedi anu dipandu, sareng pangalaman sareng kajadian sanés anu ngamankeun alam, kelestarian, sareng petualangan, pikeun nganteurkeun kasenangan anu séhat pikeun jalma déwasa sareng barudak ogé.

Resor Dusit dilengkepan pikeun acara bisnis di hareup sareng gempungan sosial, sareng ruang bal luar anu tiasa nyayogikeun 150 tamu, sareng sababaraha ruang rapat anu nempokeun alat-alat audio-visual pangénggalna.

The Adventure Park, dijadwalkeun dibuka engké di taun, bakal nampilkeun kagiatan anu pikaresepeun pikeun ngagumbirakeun para pengunjung sagala umur, sapertos naik garis zip anu nawiskeun pandangan anu matak di lembah sakurilingna. Kebon binatang sareng pusat sains tempat petting Einsteins anu masih ngora tiasa ngungkulan sagala rupa ékspérimén anu pikaresepeun ogé badé dibuka nalika dunya muka deui perjalanan internasional.

"Kami resep ngadamel debut Oman kalayan Resort anu rancak ieu anu nunjukkeun warisan, budaya, sareng kamahéran visual tujuan anu leres-leres unik," saur Ibu Suphajee Suthumpun, CEO Grup, Dusit International. "Ti saprak ngalangkungan pangalaman kasihatan sareng perjalanan makan anu pikaresepeun dugi ka wisata petualangan sareng seueur kagiatan anu ngagumbirakeun, dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar ngagaduhan sadaya elemen dina tempatna pikeun nyayogikeun liburan anu berkesan pikeun para pengunjung sagala umur. Poe anu cerah caket pikeun perjalanan internasional, sareng kami ngarepkeun ngajantenkeun properti janten kasuksésan anu luar biasa. "  

Mr. Gerhard Stutz, General Manager, dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar, nyarios, "Unik nyampur merek unik Dusit ngeunaan keramahan Thailand anu diilhamkeun ku adat budaya sareng tradisi lokal, Resort kami nyayogikeun aksés anu teu aya tandingna pikeun heran sareng petualangan di lokasi anu éndah dikurilingan ku gunung jeung lembah anu ngagunasika. Éta leres-leres dalil anu khas pikeun palancong, sareng kami ngarepkeun ngamangpaatkeun posisi unik kami sareng tawaran pikeun nganteurkeun pangalaman pakansi anu luar biasa anu ngabantosan nempatkeun daérah dina peta salaku tujuan anu kedah dikunjungi pikeun kapentingan masarakat anu langkung lega. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.