24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Étiopia wartos tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Étiopia ngarahkeun Afrika dina panumpang sareng pangiriman barang nalika krisis COVID-19

Étiopia ngarahkeun Afrika dina panumpang sareng pangiriman barang nalika krisis COVID-19
Tewolde Gebremariam, Chief Executive Officer of Ethiopian Airlines
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun laporan Asosiasi Airlines Afrika (AFRAA), Étiopia parantos rengking kahiji ku panumpang sareng pangangkut kargo di 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Étiopia nyandak 500 rébu ton angkutan barang sareng 5.5 juta panumpang ngalangkungan hub utami na, Bandara Internasional Addis Ababa Bole.
  • Terminal kargo parantos nanganan langkung ti 500 rébu ton angkutan barang salami taun 2020.
  • Étiopia ogé daptar paling luhur di nagara-nagara anu paling nyambung di Afrika.

Grup Airlines Étiopia, maskapai Pan-Afrika pangageungna, parantos janten puncak Afrika
maskapai dina panumpang sareng lalu lintas momotan nahan posisi kapamimpinan di buana.

Numutkeun laporan Asosiasi Airlines Afrika (AFRAA), Étiopia parantos rengking kahiji ku panumpang sareng pangangkut kargo di 2020. Étiopia nyandak 500 rébu ton angkutan barang sareng 5.5 juta panumpang ngalangkungan hub utami na, Addis Ababa Bole
Bandara Internasional.

Grup Airlines Étiopia CEO Tewolde Gebremariam nyarios, "Kami ngahargaan
teraskeun kapamimpinan urang bahkan nalika Krisis Pandemi Global anu parantos ngancurkeun industri penerbangan. Ieu mangrupikeun manifestasi katahanan sareng agility urang. Kami gumbira kana peran anu kami lakukeun dina merangan pandemi ku neraskeun konéktipitas hawa anu diperyogikeun di Afrika sareng sésana dunya tanpa gantung hiber. Kami nyalametkeun nyawa ngalangkungan transportasi udara tina pasokan médis sareng vaksin. ”

Ethiopian Airlines naék daptar sareng patalimarga panumpang pangluhurna diangkut ngalangkungan Bandara Internasional Addis Ababa Bole. Sajumlah 5.5 juta panumpang parantos diangkut ngalangkungan bandara. Tina patalimarga ieu, Étiopia ngangkut 5.2 juta panumpang sareng panumpang sésana diangkut ku maskapai anu sanés. Terminal kargo parantos nanganan langkung ti 500 rébu ton angkutan barang salami taun 2020.

Étiopia ogé mendakan daptar di nagara-nagara anu paling nyambung di Afrika kusabab jumlah penerbangan langsung Ethiopian Airlines dina buana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.